Сбъднати мечти
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сбъднати мечти
Мисля че имаше навремето такава тема, но не можах да я намеря. Та въпросът и е:
Кои свои мечти успяхте да сбъднете?
Да идете някъде, да видите някого, да чуете нещо, да успеете да постигнете нещо. Винаги бихте могле да дадете добра идея за другите.
Аз успях да сбъдна една от мечтите си през 1998г, когато за първи път гледах Дийп Пърпъл на живо в София. Израстал съм с музиката им, както с тази на Рейнбоу, Снейк, Блек Сабат. Слушах ДИО на живо в Каварна 2005г. Успях да посетя много места по Света, бях на пистата, когато БМВ Заубер в лицето на Кубица спечели първата и единствена победа 2008г, слушал съм Металика, Мадона, Ерик Клептън, Тина Търнър, Селин Дион, Айрън Мейдън, стиснал съм ръцете на всички Световни шампиони във Ф1 от 2000г насам, включително Жак Вилньов. Стиснал съм ръцете на Майкъл Ченг, Вячеслав Третяк, Петър Стойчев, Карал съм всички нови модели на Ферари (познавам собственика на Ферари Монреал), карал съм Ролс Ройс, SLS, ...
За какво мечтая сега? Бих искал да посетя Мачу Пикчу и да се науча ка карам кънки на лед
Срамота е, че не съм се качвал още. Планирал съм скоро да се возя на самолет биплан. Скача ми се и с парашут, но има време за това.
Споделете вие какво успяхте да постигнете и за какво мечтаете. Ще ви помоля да пропуснете (не)задоволените си полови постижения
Кои свои мечти успяхте да сбъднете?
Да идете някъде, да видите някого, да чуете нещо, да успеете да постигнете нещо. Винаги бихте могле да дадете добра идея за другите.
Аз успях да сбъдна една от мечтите си през 1998г, когато за първи път гледах Дийп Пърпъл на живо в София. Израстал съм с музиката им, както с тази на Рейнбоу, Снейк, Блек Сабат. Слушах ДИО на живо в Каварна 2005г. Успях да посетя много места по Света, бях на пистата, когато БМВ Заубер в лицето на Кубица спечели първата и единствена победа 2008г, слушал съм Металика, Мадона, Ерик Клептън, Тина Търнър, Селин Дион, Айрън Мейдън, стиснал съм ръцете на всички Световни шампиони във Ф1 от 2000г насам, включително Жак Вилньов. Стиснал съм ръцете на Майкъл Ченг, Вячеслав Третяк, Петър Стойчев, Карал съм всички нови модели на Ферари (познавам собственика на Ферари Монреал), карал съм Ролс Ройс, SLS, ...
За какво мечтая сега? Бих искал да посетя Мачу Пикчу и да се науча ка карам кънки на лед

Споделете вие какво успяхте да постигнете и за какво мечтаете. Ще ви помоля да пропуснете (не)задоволените си полови постижения

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Сбъднати мечти
Аз успях да науча някои неща относно шофирането, които преди 10 години ми бяха мечта поради ред причини (бил съм на 15). Огромен фен съм на моторния спорт и за мен това значи много. Просто вътрешно удовлетворение. Нито ме интересува на кого правя впечатление, какво си мислят за мен и т.н. Това хората май май са го позабравили - да направиш нещо само и единствено за собствено удоволствие, без оглед на нищо и никого.
Сега най-голямата ми мечта може би е да се докосна до спорта - за каране не може и да става дума, но бил бил щастлив да имам възможност да работя като механик или нещо подобно.
Сега най-голямата ми мечта може би е да се докосна до спорта - за каране не може и да става дума, но бил бил щастлив да имам възможност да работя като механик или нещо подобно.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ебаси депресиращата тема.....
Ще го кажа по друг начин, Аз мечтая на едро, а мечтите на едро се сбъдват...но много рядко

Ще го кажа по друг начин, Аз мечтая на едро, а мечтите на едро се сбъдват...но много рядко

Последна промяна Е.Димитров на 17 Сеп 2016, 10:26, променена общо 1 път
nqmam_bmw наистина си много прав!
Исках да карам нова кола и след известно време се сдобих с 2 нови. Исках да имам Х5 и не мина много време, докато я взема. Мечтаех си 2 години за по-бързо кабрио и хоп, изпадна ми читав мотор и читави майстори. Но най-много съм се замислял, че искам нормална жена до себе си с нормална професия....и се случи, че от май месец съм женен за учителка
И аз стигнах до извода, че като искаш/мечтаеш за нещо силно и то се случва.
Исках да карам нова кола и след известно време се сдобих с 2 нови. Исках да имам Х5 и не мина много време, докато я взема. Мечтаех си 2 години за по-бързо кабрио и хоп, изпадна ми читав мотор и читави майстори. Но най-много съм се замислял, че искам нормална жена до себе си с нормална професия....и се случи, че от май месец съм женен за учителка

