Направомерно отнетно СУМПС (книжка)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 528xi
Мечтае да кара: M10
Детайли за колата: Panda

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 11:05

Да се "похваля" с поредната глупост в БГ. На 18.06.16г. ме спира патрул на КАТ-Варна около 03:30ч (вечерта) под предтекст че съм слушал много силно музика.Отговорих му че съм хвърлил 3500лв за музика за да я слушам слабо.Провериха ми документите,проба за алкохол 0.00 и проба за наркотици,която отчете че съм на метаамфетамини.Веднага пожелах да дам кръвна проба и урина,но книжката ми бе отнета за 6 месеца (толкова траела процедурата и ако стане по рано едвали не трябва да черпя) колата я спряха за един месец от движение,а мен ме бутнаха в ареста докато ме пуснат след 8 часов престой.Два месеца чаках пробите ми от Военна болница да "акустират" в КАТ-Варна,при което бяха изпратени в прокуратурата за прекратяване на разследването и снемане на обвиненията.На 18.08.16г пробите ми бяха пратени в съда при което на 29.08.16г е изпратено писмото от съда за мен което аз получих на 31-ви че ужаса за мен е свършил понеже не били намерили нищо в кръвта ми и досъдебното производство се прекратява понеже няма извършено престъпление.Днес отивам в КАТ отново да си потърся книжката датата е 15.09.16г и от КАТ ме уведомяват че те все още не били получили решението на съда (значи аз го получих преди 16 дни те още не са).Ще ходя пак до съда да питам в деловодството дали е изпратено до КАТ.Другата глупост (за щастие която аз знам) е че ако сте например от Варна като мене но имате глоба в Шумен плащате си глоба по банков път,но в КАТ тя стои като неплатена в даначното няма проблем там всичко е наред.Така аз сега трябва да им представя болерата за глоби които съм заплатил за да ми въстановят книжката (първо тряба да получат решението от съда нали).Консултирах се с адвоката ми дали мога да ги съдя за пропуснати ползи,нанесени психически травми понеже наистина доста се притеснявах да не ме набутат с чужди резултати и прочие.Адвоката ми отговори че може и да спечеля делото ама може и да не го спечеля при което ще съм едни 1000-1500 лв назаде.Някой от Вас колеги да е имал сходен проблем и какво е направил или ако има и други в моето положение да се съберем повечко хора и да ги съдим заедно че сам човек малко трудна работа,а оставим ли ги те винаги ще си продължават със своеволията.Ето го тел.номера ми 0898 28 39 00 Диян.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Направомерно отнетно СУМПС (книжка)

Мнение от vicho » 15 Сеп 2016, 14:15

#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 19:21

vicho написа:#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи

И кое по точно е по-темата?ЗащотоЯвноТиСиТарикат-Кандидат.Ако нямаш какво съществено да кажеш по темата не я спами с показност за ниската си култура.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 19:26

По темата след обед се върнах в съда и напрасо се стещнах с главния прокурор,който доста се ядоса (каза го на глас),направи справка и се оказа че в кат е изпратено 4 дни преди да го изпратят на мен.Върнах се в кат обястних къде съм бил и т.н. и същия служител,който обястни че не било пристигнало ми заяви че било придтигнало още миналия месец (сериозно?).През това време им е звъннал и главния прокурор и почна едно търсене след час чакане и звънене по телефони решението се намери при кого е и ми казаха утре да отида и да си взема книжката.
ПП:за съденето все още съм сериозен ако има и други в моето положение дайде да се събираме и да съдим.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Сеп 2016, 19:52

Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...
Отделно аз съм хвърлил към 2 бона за пушки, да почна ли да стрелям по улицата?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Сеп 2016, 20:03

На мен са ми правили проба за наркотици, понеже един се опита така да ми направи мръсно и това му дошло наум(а аз нито употребявах каквото и да е, нито го правя, дори алкохол не пия и даже на ченгетата им беше смешно като я вземат защото знаят, че не съм от тоя род, но поради сигнала нямаше как)и си бе отрицателна. Реално не съм чувал на някой да му е бъркана с тия тестове и явно затова процедурата е тромава, понеже щом ти покаже, явно не са мислили в закона вратичка за бързо реабилитиране с кръв. А и знаем как при алкохола ако имаш твой човек в болницата, край с промилите. Един лекар така дълги години си караше и не му пукаше. Според мен няма да ги осъдиш ако ще и господ да ти е адвокат. Най-много да платиш разноските по разните там дела. Според мен просто внимавай занапред да не се замесваш и толкова. Не съм чувал честно казано за случай като твоя, но ако се разровиш в нета мисля, че ще има постановления обжалвани за дрога и произнесли се инстанции за какво са отпадали и за какво не. Може да има и нещо по твоя въпрос, знам ли.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 20:17

dextuar написа:Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...

