Направомерно отнетно СУМПС (книжка)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Да се "похваля" с поредната глупост в БГ. На 18.06.16г. ме спира патрул на КАТ-Варна около 03:30ч (вечерта) под предтекст че съм слушал много силно музика.Отговорих му че съм хвърлил 3500лв за музика за да я слушам слабо.Провериха ми документите,проба за алкохол 0.00 и проба за наркотици,която отчете че съм на метаамфетамини.Веднага пожелах да дам кръвна проба и урина,но книжката ми бе отнета за 6 месеца (толкова траела процедурата и ако стане по рано едвали не трябва да черпя) колата я спряха за един месец от движение,а мен ме бутнаха в ареста докато ме пуснат след 8 часов престой.Два месеца чаках пробите ми от Военна болница да "акустират" в КАТ-Варна,при което бяха изпратени в прокуратурата за прекратяване на разследването и снемане на обвиненията.На 18.08.16г пробите ми бяха пратени в съда при което на 29.08.16г е изпратено писмото от съда за мен което аз получих на 31-ви че ужаса за мен е свършил понеже не били намерили нищо в кръвта ми и досъдебното производство се прекратява понеже няма извършено престъпление.Днес отивам в КАТ отново да си потърся книжката датата е 15.09.16г и от КАТ ме уведомяват че те все още не били получили решението на съда (значи аз го получих преди 16 дни те още не са).Ще ходя пак до съда да питам в деловодството дали е изпратено до КАТ.Другата глупост (за щастие която аз знам) е че ако сте например от Варна като мене но имате глоба в Шумен плащате си глоба по банков път,но в КАТ тя стои като неплатена в даначното няма проблем там всичко е наред.Така аз сега трябва да им представя болерата за глоби които съм заплатил за да ми въстановят книжката (първо тряба да получат решението от съда нали).Консултирах се с адвоката ми дали мога да ги съдя за пропуснати ползи,нанесени психически травми понеже наистина доста се притеснявах да не ме набутат с чужди резултати и прочие.Адвоката ми отговори че може и да спечеля делото ама може и да не го спечеля при което ще съм едни 1000-1500 лв назаде.Някой от Вас колеги да е имал сходен проблем и какво е направил или ако има и други в моето положение да се съберем повечко хора и да ги съдим заедно че сам човек малко трудна работа,а оставим ли ги те винаги ще си продължават със своеволията.Ето го тел.номера ми 0898 28 39 00 Диян.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Направомерно отнетно СУМПС (книжка)
#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи
И кое по точно е по-темата?ЗащотоЯвноТиСиТарикат-Кандидат.Ако нямаш какво съществено да кажеш по темата не я спами с показност за ниската си култура.
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
По темата след обед се върнах в съда и напрасо се стещнах с главния прокурор,който доста се ядоса (каза го на глас),направи справка и се оказа че в кат е изпратено 4 дни преди да го изпратят на мен.Върнах се в кат обястних къде съм бил и т.н. и същия служител,който обястни че не било пристигнало ми заяви че било придтигнало още миналия месец (сериозно?).През това време им е звъннал и главния прокурор и почна едно търсене след час чакане и звънене по телефони решението се намери при кого е и ми казаха утре да отида и да си взема книжката.
ПП:за съденето все още съм сериозен ако има и други в моето положение дайде да се събираме и да съдим.
ПП:за съденето все още съм сериозен ако има и други в моето положение дайде да се събираме и да съдим.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...
Отделно аз съм хвърлил към 2 бона за пушки, да почна ли да стрелям по улицата?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На мен са ми правили проба за наркотици, понеже един се опита така да ми направи мръсно и това му дошло наум(а аз нито употребявах каквото и да е, нито го правя, дори алкохол не пия и даже на ченгетата им беше смешно като я вземат защото знаят, че не съм от тоя род, но поради сигнала нямаше как)и си бе отрицателна. Реално не съм чувал на някой да му е бъркана с тия тестове и явно затова процедурата е тромава, понеже щом ти покаже, явно не са мислили в закона вратичка за бързо реабилитиране с кръв. А и знаем как при алкохола ако имаш твой човек в болницата, край с промилите. Един лекар така дълги години си караше и не му пукаше. Според мен няма да ги осъдиш ако ще и господ да ти е адвокат. Най-много да платиш разноските по разните там дела. Според мен просто внимавай занапред да не се замесваш и толкова. Не съм чувал честно казано за случай като твоя, но ако се разровиш в нета мисля, че ще има постановления обжалвани за дрога и произнесли се инстанции за какво са отпадали и за какво не. Може да има и нещо по твоя въпрос, знам ли.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...
Явно трябваше да уточня че за музиката ме попитаха в момента в който чакахме дрегера да покаже резултата (чака се 2 мин).А за пушките като си ги купил предполагам че ги ползваш там където можеш.Аз съм така с музиката си.
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:На мен са ми правили проба за наркотици, понеже един се опита така да ми направи мръсно и това му дошло наум(а аз нито употребявах каквото и да е, нито го правя, дори алкохол не пия и даже на ченгетата им беше смешно като я вземат защото знаят, че не съм от тоя род, но поради сигнала нямаше как)и си бе отрицателна. Реално не съм чувал на някой да му е бъркана с тия тестове и явно затова процедурата е тромава, понеже щом ти покаже, явно не са мислили в закона вратичка за бързо реабилитиране с кръв. А и знаем как при алкохола ако имаш твой човек в болницата, край с промилите. Един лекар така дълги години си караше и не му пукаше. Според мен няма да ги осъдиш ако ще и господ да ти е адвокат. Най-много да платиш разноските по разните там дела. Според мен просто внимавай занапред да не се замесваш и толкова. Не съм чувал честно казано за случай като твоя, но ако се разровиш в нета мисля, че ще има постановления обжалвани за дрога и произнесли се инстанции за какво са отпадали и за какво не. Може да има и нещо по твоя въпрос, знам ли.
Вече четох и не намерих такъв вид обжалвания.За случай като моя чух за едно момче от моя квартал по същия начин че му отчело (ама не го познавам и незнам сега колко той казва истината).За мене точно като отчете те не вярваха че съм вземал и искаха разрешение да ми дадът втори тест и отидохме направо в кат (нямаха друг тест в колата ли?).В кат извадиха две торби с дрегери и се чудеха от коя да бръкнат е аз сега какво да си мисля че в едната са били изправните а в другата манипулираните дрегери ли? За съда именно че ако съм сам нищо няма да направя бих ги рискувал парите,но да сме няколко човека.
- vicho
- старши ентусиаст
-
ayaks90 написа:vicho написа:#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи
И кое по точно е по-темата?ЗащотоЯвноТиСиТарикат-Кандидат.Ако нямаш какво съществено да кажеш по темата не я спами с показност за ниската си култура.
опитал си се да играеш, наиграли са те и сега ревеш... няма лошо...
КултУРА ми Янко

