Никога повече в сервиз Ауто екип в София!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Никога повече в сервиз Ауто екип в София!
Здравейте,
не карам BMW, но със сигурност ще съм Ви полезен с информация за доверен сервиз на застраховател.
Закарах си колата на 23 март с щети от градушка и лек удар (счупена решетка и леко сгънат капак) при ПТП. От Ауто екип ми казаха, че колата ще е готова за три евентуално четири седмици, защото имало и Великденски празници. През този период може би съм допуснал грешка, че не им досаждах през ден. След като изтече срока, който ми бяха казали от Ауто екип се обадих и попитах дали ми е готова колата. Отговора беше следващия петък и така няколко следващи петъка до 26 май когато най-накрая си взех колата от Ауто екип с намеса от страна на застрахователите. И тук вече идва най-интересното. Още на място в Ауто екип забелязахме уливания на боя по предната дясна врата, отново уливане на боя по предната маска, предния капак може би е от фейслифта, да не говорим, че е нюанси по тъменот останалите детайли и не е напаснат при монтаж. Прецакли са и ел. стъклото предната дясна врата. Да не говорим, че има по колата щети от градушката, които не са пипани, а си стоят. С две думи пълна трагедия са тези от Ауто Екип! Никога по никакъв повод не ходете там! Нали запомнихте, че сервиза се казва Ауто екип! Предприел съм всички законови мерки срещу Ауто екип за да ми бъдат възстановени щети нанесени от тях. Ако някой има изпатил от Ауто екип може да се свърже с мен.
П.С Извинявам се ако поста ми не е в правилния подфорум! И се надявам съм полезен на някой с това което съм написал.
не карам BMW, но със сигурност ще съм Ви полезен с информация за доверен сервиз на застраховател.
Закарах си колата на 23 март с щети от градушка и лек удар (счупена решетка и леко сгънат капак) при ПТП. От Ауто екип ми казаха, че колата ще е готова за три евентуално четири седмици, защото имало и Великденски празници. През този период може би съм допуснал грешка, че не им досаждах през ден. След като изтече срока, който ми бяха казали от Ауто екип се обадих и попитах дали ми е готова колата. Отговора беше следващия петък и така няколко следващи петъка до 26 май когато най-накрая си взех колата от Ауто екип с намеса от страна на застрахователите. И тук вече идва най-интересното. Още на място в Ауто екип забелязахме уливания на боя по предната дясна врата, отново уливане на боя по предната маска, предния капак може би е от фейслифта, да не говорим, че е нюанси по тъменот останалите детайли и не е напаснат при монтаж. Прецакли са и ел. стъклото предната дясна врата. Да не говорим, че има по колата щети от градушката, които не са пипани, а си стоят. С две думи пълна трагедия са тези от Ауто Екип! Никога по никакъв повод не ходете там! Нали запомнихте, че сервиза се казва Ауто екип! Предприел съм всички законови мерки срещу Ауто екип за да ми бъдат възстановени щети нанесени от тях. Ако някой има изпатил от Ауто екип може да се свърже с мен.
П.С Извинявам се ако поста ми не е в правилния подфорум! И се надявам съм полезен на някой с това което съм написал.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Никога повече в сервиз Ауто екип в София!
Първо и последно мнение
Поне да беше написал още няколко пъти името на сервиза, че да го индексира гугъл по-нагоре

Поне да беше написал още няколко пъти името на сервиза, че да го индексира гугъл по-нагоре

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Първо и последно мнение![]()
Мда тъкмо сервиза ще може да го види и ако има възражения да се защити. Колко поста трябва да имаш, за да споделиш лошо впечатление?
Ако махнем името на сервиза за мен това оплакване е валидно за 90% от сервизите които взимат работа без да имат ресурсите да я свършат.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
vlad0 написа:Колко поста трябва да имаш, за да споделиш лошо впечатление?
Аз не вярвам в добрата фея, която ще си губи времето да си прави регистрации и да пише фермани само за да ни предпази...
А с това:
marinov78 написа:Нали запомнихте, че сервиза се казва Ауто екип!
направо изби рибата...
Като от реклама на космодиск или магнитни наколенки...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
В цялата тази работа единственото интересно нещо е ....... защо модераторите "спят" ?
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Не виждам какво лошо има, човека се опитва евентуално да предпази някой колега от форума да не попадне там 

Може пък човека просто да го е яд че са му усрали колата и иска да им го върне. Аз бих направил същото нещо.
Но все пак това е едната страна само
Но все пак това е едната страна само
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Браво за темата! Интересно как някой хора са зверски черногледи и не осъзнават простата човешка добринка! Благодаря колега, за информацията относно този сервиз! Дано има хубав край цялата тази твоя драма.
На Е90-тката за 2 сгънати врати, калник и предна броня за пребоядисване от сервиза (по каско) оня ден се обадиха и казаха, че след 2 месеца ще е готова, като 2-3 седмици вече минаха откакто стана инцидента. Така че, навсякъде бавят, все пак при тях постоянно има коли, не може веднага твоята да почнат.
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
бас държа че тази кола мина през мен вчера да и оправим стъклото, да наистина беше осрана много. ама кавито са застрахователите, такива са им и доверените сервизи. поне да и бяха натиснали малко калниците да пасват ръбовете.
ПС:колата беше бяла и комби ако става въпрос за същата
ПС:колата беше бяла и комби ако става въпрос за същата
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
(h)aman написа:На Е90-тката за 2 сгънати врати, калник и предна броня за пребоядисване от сервиза (по каско) оня ден се обадиха и казаха, че след 2 месеца ще е готова, като 2-3 седмици вече минаха откакто стана инцидента. Така че, навсякъде бавят, все пак при тях постоянно има коли, не може веднага твоята да почнат.
баси тва е недопустимо. как може 2 месеца да седиш без кола (ако ти единствената). да си направят график и да ти кажат кога да я оставиш...през тва време какво, рент а кар?

Denmark написа:(h)aman написа:На Е90-тката за 2 сгънати врати, калник и предна броня за пребоядисване от сервиза (по каско) оня ден се обадиха и казаха, че след 2 месеца ще е готова, като 2-3 седмици вече минаха откакто стана инцидента. Така че, навсякъде бавят, все пак при тях постоянно има коли, не може веднага твоята да почнат.
баси тва е недопустимо. как може 2 месеца да седиш без кола (ако ти единствената). да си направят график и да ти кажат кога да я оставиш...през тва време какво, рент а кар?
Е добре, дори да направят график, смачкана ли да я карам докато дойде време да я оставя? По-добре да стои 2 месеца и да я направят като хората, отколкото 2 седмици и да е като на колегата от първия пост.
Вие как бихте постъпили? Аз бих го повторил култовата фраза още стотина пъти като модератор (бивш) тук пък ако ще после и да ме изгонят за 2 седмици
Кой каквото си е дробил това ще сърба

Кой каквото си е дробил това ще сърба
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Не знам кое му е странното на това, че колегата се е регистрирал затова мнение. Ако някой ми насе*е така колата и аз ще искам да им направя антиреклама. И бих написал в най-популярните автофоруми. Аз регистрация имам само тук и не виждам защо да не се регистрирам в други форуми за да напиша за случилото се 

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Ако напишете името на сервиза в Google, ще прочетете същите неща и в други форуми.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2