И аз стигнах до извода, че като искаш/мечтаеш за нещо силно и то се случва.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Мечти за всеки:
Когато бяха деца Влади мечтаеше да стане космонавт, Жоро – пожарникар, а Иванчо – алкохолик. В крайна сметка първите двама се пропиха, а третият постигна своето...
Когато бяха деца Влади мечтаеше да стане космонавт, Жоро – пожарникар, а Иванчо – алкохолик. В крайна сметка първите двама се пропиха, а третият постигна своето...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
prozorche написа: най-много съм се замислял, че искам нормална жена до себе си с нормална професия...
Сега си мечтая за това, другото, материалното е въпрос на време... за мен винаги най-важното е било да сме живи и здрави, както се казва! За другото - който се труди и търси - намира. Напоследък търсенето и усъвършенстването малко съм ги оставил на заден план, но се надявам в скоро време да се стегна! Трябва да даваш много, за да получаваш и да не правиш сметка през час колко си дал.
Като ученик мечтаех да отида на Олд Трафорд, но уви така се стекоха обстоятелствата, че вече футбола не ме интересува..
Интересите са ми свързани с колите и за сега не мога да се оплача, даже съм много благодарен! Никога не съм мечтал за супер кола. Тях съм ги виждал в действие, където им е мястото - на пистата, а не пред Какао. По-скоро си падам по олд-скул класиките. Е, наложило ми се е да продам М5-цата, но съм я имал и винаги ще помня усмивката, с която я палех.. Като палеше, че 2-3 пъти ме е ядосвала

Мечтая да живея в държава, където хората са една идея по-щастливи и приветливи, и да знаят, че трябва да се трудят, за да получат. Не да чакат в кафето, търкайки билетчета и пълнейки гушите на други, които изживяват техните мечти... Но си мечтая тази държава да е България!!!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е.Димитров написа:Ебаси депресиращата тема.....
Ще го кажа по друг начин, Аз мечтая на едро, а мечтите на едро се сбъдват...но много рядко![]()
Много си прав...Най-вече да съм жив и здрав, а оттам нататък мечтите ми са много ама много на едро

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Винаги съм мечтал да съм автомонтьор! Да имам w124 E60 AMG лимитирана серия чисто бяла. чисто нова от магазина .Също 2 деца и нормална жена
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм чувал, че не е добре да си изпълниш всички мечти, (стига да са реални), защото после не е интересно, а ако нямаш мечти не е добре..
Много се смях, но в интерес на истината, има някаква логика.
Много се смях, но в интерес на истината, има някаква логика.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За кинти никой ли не мечтае ? Селско е , ама от там почват другите гъдели
Ако си в цеха на струга пет дена в седмицата най много да мечтаеш за каса бира в неделя 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Кво лошо има да си пет дена на струга? Тук в Русе знаеш ли каква е мъка стругар да ти свърши неква работа...
За жена не се бях сетил. Но уви - и аз си мечтая за свястно момиче, на което са й чужди стандартните тъпотии.

За жена не се бях сетил. Но уви - и аз си мечтая за свястно момиче, на което са й чужди стандартните тъпотии.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Докато бях ученик нямах кой знае какви мечти... Неосъзнат пубер... Единственият плюс от това време е, че намерих свястно момиче от съседния вход и може би тя почна да ме вкарва в пътя. Тичаще след мен с тетрадките да уча и т.н. След това ме приеха в университета, не ме жегна чак толкова
ученето, но вече се занимавах с по-различни неща, започнах работа и тогава дойде времето, в което започнах да свързвам работата и наученото в университета. Започнах да се стремя към повече работа, повече отговорности, по-висока позиция, заплащане и т.н. В личен план се стремях да запазя същото момиче и да се случи нещо повече. Няколко години по-късно с нея вече сме женени, имаме добри професии и прилично заплащане. Т.е. това, което съм мечтал съм го постигнал за сега. Напред вече са мисли за деца и т.н. И за някоя face-ова 90-ка или 91-ца мечтая, ама да видим...
ученето, но вече се занимавах с по-различни неща, започнах работа и тогава дойде времето, в което започнах да свързвам работата и наученото в университета. Започнах да се стремя към повече работа, повече отговорности, по-висока позиция, заплащане и т.н. В личен план се стремях да запазя същото момиче и да се случи нещо повече. Няколко години по-късно с нея вече сме женени, имаме добри професии и прилично заплащане. Т.е. това, което съм мечтал съм го постигнал за сега. Напред вече са мисли за деца и т.н. И за някоя face-ова 90-ка или 91-ца мечтая, ама да видим...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
XaMaB написа:Мечти за всеки:

Един рибар докато си ловял риба, видял падаща звезда. Така и не се усетил какво точно да си пожелае на момента, но на другия ден получил бутилка водка с ц%ци
И аз така, докато реша какво искам, вече искам друго.
Но много от мечтите се изпълняват една по една. Поне тези непреходните - да видя Света София, Стоунхендж, някой концерти на велики изпълнители, Goodwood festival of speed, Рио и други такива. За щастие списъкът не е свършил, а даже и не намалява, защото се появяват нови и нови места за посещаване в него.
Но както се казва, животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за него.
Смятам, че има още много неща тепърва да ми се случват и това е една от причините да се считам за щастлив човек.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
аз пък си мечтая да оставя нещо смислено след себе си ... и работя по въпроса.
другото все са били някакви цели дето са били постигнати- къде по-лесно, къде по-трудно. в това отношение вече ми е почти все тая и гледам повече да се усмихвам. от там дали ще е голф или риболов или ще си карам мотора по път 66... или ще ме мързи и ще пуша пура и ще блея в луната - мисля, че е без значение.. а
другото все са били някакви цели дето са били постигнати- къде по-лесно, къде по-трудно. в това отношение вече ми е почти все тая и гледам повече да се усмихвам. от там дали ще е голф или риболов или ще си карам мотора по път 66... или ще ме мързи и ще пуша пура и ще блея в луната - мисля, че е без значение.. а
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2