успех със съдилищата, сигурно ще ги осъдиш

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ayaks90 написа:dextuar написа:Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...
Явно трябваше да уточня че за музиката ме попитаха в момента в който чакахме дрегера да покаже резултата (чака се 2 мин).А за пушките като си ги купил предполагам че ги ползваш там където можеш.Аз съм така с музиката си.
Не знам, мен като са ме спирали досега, гася колата, спирам музика и го чакам да дойде, и досега в интерес на истината винаги са се държали ОК.
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:ayaks90 написа:dextuar написа:Ами ако не беше се правил на остроумен, нямаше да ти се заядат. Кой знае дали не са ти и подправили теста...
Не знам, мен като са ме спирали досега, гася колата, спирам музика и го чакам да дойде, и досега в интерес на истината винаги са се държали ОК.
А колега сега за етикецията естествено че и аз си пускам аварийните (слагам си и колана

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Съвсем на шега и с най-добри чувства поздравявам автора на темата със
:
https://www.facebook.com/Pustinqkk/vide ... 909964133/

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
ogata написа:Съвсем на шега и с най-добри чувства поздравявам автора на темата със:
Това го гледах на скоро и доста се посмях,както и в момента.

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:ayaks90 написа:vicho написа:#когатоСеПравишНаТарикатНоНеСи
опитал си се да играеш, наиграли са те и сега ревеш... няма лошо...
КултУРА ми Янко![]()
успех със съдилищата, сигурно ще ги осъдиш![]()
Умишлено ли не искаш да си извадиш главата от там отзаде където си я наврял или гордостта ти не ти позволява да се спреш с грешката си след като веднъж си набрал инерцията.Не че те кълна,но сърдечно се надявам в най-скоро време да си ей тука и да цивриш че са ти взели книжката за същото.
ПП.Дали са ти грешна регистрация на автомобила трябвало е да започва СО (С..... Отдавна) че то ти личи от къде си.
- vicho
- старши ентусиаст
-
ayaks90 написа:Умишлено ли не искаш да си извадиш главата от там отзаде където си я наврял или гордостта ти не ти позволява да се спреш с грешката си след като веднъж си набрал инерцията.Не че те кълна,но сърдечно се надявам в най-скоро време да си ей тука и да цивриш че са ти взели книжката за същото.
трудна работа, не съм ча' толкова голям тарикат, като тебе

а кой е сгрешил, не знам... аз, книжка си имам... и талон... и музика за 350лв

ayaks90 написа:ПП.Дали са ти грешна регистрация на автомобила трябвало е да започва СО (С..... Отдавна) че то ти личи от къде си.
"засегна ме", брато

да се опитваш да обидиш някого на местоживеене показва, какъв селяндур си всъщност

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4