Явно трябваше да уточня че за музиката ме попитаха в момента в който чакахме дрегера да покаже резултата (чака се 2 мин).А за пушките като си ги купил предполагам че ги ползваш там където можеш.Аз съм така с музиката си.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 20:22

Top Gun Maverick написа:На мен са ми правили проба за наркотици, понеже един се опита така да ми направи мръсно и това му дошло наум(а аз нито употребявах каквото и да е, нито го правя, дори алкохол не пия и даже на ченгетата им беше смешно като я вземат защото знаят, че не съм от тоя род, но поради сигнала нямаше как)и си бе отрицателна. Реално не съм чувал на някой да му е бъркана с тия тестове и явно затова процедурата е тромава, понеже щом ти покаже, явно не са мислили в закона вратичка за бързо реабилитиране с кръв. А и знаем как при алкохола ако имаш твой човек в болницата, край с промилите. Един лекар така дълги години си караше и не му пукаше. Според мен няма да ги осъдиш ако ще и господ да ти е адвокат. Най-много да платиш разноските по разните там дела. Според мен просто внимавай занапред да не се замесваш и толкова. Не съм чувал честно казано за случай като твоя, но ако се разровиш в нета мисля, че ще има постановления обжалвани за дрога и произнесли се инстанции за какво са отпадали и за какво не. Може да има и нещо по твоя въпрос, знам ли.

Вече четох и не намерих такъв вид обжалвания.За случай като моя чух за едно момче от моя квартал по същия начин че му отчело (ама не го познавам и незнам сега колко той казва истината).За мене точно като отчете те не вярваха че съм вземал и искаха разрешение да ми дадът втори тест и отидохме направо в кат (нямаха друг тест в колата ли?).В кат извадиха две торби с дрегери и се чудеха от коя да бръкнат е аз сега какво да си мисля че в едната са били изправните а в другата манипулираните дрегери ли? За съда именно че ако съм сам нищо няма да направя бих ги рискувал парите,но да сме няколко човека.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 15 Сеп 2016, 21:41

ayaks90 написа:

И кое по точно е по-темата?ЗащотоЯвноТиСиТарикат-Кандидат.Ако нямаш какво съществено да кажеш по темата не я спами с показност за ниската си култура.

опитал си се да играеш, наиграли са те и сега ревеш... няма лошо...

КултУРА ми Янко :yes:

успех със съдилищата, сигурно ще ги осъдиш :yes: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Сеп 2016, 22:06

ayaks90 написа:
dextuar написа:Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...

Явно трябваше да уточня че за музиката ме попитаха в момента в който чакахме дрегера да покаже резултата (чака се 2 мин).А за пушките като си ги купил предполагам че ги ползваш там където можеш.Аз съм така с музиката си.

Не знам, мен като са ме спирали досега, гася колата, спирам музика и го чакам да дойде, и досега в интерес на истината винаги са се държали ОК.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 15 Сеп 2016, 22:45

dextuar написа:
ayaks90 написа:

Не знам, мен като са ме спирали досега, гася колата, спирам музика и го чакам да дойде, и досега в интерес на истината винаги са се държали ОК.

А колега сега за етикецията естествено че и аз си пускам аварийните (слагам си и колана :D) и музиката направо се спира и чакам да си ми кажат какво да правя(не че незнам) и далеч не се правя на тарикат,а за музиката както обястних вече това беше разговор докато чакахме дрегера за наркотици да си покаже резултатите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Сеп 2016, 1:49

Съвсем на шега и с най-добри чувства поздравявам автора на темата със :ok: :

https://www.facebook.com/Pustinqkk/vide ... 909964133/
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 16 Сеп 2016, 2:09

ogata написа:Съвсем на шега и с най-добри чувства поздравявам автора на темата със :ok: :

https://www.facebook.com/Pustinqkk/vide ... 909964133/

Това го гледах на скоро и доста се посмях,както и в момента. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ayaks90 » 16 Сеп 2016, 2:24

vicho написа:
ayaks90 написа:

опитал си се да играеш, наиграли са те и сега ревеш... няма лошо...

КултУРА ми Янко :yes:

успех със съдилищата, сигурно ще ги осъдиш :yes: :mhihi:

Умишлено ли не искаш да си извадиш главата от там отзаде където си я наврял или гордостта ти не ти позволява да се спреш с грешката си след като веднъж си набрал инерцията.Не че те кълна,но сърдечно се надявам в най-скоро време да си ей тука и да цивриш че са ти взели книжката за същото.
ПП.Дали са ти грешна регистрация на автомобила трябвало е да започва СО (С..... Отдавна) че то ти личи от къде си.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Сеп 2016, 14:18

ayaks90 написа:Умишлено ли не искаш да си извадиш главата от там отзаде където си я наврял или гордостта ти не ти позволява да се спреш с грешката си след като веднъж си набрал инерцията.Не че те кълна,но сърдечно се надявам в най-скоро време да си ей тука и да цивриш че са ти взели книжката за същото.

трудна работа, не съм ча' толкова голям тарикат, като тебе :lalala:

а кой е сгрешил, не знам... аз, книжка си имам... и талон... и музика за 350лв :smoke:

ayaks90 написа:ПП.Дали са ти грешна регистрация на автомобила трябвало е да започва СО (С..... Отдавна) че то ти личи от къде си.

"засегна ме", брато :mhihi: :bowdown:

да се опитваш да обидиш някого на местоживеене показва, какъв селяндур си всъщност :yes:

Следваща

Назад към Извън Темата