Счетоводен софтуер
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Счетоводен софтуер
След разразил се дебат в офиса за преимуществата и недостатъците на различните счетоводни програми ми е интересно как водят счетоводството колегите счетоводители във форума. Моля посочете на коя програма сте заложили и колко години я използвате, а също дали сте доволни от функционалностите ѝ. Също ако водите счетоводството на повече от едно дружество на дадена счетоводна платформа, посочете дали е удобно и практично
Аз в последно време се главоблъскам с прехваления немски счетоводен софтуер, но си мисля, че не е най-доброто в бранша.

Аз в последно време се главоблъскам с прехваления немски счетоводен софтуер, но си мисля, че не е най-доброто в бранша.

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Счетоводен софтуер
При нас бачкаме с Microsoft Dynamics NAV / Navision. Внедриха я преди долу-горе 4 години. Програмата е необятна....постоянно може да се доразработва и да се надгражда.
Сумата която платиха за нея, май беше седем цифрена +
Сумата която платиха за нея, май беше седем цифрена +

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Аз не разбрах , дали ти трябва конкретно счетоводна програма или ERP. Ако е само счетоводна, то трябва да е българска, защото нашето законодателство си има специфики и ако вземеш някакъв чужд софтуер ще трябва да се преработва и напасва и ще ти излезе много пари.
Не Мы такие, Жизнь такая
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Отзивите не са много добри, макар че програмата им за ТРЗ става. Ако търсиш нещо евтино и за по-малка фирма - това е варианта, но иначе по-добре разгледай конкурентните. Според мен най-масовата програма за счетоводство трябва да е ажур. Не е много гъвкава, но е стабилна като работа, може да се разчита и повечето счетоводители като свикнат с нея - няма отказване.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Скиптър или Скиптърi като ЕРП. Много гъвкава и лесна за работа. А за бюджетно счетоводство мисля е лидер на пазара. Българска си е.
Хм,хм...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
© написа:....
Благодаря, съвсем бях изключил за този вариант. Това, което обаче е спънка да използвам Ажур е ценовата листа в многофирмен вариант - за втора фирма 59 Еуро, трета фирма - 30 Еуро и за всяка следваща по 25 Еуро. Цените за съпорт от 50 Еуро/час +50% за експресна услуга + 100% за извън работно време изобщо няма да ги коментирам.

Моджо написа:...
Благодаря, не съм чувал за този "Скиптър", но ще хвърля един поглед:
Едит: Разгледах го. Няма демо версия, няма скрийншотове, липсва качени видеа за програмата, но за това пък програмата им била супер (по техни думи) и искат 1000 Еуро за нея + 200 Еуро годишен абонамент.

- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Ако ти трябва за счетоводството на няколко фирми, може да погледнеш Булмар. Ние го ползваме от доста време и като цяло е стабилна програма.
50 евро на час не съм плащал никога, обикновено с няколко e-mail-а проблема се решава напълно, но ако дойдат в офиса сигурно това ще е цената. Например пробвах една екселска таблица да я вкарам директно като счетоводни записвания, две седмици ги разпитвах и не ми взеха нищо. Много са любезни и според мен си разбират от работата, обаче за многофирмен вариант ако това са цените, явно няма да е от най-подходящите.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Не гледаш както трябва. Има демо. И 1000 еур никой не иска. Пиши ми на лични да ти обясня каквото те интересува.
Хм,хм...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Моджо написа:Не гледаш както трябва. Има демо. И 1000 еур никой не иска. Пиши ми на лични да ти обясня каквото те интересува.

Разгледай и тези http://plusminus.com/bg/pricelist.html, аз съм я ползвал в една фирма и от гледна точка на съпорта не съм имал драми с нея. Също така, ако имаш счетоводители се допитай и до тях, защото те обикновено са свикнали да си работят с конкретна програма и като им я смениш, мрънкат 

Не Мы такие, Жизнь такая
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Бе,пич...е46 с кожа и навигация дали е на същите пари като е46 без екстри (Пък все е46 е)? Ко си се загледал в най-скъпия вариант.
Пиши ми, казах ти. Всяка програма има + и -, зависи ти какво искаш точно да правиш. Пиши ми, ще те консултирам - безплатно е
Пиши ми, казах ти. Всяка програма има + и -, зависи ти какво искаш точно да правиш. Пиши ми, ще те консултирам - безплатно е

Хм,хм...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Моджо написа:Бе,пич...е46 с кожа и навигация дали е на същите пари като е46 без екстри (Пък все е46 е)?
От всичките коли на света реши да ми дадеш пример с Е46.

Критериите за многофирменост, достъпни годишни такси и някакъв по-интуитивен интерфейс, но нещо все не мога да уцеля "правилния" продукт.

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Пробвай Конто, но последната версия работи само на Windows 7+ (може би и на Vista SP2).
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2