Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!

Мнение от turboto » 18 Сеп 2006, 15:41

:mhihi: То смешно ма не е за смех :mhihi: Както си играехме пред един блок на вилата с детенце и ниско прелитащия субект се фрасна челно у блока и настанаха викове пищене... и т. на т. Прибрах си го и ся жената каза че се разхождал из двора се едно си е у тех. От 3 дена е при мен вече... днес закуси риба вчера гоних жаби... ПОМОГНЕТЕ...!!! зимата ако бях постоянно там щях да го приютя вътре ма не съм...

Пичове и Пи... Дами ако някой може да ми погне да се свържа с истинско држество за засщита на животните да ми драсне на Л.С. Че по сайтовете един ми вика "...тури го в кашон и ми го прати по рейса!", други не си вдигат телефоните иначе мноо готини сайтове има. Меко казано несериозно. Или май е за БТВ за да има резултат.

Ето и малко снимков мат'рял

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна turboto на 25 Сеп 2006, 8:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 18 Сеп 2006, 16:11

Преди няколко години и аз бях намерил така един щъркел - беше обаче малък, паднал от едно гнездо и със счупено крило (беше юни месец). Водих го по ветеринари да го превържат, за да му зарастне крилото. Е, зарастна крилото, но Чоко (така бяхме го кръстили) вече беше свикнал с двора вкъщи, както и с нас и нямаше как да го изгоним! Ходеше си след мен през цялото лято като кученце - аз му ходя за риба, а той седи до мен и чака да му хвана :mhihi: Научих го даже и да лети - хвърлях го от един гараж и след доста неуспешни опити прохвърча! Обаждах се на какви ли не фондации, дружества, рецервати и т.н., но АБСОЛЮТНО никой не прояви интерес! "Всяка година умират щъркели, няма как да помогнем." - :evil: Обаждах се даже и до телевизии с надеждата да направят нещо, но пак на никой не му пукаше :evil: Зимата го държах в мазето и го хранех - беше се научил вече и на пилешко даже :lol: До февруари нямаше никакви проблеми, седеше си долу в мазето и си се разхождаше, но един ден слязох при него и ... беше умряла животинката. Имаше навик да скача от стълбите и да похвърква, бил е паднал лошо, понеже се беше окървавил...

Та, имам опит със щъркелите, освен да го държиш някъде не вярвам някой да помогне... :roll: Стига да има кой да го храни и да не му е студено няма да има проблем да оцелее зимата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Сеп 2006, 16:20

Че не се сетих като се видяхме лично да ти кажа, обади се до екипа на Слави, "дългия" може да е какъвто ще, ама има шанс да помогне. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Сеп 2006, 16:25

Боби, изкъпи го, че е много мръсен :) Дано успееш да го спасиш някак.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 18 Сеп 2006, 16:35

Баси от заглавието реших че е някой от тия 9 месечните, а то кво било :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар

РЕ:

Мнение от turboto » 18 Сеп 2006, 16:47

Смятах да го изкъпя ма студено навън а вътре освен в хола на дивана пред телевизора :mhihi: Няма майтап сутринта климата отчете 7 градуса и понеже вчера не беше хубаво врвмето и валя не посмях да го изкъпя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 18 Сеп 2006, 17:13

Га ше ни почерпиш пиУешко не разбрах само :?: :mhihi: :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

ентусиаст
Аватар

РЕ:

Мнение от turboto » 18 Сеп 2006, 17:24

Vendetta написа:Га ше ни почерпиш пиУешко не разбрах само :?: :mhihi: :mhihi:

Да не ти приседне че клиюна му е по-дулъг..... Оставете майтапа ами ми дайте идеи к'во да го правя че зимата тропа на вратата...

старши ентусиаст
Аватар

Re: РЕ:

Мнение от MaXimal » 18 Сеп 2006, 17:25

turboto написа:

Да не ти приседне че клиюна му е по-дулъг..... Оставете майтапа ами ми дайте идеи к'во да го правя че зимата тропа на вратата...

Зоопарковете :?:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 18 Сеп 2006, 17:28

http://www.bspb.org/

Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: РЕ:

Мнение от Vendetta » 18 Сеп 2006, 17:40

turboto написа:

Бе ти се ебаваш, ама бих пробвал щъркелско месо :mhihi: :mhihi:
утре ще те ориентирам, само трябва да питам едни хора мисля, че има къде да се занесе щъркелЪт. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 18 Сеп 2006, 17:40

furnata написа:http://www.bspb.org/

Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Провери си в детската стая да няма подарък :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 18 Сеп 2006, 17:43

Между другото, внимавайте че пренасят много болести, щом не може да си тръгне сам, значи нещо не му е в ред.. пази особено деца около теб, че си е ебало майката кви ралти може да ти остави. :idea:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DEYAN IYI » 18 Сеп 2006, 17:51

Преди 7 години дядо ми ме извика да прибера от тях "орел", който беше видял как пада от едно дърво! Гадинката беше с един крак, вероятно хващана в капан, пълна с кокошинки, абе на умирачка беше тръгнало! Купих препарати и я пощих сумати време, но успешно! Опита всички меса на света: свинско, телешко, ярешко, агнешко, заешко, риба, пиле... каквото имахме за готвене, такова :lol: Накрая я храних с пинсета, щото, като се съживи, възвърна грабливия си нрав 8) , но това ме направи много щастлив. Само дето не почна да лети из къщи...:mhihi: Гледах я в кухнята, пак като не се напълнихме с паразити...

В крайна сметка се свързахме със споменатото по-горе дружество и дойдоха две момчета и едно момиче да приберат пилето. Пратих го в Стара Загора в приюта за осакатени диви животни. Много се зарадваха, защото се оказа доста рядък вид, а там ги размножават и пускат обратно в природата :) ех, че хубав спомен! 8)

Беше Черна Каня, женска ето такава :arrow:

Изображение

Изображение
Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 18 Сеп 2006, 18:05

SummonedToDIe написа:
furnata написа:http://www.bspb.org/

Провери си в детската стая да няма подарък :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз си го получих вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти да му мислиш ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата