Близнак
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Близнак
Темата ми е във връзка с това дали сте срещали ваш близнак или на колата ви?
Аз за кратко време срещнах мой близнак и на колата ми: същият модел, цвят, регистрационен номер че дори и в квартала
Запознах се със собственика, пичага
Наскоро ми казаха че имам близнак, изпратиха ми и снимка и наистина има голяма прилика
Казва се Георги и е от Ямбол.
Та срещали ли сте близнака си?
Изключвам близнаци по рождние
Аз за кратко време срещнах мой близнак и на колата ми: същият модел, цвят, регистрационен номер че дори и в квартала

Наскоро ми казаха че имам близнак, изпратиха ми и снимка и наистина има голяма прилика

Та срещали ли сте близнака си?
Изключвам близнаци по рождние

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Re: Близнак
И на мен ми казаха, че са видели някой, който доста прилича на мен, в София, аз съм от Казанлък . Даже имал същата жилетка,походка, а бе - близнак 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
По Света да може викам си и то на база на лични наблдения, но чак пък близнак в България
Аз нямам данни да имам, а може и да нямам, но вуйчото на баща ми и чичо ми вече не сред живите, Бог да го прости, беше 1 към 1 с
Луи Дьо Финес
Та така от тогава (едно време) вярвам в тия неща, че по Света някъде имаме поне 1 двойник...

Аз нямам данни да имам, а може и да нямам, но вуйчото на баща ми и чичо ми вече не сред живите, Бог да го прости, беше 1 към 1 с
Луи Дьо Финес

Та така от тогава (едно време) вярвам в тия неща, че по Света някъде имаме поне 1 двойник...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мой двойник не съм виждал,но 2001г имах Ауди 90 купе с номер 2401 и в съседния квартал имаше абсолютно същото със същия номер.
Имам и колега 1 към 1 с Мел Гибсън.
Познавам и едно момче от Перник с много голяма прилика с Джон ТрИволтИ
Имам и колега 1 към 1 с Мел Гибсън.
Познавам и едно момче от Перник с много голяма прилика с Джон ТрИволтИ

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Не съм виждал мой близнак, само са ми казвало, няколко пъти, че имам такъв в Пазарджик. 
Sent from my 6037Y using Tapatalk

Sent from my 6037Y using Tapatalk

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Мисла, че тряя поговорите с бащите ви ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Чувал съм за такива съвпадения . Интересно ми е как ще се реагира , ако се засекат двама идентични човека 

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
И я видех един същата будала е като мене
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз съм Гошо Хубавеца,вечният ерген-На Балкански полуостров няма друг кат' мен
Хубава тема,но сериозно казано-не,не съм намирал прилика ,нито са ме бъркали с някого.
А колата ми е мнооого разпространена,вечер уморен след работа често ми се е случвало да се чудя защо не мога да я отключа,докато не видя ,че моята е малко по-надолу по улицата
Но същият модел и регистрационен номер не съм виждал.А и жантите ми са сравнително рядко срещани

Хубава тема,но сериозно казано-не,не съм намирал прилика ,нито са ме бъркали с някого.
А колата ми е мнооого разпространена,вечер уморен след работа често ми се е случвало да се чудя защо не мога да я отключа,докато не видя ,че моята е малко по-надолу по улицата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
В нашия градец има един образ, който прилича на Чарли Чаплин, или на Хитлер - според случая:

Колата ми е пълен сток, така че има доста "близнаци".

Колата ми е пълен сток, така че има доста "близнаци".
Excellent! Steven is my name!
постоянно ме питат къде сме се срещали преди, хора, които виждам за първи път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Да Ви кажа сега една случка относно колите, напълно реална.
Преди няколко години имах Е36 кабрио, зелено (бостънгрюн) със жълт кожен салон. Хубава кола си беше и си я търкалях много. Докато един ден, сядаме с приятели в кафето (едно кафене в Слатина, където почти всеки ден след работа пием по бира и по домовете) и едно от момичетата на масата ми вика: А кога дойде като преди малко Ви видях с женати в колата на Гео Милев?
Аз ето така
, а жена ми
и то защото преди 30 минути наистина дойдохме с жена ми, но с двете коли и с разлика от около 5 мин. Единия приятел вика, абе луди ли сте той седи тука от 30 мин. и с жена му са с двете коли. Другото момиче застина (защото си помисли, че ме е издънила нещо). Аз се опитвам да обеснявам на жена ми, че нещо е станала грешка.
И така три дни, докато не застанахме със същото кабрио на пряката преди кафето, и вътре едно момче с руса мацка се возят (жена ми и тя е руса). Викам и на жената: Това сигурно съм аз, а(самодоволно). А тя: Айде, айде дойде ти дюшиш това кабрио на светофара. Спираме на кафето и казвам на приятелите за случката и брата на момчето, от другия ден, казва е това е (примерно) Пешо. Купил си е и той кабрио и май е като твойто, вече един месец развозва мацките, не си ли го виждал?
Чак тогава, жената се успокои (и аз
)
P.S.
Иначе за хора имам само един пример: Явор е едно към едно с Лео ди Каприо.
Преди няколко години имах Е36 кабрио, зелено (бостънгрюн) със жълт кожен салон. Хубава кола си беше и си я търкалях много. Докато един ден, сядаме с приятели в кафето (едно кафене в Слатина, където почти всеки ден след работа пием по бира и по домовете) и едно от момичетата на масата ми вика: А кога дойде като преди малко Ви видях с женати в колата на Гео Милев?
Аз ето така

И така три дни, докато не застанахме със същото кабрио на пряката преди кафето, и вътре едно момче с руса мацка се возят (жена ми и тя е руса). Викам и на жената: Това сигурно съм аз, а(самодоволно). А тя: Айде, айде дойде ти дюшиш това кабрио на светофара. Спираме на кафето и казвам на приятелите за случката и брата на момчето, от другия ден, казва е това е (примерно) Пешо. Купил си е и той кабрио и май е като твойто, вече един месец развозва мацките, не си ли го виждал?
Чак тогава, жената се успокои (и аз

P.S.
Иначе за хора имам само един пример: Явор е едно към едно с Лео ди Каприо.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Kris написа:Иначе за хора имам само един пример: Явор е едно към едно с Лео ди Каприо.
Тва натягане е извън обхвата на камионджийски динамометричен ключ

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Има форумно Е30 кабрио, 18-ка същите джанти като моята, кожен салон рекаро, абе 1:1. Даже са ми звъняли да ме питат, дали не съм аз някъде.
Иначе близнак мой не съм срещал, но има един турски актьор, дето прилича страшно много на мен. :О
Иначе близнак мой не съм срещал, но има един турски актьор, дето прилича страшно много на мен. :О
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2