Subaru Impeza 1.6 4WD - има ли достатъчно тяга?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Subaru Impeza 1.6 4WD - има ли достатъчно тяга?
Има пи някой впечатления конкретно над Импреза 2005 год. със 1.6 литровия мотор с 4WD със скоростeн лост за три режима на превключане на 4х4 и предно и LOW 
Аз останах изумен че има лек автомобил със скорост лост с толкова възможности за 4х4 -то....плаши ме само малкото моторче 1.6

Аз останах изумен че има лек автомобил със скорост лост с толкова възможности за 4х4 -то....плаши ме само малкото моторче 1.6
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Subaru Impeza 1.6 4WD - има ли достатъчно тяга?
Демирев написа:Има пи някой впечатления конкретно над Импреза 2005 год. със 1.6 литровия мотор с 4WD със скоростeн лост за три режима на превключане на 4х4 и предно и LOW
На бавните със сигурност няма да заглъхне по баирите, както и при евентуално затъване, но като динамика при нормална експлоатация няма как да е добре
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам приятелче,което има 2.0 125 к.с същата година и смело мога да кажа,че е доста куц кон,а за този 1.6 не ми се мисли.Наистина в сняг и изобщо като драпане не мога да се меря с него и колата си върви страхотно,но само това е единственото предимство,но откъм тяга за 2.0 мотор е учудващо муден 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Много е мудна. Миналата зима покарах една такава за има няма месец. Има бързи и бавни от лоста, няма само предно, перманентно 4×4 е.
Вътре е много тясна и неудобна, сравнено с 36-ца даже.
Форестър е много по-добре като комфорт. Има и по-силни мотори.
Вътре е много тясна и неудобна, сравнено с 36-ца даже.
Форестър е много по-добре като комфорт. Има и по-силни мотори.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ясно защо и искат 5800 лв. с оргинално ляв волан.
Ама пък друга кола с 4х4 2005-та за до 6000 лв. с ляв волан няма

Много ми хареса че е швейцарка.
Иначе в сняг гледам в ютуб че е като багерче - оре в сняг до фаровете и няма спиране
Ама пък друга кола с 4х4 2005-та за до 6000 лв. с ляв волан няма

Иначе в сняг гледам в ютуб че е като багерче - оре в сняг до фаровете и няма спиране

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Демирев написа:оре в сняг до фаровете и няма спиране
да, в току що навалял сняг и бмв-то със задното ще оре

Че вървят на сняг вървят, но я дай да се размекне и после втвърди снега - нека опреш долу някъде и после да го видим това багерче.
Карал съм такова не очаквай нещо ''много'' бързо проходимо е до такава степен че при неотъпкан сняг затъва или поне при мен не вървеше из снега
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Демирев написа:Ясно защо и искат 5800 лв. с оргинално ляв волан.
Ама пък друга кола с 4х4 2005-та за до 6000 лв. с ляв волан няма![]()
![]()
Legacy, само гледай да не е от Швейцария, щото отдолу е леш всичко.И да е автомат задължително.Без въздушно окачване, 2.5 мотор.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
k-hristov написа:Legacy, само гледай да не е от Швейцария, щото отдолу е леш всичко.И да е автомат задължително.Без въздушно окачване, 2.5 мотор.
А защо не 3.0 ,казват,че имат малка разлика в разхода,конете са доста повечко

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:k-hristov написа:Legacy, само гледай да не е от Швейцария, щото отдолу е леш всичко.И да е автомат задължително.Без въздушно окачване, 2.5 мотор.
А защо не 3.0 ,казват,че имат малка разлика в разхода,конете са доста повечко
Голяма разлика в разхода имат и в подръжката.
4x4 и 1.6? Мисля, че в предишното изречение се съдържа отговора на въпроса ти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Демирев, знам че ти е тегаво с 46-та
, ама ако скочиш в кола с нейната и по-добра динамика фул тайм 4х4 се приготви и разходите да ти скочат 3-но
Аудита, ХС, Субару - филма е горе долу един и същ.
Аз за аутбек Н6 бих казал, че ако са читави моторите - 3.0 е по-добрия избор ... Извънградско с 130 -140 и нагоре харчи по-малко от 2.5. Градско 3.0 - литър отгоре. Подръжката - 2.5 е с ремък, 3-та с верига. Ама разхода е сериозен - та колкото и да е тегаво, газифицирането е наложително
И това масово ги убива 3.0 - 2.5 като че ли са по газоустойчиви.
Форестъра също е прекрасно хавтомобилче ... ама у нас масово се вкарват пребити таралясници от горните. Аз за това и не съм си купил още (и пикап ми се ще), нищо, че съм им хвърлил око и покарвам от време на време
За дизелите, някой ако знае нещо и има опит да сподели.

Аз за аутбек Н6 бих казал, че ако са читави моторите - 3.0 е по-добрия избор ... Извънградско с 130 -140 и нагоре харчи по-малко от 2.5. Градско 3.0 - литър отгоре. Подръжката - 2.5 е с ремък, 3-та с верига. Ама разхода е сериозен - та колкото и да е тегаво, газифицирането е наложително

Форестъра също е прекрасно хавтомобилче ... ама у нас масово се вкарват пребити таралясници от горните. Аз за това и не съм си купил още (и пикап ми се ще), нищо, че съм им хвърлил око и покарвам от време на време

Ubi dubium, ibi libertas
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Авд под 150 коня е мега куц кон.
Освен ако не си от един друг форум - там 131 коня дизел куатро е мечтата на живота им...
Тва 1.6 извънградско ще гори като зил и ще има динаника на 1.2 . ще получиш тясна,друсаща,мудна и лакома кола ...
Освен ако не си от един друг форум - там 131 коня дизел куатро е мечтата на живота им...
Тва 1.6 извънградско ще гори като зил и ще има динаника на 1.2 . ще получиш тясна,друсаща,мудна и лакома кола ...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
acho.rs написа:.....Освен ако не си от един друг форум...
Ти "там" нали те банираха отдавна

Он топик: Мисля, че има тяга и ще си доволен от машинката

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
hell's angel написа:Демирев, знам че ти е тегаво с 46-та, ама ако скочиш в кола с нейната и по-добра динамика фул тайм 4х4 се приготви и разходите да ти скочат 3-но
Аудита, ХС, Субару - филма е горе долу един и същ.
Аз за аутбек Н6 бих казал, че ако са читави моторите - 3.0 е по-добрия избор ... Извънградско с 130 -140 и нагоре харчи по-малко от 2.5. Градско 3.0 - литър отгоре. Подръжката - 2.5 е с ремък, 3-та с верига. Ама разхода е сериозен - та колкото и да е тегаво, газифицирането е наложителноИ това масово ги убива 3.0 - 2.5 като че ли са по газоустойчиви.
Форестъра също е прекрасно хавтомобилче ... ама у нас масово се вкарват пребити таралясници от горните. Аз за това и не съм си купил още (и пикап ми се ще), нищо, че съм им хвърлил око и покарвам от време на време![]()
Full Time са само STi-ките с DCCD и моделите с автоматична кутия.Всичко друго е с виско-централен.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2