Цветя за половинката :-)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Цветя за половинката :-)

Мнение от ka4i » 08 Фев 2016, 12:02

Здравейте, пичове. Със съпругата ми сме влезли в коловозите на ежедневието и съм се амбицирал да и подаря красив букет с цветя. Без повод, не за Свети Валентин и тн. Как според вас е по ефектно : аз лично или доставка от магазин с куриер в офиса.
Благодаря Ви :-)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Re: Цветя за половинката :-)

Мнение от Wierdo » 08 Фев 2016, 12:06

Хвала за намеренията.

Това според мен е строго специфично и зависи от самия човек. Ти си я познаваш, ти най-добре можеш да решиш дали да ги пратиш в офиса или сам да ги дадеш.

Личното ми мнение, е че най-добре да ги дадеш лично. Така хем ще се радва на самите цветя, хем ще може да сподели радостта си с тебе. В крайна сметка, според мен това е едно от основните неща в семейството - споделяте.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 08 Фев 2016, 12:15

Лично
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 08 Фев 2016, 12:49

Цветя лично, иначе може да й изпратиш с куриер няк'во дребно подаръче, сладки, бонбони! :clap:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Фев 2016, 13:37

Wierdo написа:Личното ми мнение, е че най-добре да ги дадеш лично. Така хем ще се радва на самите цветя, хем ще може да сподели радостта си с тебе. В крайна сметка, според мен това е едно от основните неща в семейството - споделяте.

+1

Лично.

И колкото може по-неочаквано.

Трудно е за организиране, но ако я пресрещнеш някъде където тя не очаква да те срещне ми се струва ефектно :D
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Фев 2016, 14:11

Абе като цяло жените се кефят на цветята, така че букет и добра идея...Сега има и жени, които няма да се трогнат, ти си прецени-познаваш я.Иначе най-добре лично... :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Фев 2016, 14:30

Груба грешка е цветя за Св. Валентин - жените мислят, че ги давате по принуда. Букета се дава просто за да затвърдиш увание и отношение, отделно е чудесен начин да я накараш да се усмихне след тежък ден в работата. Ако сте женени по-добрия вариант е да избереш уикенд извън града, оставяте децата при бабите и отивате някъде за ден-два, изключвате телефоните и се радвате на момента.
Ако сте все още гаджета според мен изненадата е по-готина, но не трябва да бъде само в един голям букет и бонбони изпратени в офиса....задълбай повечко - на бележката пиши в кой ресторант ще я чакаш (избираш някой с хубава обстановка или панорамна гледка, а не от типа на хепи или някоя народна кръчма), подаръче и задължително да си изтупан от-до (няма жена дето да не текне като види мъж в костюм и който се отнася с нея като с принцеса (женските глупости). Гарантирам, че после ще ти трябват сините хапчета, че няма да смогнеш на напъна :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Фев 2016, 14:43

Първо- изпращаш цветя на работното място с куриер.Задължително червени рози !!!С бележка- "От този който те желае"
Колежките завиждат , съпругата е щастлива...
Съпругата асимилира събитието и се настройва...
Второ- Седиш си вкъщи с леко питие и нещо !сладко! ...и чакаш...
Трето- Посрещаш я галантно с целувка на ръка ...тя вече е в роля ...
За да усилиш ефекта си купил и парфюм. Втория подарък я изненадва повече от първия...
Четвърто - говориш малко слушаш много ...
Теми - първата среща , първите общи спомени, ... първия секс ...
Пето - пускаш блус ... задължително ...
и .......т.н
Секса започваш нежно но завършваш като разярен лъв ... /на задна/ на облегалката на дивана...

Пробвана формула ...100 % гаранция за успех!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Потребител
Аватар

Мнение от d_r_a_g_o » 08 Фев 2016, 16:11

ka4i написа:Здравейте, пичове. Със съпругата ми сме влезли в коловозите на ежедневието и съм се амбицирал да и подаря красив букет с цветя. Без повод, не за Свети Валентин и тн. Как според вас е по ефектно : аз лично или доставка от магазин с куриер в офиса.

И кой те излъга, че това с букета е различно от "коловоз"? Букетът е отбиване на номера и дори ако е само един букет е вредно- трябва ти комбинация букет + нещо друго. Пробвай да мислиш малко- това си е твоята жена, ти знаеш какви неща харесва или поне би трябвало да знаеш, просто си избери едно и я зарадвай...
Ако харесва природата се разходете някъде, ако харесва някакво изкуство я заведи на изложба (преди това се образовай по темата и изглеждай поне леко заинтересован), ако обича тенис примерно купи 2 ракети и отивайте на корта, ако трябва скочете с парашут... Опции има с тонове, избери си някоя по желание, но забрави материалните неща- трябва ти подарък на друго ниво.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 08 Фев 2016, 16:49

d_r_a_g_o написа:
ka4i написа:Здравейте, пичове. Със съпругата ми сме влезли в коловозите на ежедневието и съм се амбицирал да и подаря красив букет с цветя. Без повод, не за Свети Валентин и тн. Как според вас е по ефектно : аз лично или доставка от магазин с куриер в офиса.

И кой те излъга, че това с букета е различно от "коловоз"? Букетът е отбиване на номера и дори ако е само един букет е вредно- трябва ти комбинация букет + нещо друго. Пробвай да мислиш малко- това си е твоята жена, ти знаеш какви неща харесва или поне би трябвало да знаеш, просто си избери едно и я зарадвай...
Ако харесва природата се разходете някъде, ако харесва някакво изкуство я заведи на изложба (преди това се образовай по темата и изглеждай поне леко заинтересован), ако обича тенис примерно купи 2 ракети и отивайте на корта, ако трябва скочете с парашут... Опции има с тонове, избери си някоя по желание, но забрави материалните неща- трябва ти подарък на друго ниво.

:yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 08 Фев 2016, 16:50

Като цяло има доста креативни и добри мнения, коментари и изказвания :-) Благодаря Ви!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 09 Фев 2016, 0:08

По-добре земи един винкел, че след десетина години да не съжаляваш. Аз скоро на мойта жена и викам: Ако те бях убил навремето сега вече щях да съм излезнал от затвора и да си живея спокойно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Фев 2016, 0:22

Мордехай написа:По-добре земи един винкел, че след десетина години да не съжаляваш. Аз скоро на мойта жена и викам: Ако те бях убил навремето сега вече щях да съм излезнал от затвора и да си живея спокойно.

- Защо убихте жена си след 30 години брак?

- От мързел...

- Как така от мързел?

- Ами, а днеска, а утре...
:mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 09 Фев 2016, 22:25

А баш! Късметче ми сложила в новогодишната баница - "Росна тревица над главица и съсед да ти е къртица!".
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 09 Фев 2016, 22:31

Аха...така говорите и като ви зареже някоя мадама пускате теми като Венко...айде стегнете се малко ...

по темата : лично,с кутия Рафаело ;)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Следваща

Назад към Извън Темата