Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!

Пичове и Пи... Дами ако някой може да ми погне да се свържа с истинско држество за засщита на животните да ми драсне на Л.С. Че по сайтовете един ми вика "...тури го в кашон и ми го прати по рейса!", други не си вдигат телефоните иначе мноо готини сайтове има. Меко казано несериозно. Или май е за БТВ за да има резултат.
Ето и малко снимков мат'рял

Последна промяна turboto на 25 Сеп 2006, 8:38, променена общо 1 път
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Преди няколко години и аз бях намерил така един щъркел - беше обаче малък, паднал от едно гнездо и със счупено крило (беше юни месец). Водих го по ветеринари да го превържат, за да му зарастне крилото. Е, зарастна крилото, но Чоко (така бяхме го кръстили) вече беше свикнал с двора вкъщи, както и с нас и нямаше как да го изгоним! Ходеше си след мен през цялото лято като кученце - аз му ходя за риба, а той седи до мен и чака да му хвана
Научих го даже и да лети - хвърлях го от един гараж и след доста неуспешни опити прохвърча! Обаждах се на какви ли не фондации, дружества, рецервати и т.н., но АБСОЛЮТНО никой не прояви интерес! "Всяка година умират щъркели, няма как да помогнем." -
Обаждах се даже и до телевизии с надеждата да направят нещо, но пак на никой не му пукаше
Зимата го държах в мазето и го хранех - беше се научил вече и на пилешко даже
До февруари нямаше никакви проблеми, седеше си долу в мазето и си се разхождаше, но един ден слязох при него и ... беше умряла животинката. Имаше навик да скача от стълбите и да похвърква, бил е паднал лошо, понеже се беше окървавил...
Та, имам опит със щъркелите, освен да го държиш някъде не вярвам някой да помогне...
Стига да има кой да го храни и да не му е студено няма да има проблем да оцелее зимата.

Та, имам опит със щъркелите, освен да го държиш някъде не вярвам някой да помогне...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Че не се сетих като се видяхме лично да ти кажа, обади се до екипа на Слави, "дългия" може да е какъвто ще, ама има шанс да помогне. 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Баси от заглавието реших че е някой от тия 9 месечните, а то кво било 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
Смятах да го изкъпя ма студено навън а вътре освен в хола на дивана пред телевизора
Няма майтап сутринта климата отчете 7 градуса и понеже вчера не беше хубаво врвмето и валя не посмях да го изкъпя...

- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
Vendetta написа:Га ше ни почерпиш пиУешко не разбрах само![]()
![]()
Да не ти приседне че клиюна му е по-дулъг..... Оставете майтапа ами ми дайте идеи к'во да го правя че зимата тропа на вратата...
Re: РЕ:
turboto написа:Vendetta написа:Га ше ни почерпиш пиУешко не разбрах само![]()
![]()
Да не ти приседне че клиюна му е по-дулъг..... Оставете майтапа ами ми дайте идеи к'во да го правя че зимата тропа на вратата...
Зоопарковете

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
http://www.bspb.org/
Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи

Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи

НЕВОЛЯТА УЧИ........

Re: РЕ:
turboto написа:Vendetta написа:Га ше ни почерпиш пиУешко не разбрах само![]()
![]()
Бе ти се ебаваш, ама бих пробвал щъркелско месо

утре ще те ориентирам, само трябва да питам едни хора мисля, че има къде да се занесе щъркелЪт.

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
furnata написа:http://www.bspb.org/
Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи![]()
![]()
Провери си в детската стая да няма подарък

Преди 7 години дядо ми ме извика да прибера от тях "орел", който беше видял как пада от едно дърво! Гадинката беше с един крак, вероятно хващана в капан, пълна с кокошинки, абе на умирачка беше тръгнало! Купих препарати и я пощих сумати време, но успешно! Опита всички меса на света: свинско, телешко, ярешко, агнешко, заешко, риба, пиле... каквото имахме за готвене, такова
Накрая я храних с пинсета, щото, като се съживи, възвърна грабливия си нрав
, но това ме направи много щастлив. Само дето не почна да лети из къщи...
Гледах я в кухнята, пак като не се напълнихме с паразити...
В крайна сметка се свързахме със споменатото по-горе дружество и дойдоха две момчета и едно момиче да приберат пилето. Пратих го в Стара Загора в приюта за осакатени диви животни. Много се зарадваха, защото се оказа доста рядък вид, а там ги размножават и пускат обратно в природата
ех, че хубав спомен!
Беше Черна Каня, женска ето такава

В крайна сметка се свързахме със споменатото по-горе дружество и дойдоха две момчета и едно момиче да приберат пилето. Пратих го в Стара Загора в приюта за осакатени диви животни. Много се зарадваха, защото се оказа доста рядък вид, а там ги размножават и пускат обратно в природата

Беше Черна Каня, женска ето такава

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
SummonedToDIe написа:furnata написа:http://www.bspb.org/
Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи![]()
![]()
Провери си в детската стая да няма подарък![]()
![]()
Аз си го получих вече

НЕВОЛЯТА УЧИ........

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3