Варна мина Банско по сняг...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Варна мина Банско по сняг...
хъх....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Варна мина Банско по сняг...
УАУ, десет санта сняг!! новина!!!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Поздрав за всички БМВ-джисти с песента на МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ - БОКСУВАЙ НА МЯСТО
https://www.youtube.com/watch?v=7njVYCu3-A8
https://www.youtube.com/watch?v=7njVYCu3-A8
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- Демирев
- ентусиаст
-
Хаос написа:УАУ, десет санта сняг!! новина!!!
...преди три часа и половина беше 10 см....вече е 30-35 см. и продължава да вали.
Новина си е...и магистралата от Варна за Шумен е в 20 см. сняг...иначе 100 лева винетка.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Проблема за поредна година във Варна, е че никой не чисти снега и 10 см да падне пак става бедствие. Главни улици заснежени при 10 см. сняг и няма каране и това е всяка година.
Иначе сега е смешен снега 20 см. Преди 10 мин. разтъпках с колата.
Иначе сега е смешен снега 20 см. Преди 10 мин. разтъпках с колата.
Перфектно е, най-после
Задно, шпер и хубав сняг - перфектната комбинация.
Едната джанта вече даде жертва - парче 10 см от борда, да се правя на drift king, надявам се да е за последно, че вече нямам такава резервна

Задно, шпер и хубав сняг - перфектната комбинация.
Едната джанта вече даде жертва - парче 10 см от борда, да се правя на drift king, надявам се да е за последно, че вече нямам такава резервна

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Дерзайте докато може, щото по презумция 10 санта сняг във Варна си траят около десетина минути, в редки случай петнайсе 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
А иначе Оци е прав, Варналии не ебават да чистят, те са си гъзари. Аз самият съм от Варна и отлично познавам колко са работливи варналии
Мен ме зарина снега тази вечер в Чирпан и....от прозореца в хотела в който отседнах видях с очите си ЧЕТИРИ снегорина един след друг. Това в малкият Чирпан. Чух се и с брат ми, който си е във Варна и той твърди, че по улиците съвсем логично няма и четвърт снегорин 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Не помня от кога не бях карал толкова много на сняг във Варна 40 литра 11 часа каране.Снегорините почнах да ги виждам към 17:00 ама след 23'00 бяха с вдигнати пера и не сипеха морска вода.. Тенк ю м-р Потинк.
А и нито една патрулка не видях явно фурягите бедстват
А и нито една патрулка не видях явно фурягите бедстват

- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
- Демирев
- ентусиаст
-
Г-н Пасев отговорник към община Варна по снегопочистването пред журналисти сутринта:
Наредих още в 05:30ч. Аспарухов мост да бъде лугиран, но лугата замръзна....

Наредих още в 05:30ч. Аспарухов мост да бъде лугиран, но лугата замръзна....

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Вчера беше страхотен ден
70 километра градско минах на врати
И както колата ми е на 5 санта от земята никъде не съм затъвал , страшно съм доволен от шпера.
А и съм автоматик
Всеки ми казва къде си тръгнал с това БМВ
Днес пред блока 2 коли с предно не можаха да излязат , аз успях след продължение на 15 минути
Иначе по темата , живея във Владиславово и тука е другата България , снегорини минаваха половината пъти бяха с вдигнати гребла
Абсолютно никъде нямаше нормален отворен път за движение , снегорините сякаш на разходка са тръгнали.
На кръговото под метро дойде един , спря и си пусна лугата и замина - резултат нулев.

И както колата ми е на 5 санта от земята никъде не съм затъвал , страшно съм доволен от шпера.
А и съм автоматик

Всеки ми казва къде си тръгнал с това БМВ

Днес пред блока 2 коли с предно не можаха да излязат , аз успях след продължение на 15 минути

Иначе по темата , живея във Владиславово и тука е другата България , снегорини минаваха половината пъти бяха с вдигнати гребла

Абсолютно никъде нямаше нормален отворен път за движение , снегорините сякаш на разходка са тръгнали.
На кръговото под метро дойде един , спря и си пусна лугата и замина - резултат нулев.

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
Тази сутрин от дубровник до КЗ- Булярд 40мин
, По бул. Васил Левски се залепих зад един трактор с гребло като си мисля ,че той чисти, карах с 10км. и като видях ,че не чисти се изнервих и го изравнявам и му викам "еи кавал, що не ти е пуснато греблото, и той пушейки си цигара и приказвайки по телефона ми вика, абе като не ти харесва си хващай автобуса. След това последваха думи относно майка му, но на него не му пукаше, и продължи с вдигнато гребло. Това ако не е наглост не знам кое е, бесен съм, и на този нещасник и на миризливия ни кмет, който грам не му дреме

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Powerslide написа:Вчера беше страхотен ден![]()
А и съм автоматик![]()
Всеки ми казва къде си тръгнал с това БМВ![]()
Иначе по темата , живея във Владиславово и тука е другата България , снегорини минаваха половината пъти бяха с вдигнати гребла![]()
ей напълни се с Мки форума

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз пък не проходима улица във Варна, не съм видял, не знам какво толкова се оплаквате при положение, че и градския транспорт се движи нормално. Разберете няма как която и да е фирма да влиза в между блоковото пространство, и да почиства за да могат половината варненци да си изкарат колите със летните гуми. Защото 80% от варненци си мислят, че като живеят в морски град, целогодишно ще карат с летните гуми и няма да имат ядове.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2