До колегите от Плевен-измама с фалшива нафта!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

До колегите от Плевен-измама с фалшива нафта!!!

Мнение от МИТАКА1654 » 18 Сеп 2015, 15:19

Колеги,не взимайте нафта на черно от човек,представящ се за румънски шофер!!!Случая е следния:спира вчера пред сервиза ми Нисан Навара 2010 някъде,с румънски номера.Слезе един бял,нормално изглеждащ човек,представи се за румънец,който е тук да разтоварва и бил източил нафта,та дали ще я купя.Нафтата беше в 10л туби от мин.вода,мазна и на мирис и на вид си беше ок.Платих я,налях за проба в едно голфче 1,6д 80год за проба и колата угасна след 20м и няма палене.След тест с потапяне на хартия и опит за запалване със запалка се оказа,че нещото изобщо не гори!!!Впоследствие разбрах,че има и други опарени в Плевен,а може би и на други места!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: До колегите от Плевен-измама с фалшива нафта!!!

Мнение от mfandakov » 18 Сеп 2015, 15:34

Аз слушам Б.Б той казва не купувайте контрабанда вредно е за всички,и аз не купувам :mhihi: :
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 18 Сеп 2015, 17:03

МИТАКА1654 написа:Колеги,не взимайте нафта на черно от човек,представящ се за румънски шофер!!!Случая е следния:спира вчера пред сервиза ми Нисан Навара 2010 някъде,с румънски номера.Слезе един бял,нормално изглеждащ човек,представи се за румънец,който е тук да разтоварва и бил източил нафта,та дали ще я купя.Нафтата беше в 10л туби от мин.вода,мазна и на мирис и на вид си беше ок.Платих я,налях за проба в едно голфче 1,6д 80год за проба и колата угасна след 20м и няма палене.След тест с потапяне на хартия и опит за запалване със запалка се оказа,че нещото изобщо не гори!!!Впоследствие разбрах,че има и други опарени в Плевен,а може би и на други места!!!

Я го опиши по-добре тоя шофьор, че в нашата фирма имаме доставки от Румъния всеки Вторник и Четвъртък :?:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Сеп 2015, 17:09

Т'ва е неква масовка, не е единствен случай. Групичка са- не е един, и едва ли и шофьорче, дето заработва допълнително. Преди бяха пръстени, сега нафта - мамалигари ...
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 18 Сеп 2015, 18:15

ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 18 Сеп 2015, 19:01

Колега, нафтата по принцип не гори просто така, ако ще и най-качествената да сложиш :yes:
Това по между другото

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Сеп 2015, 19:17

Абе чудя ви се... Аз зареждам само от големите вериги (и то не от всички), купувам само най-скъпото (предполага се - най-качественото и чисто гориво) и пак понякога колата ми работи като трактор, трака, пуши и губи ускорение. А вие - румънци, туби, крадена нафта... Имаше в този раздел една тема за хазарта - много играчи, ама това вече е екстремно. Едно е да заложиш 50 лева на някой мач, друго е руска ролетка с двигателя за 2 - 3 бона, егати...
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 18 Сеп 2015, 19:39

Borymeckata написа:Абе чудя ви се... Аз зареждам само от големите вериги (и то не от всички), купувам само най-скъпото (предполага се - най-качественото и чисто гориво) и пак понякога колата ми работи като трактор, трака, пуши и губи ускорение. А вие - румънци, туби, крадена нафта... Имаше в този раздел една тема за хазарта - много играчи, ама това вече е екстремно. Едно е да заложиш 50 лева на някой мач, друго е руска ролетка с двигателя за 2 - 3 бона, егати...

Човека е с голфче 1,6д 80год, тва и на отработено олио върви :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 18 Сеп 2015, 19:44

Borymeckata написа:Абе чудя ви се... Аз зареждам само от големите вериги (и то не от всички), купувам само най-скъпото (предполага се - най-качественото и чисто гориво) и пак понякога колата ми работи като трактор, трака, пуши и губи ускорение. А вие - румънци, туби, крадена нафта... Имаше в този раздел една тема за хазарта - много играчи, ама това вече е екстремно. Едно е да заложиш 50 лева на някой мач, друго е руска ролетка с двигателя за 2 - 3 бона, егати...

Това че зареждаш само от "реномирани" бензиностанции не знам как та прави спокоен :dunno:
че те са по големи шарлатани и от тез мангали ......плюс това че та бият и в количеството :dunno:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Сеп 2015, 20:43

При всички положения е много по-сигурно от двама случайни с туби да ти донесат нафта

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 18 Сеп 2015, 21:15

datchko написа:Колега, нафтата по принцип не гори просто така, ако ще и най-качествената да сложиш :yes:
Това по между другото

Бааа, не гори - затова баба ми само с нафта си разпалваше печката. Ма и тогава и нафтата беше истинска, сегашната верно може да не гори натопена на хартия :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Сеп 2015, 22:09

UBAH5 написа:Човека е с голфче 1,6д 80год, тва и на отработено олио върви :mhihi:

Да де, с отработеното олио върви, но с влашката "нафта" - угаснало...
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 19 Сеп 2015, 9:24

колеги от румънец дето обикаля и ви предлага каквото и да било за купуване, дори и дъвка не трябва да си купувате :lol:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Сеп 2015, 12:05

benzin написа:колеги от румънец дето обикаля и ви предлага каквото и да било за купуване, дори и дъвка не трябва да си купувате :lol:

Ще ги усетят Овреме някъде и ще натовари каруцата със светкавици мамалигара и ще му секне ентОсиазъма :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 20 Сеп 2015, 10:19

Голфето 1.6д дето вика колегата с олио и мас върви, а с това уш гориво е спряло представям си какво е било :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Той па де.. и румънеца една добавка да капва поне белким хората за печката да я ползват :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата