Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...

Мнение от Демирев » 17 Окт 2016, 10:59

Автомагистрала Варна - Шумен в посока към Варна в района на Девня - Повеляново и един молдовски убиец....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...

Мнение от Bogat-Beden » 17 Окт 2016, 11:10

Може да е бил празен и да са само около 15 тона :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 17 Окт 2016, 11:31

Нещо не можах да прочета добре или липсваше от поста ти, ама не можах да видя " Звъннах на 112, показах снимките и му сложиха глоба за спомен". :roll:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Окт 2016, 11:50

обаждане на 112 върши работа - само че повечето хора са "не ми се занимава". и като цяло трябва да има последствия за такива - по-лошо е от минаване на червено като че ли..

не им е лесно на професионалните шофьори, съгласен съм, но не е причина да убиват хора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 17 Окт 2016, 14:58

Демирев написа:Автомагистрала Варна - Шумен в посока към Варна в района на Девня - Повеляново и един молдовски убиец....

Важното е че кара на фарове и е безопасен за себе си и останалите

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 17 Окт 2016, 17:59

е, какво е?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 17 Окт 2016, 18:14

Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ :shock:
Аз какво да кажа,като в събота на АМ Тракия при Нови Хан срещу мен се явиха 4(ЧЕТИРИ) коли?
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало :confused:

Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас :winky:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Окт 2016, 18:50

(bubsa) написа:Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ :shock:
Аз какво да кажа,като в събота на АМ Тракия при Нови Хан срещу мен се явиха 4(ЧЕТИРИ) коли?
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало :confused:

Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас :winky:

Доколкото съм ти чел други мнение, мисля че се пристрестен по темата с шофьорите на камиони...може да бъркам :dunno:
В никакъв случай обаче това да караш в насрещното на магистрала не мога да го оправдая.Ще дойде някой засилен в лявата лента, и гледай какво става, поради простата причина, че никога не бих предположил, че срещу мен на магистрала ще има камион...От друга страна е възможно, всеки греши, но тази грешка, а и продължава да се движи и то не поне в аварийната лента, може да коства много на някой, който просто си ползва правото да се движи по магистрала. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 17 Окт 2016, 19:40

Тоа ако го добарат из Европата, ша му домъчнее за Молдова. Един от мойте преди години обърна на магистрала в Швейцария и след глобата стана пазач в охранителна фирма и приключи с шофьорлъка. Тука и коли и камиони са като в лунапарка.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 17 Окт 2016, 20:01

c04 написа:
(bubsa) написа:Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ :shock:

Доколкото съм ти чел други мнение, мисля че се пристрестен по темата с шофьорите на камиони...може да бъркам :dunno:
В никакъв случай обаче това да караш в насрещното на магистрала не мога да го оправдая.Ще дойде някой засилен в лявата лента, и гледай какво става, поради простата причина, че никога не бих предположил, че срещу мен на магистрала ще има камион...От друга страна е възможно, всеки греши, но тази грешка, а и продължава да се движи и то не поне в аварийната лента, може да коства много на някой, който просто си ползва правото да се движи по магистрала. :banghead:

Чак пристрастен не съм.Просто принадлежа към най-упрекваните участници в движението.
Грубо е всеки сгафил с бмв или камион автоматично да бъде набеден за убиец!
Пак казвам,че не го оправдавам!Само пълен глупак може да изпадне в подобна ситуация.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 17 Окт 2016, 21:14

как ти се побра в устата да споменеш опит и кадърност в едно изречение с каране на камион в обратната посока на магистралата в ЛЯВА лента
малоумник да си ще се сетиш, че си в грешната посока
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 17 Окт 2016, 21:19

Я прочети отново какво съм писал.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Окт 2016, 22:42

Вие като се засилите на магистралата къде гледате? Километража колко ще покаже или какво се случва напред по пътя? На този прав участък този камион ще се види от много далеч, отделно че в момента не "лети" щом прави такъв остър завой.
Бубса иначе е прав, че трябва да си пълен малоумник за да се завреш в насрещното на магистрала
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Окт 2016, 23:56

Напред бе, ама докато видиш, че кара срещу теб а не просто камион в лявата лента няма да си толкова далеч и ако летищ така стабилно не е 100% сигурно, че ще спреш на време. Да ще минеш в другата лента, все нещо ама тоя какъв трябва да е да кара там...

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 18 Окт 2016, 10:11

(bubsa) написа:Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас :winky:

(bubsa) написа:Пак казвам,че не го оправдавам!Само пълен глупак може да изпадне в подобна ситуация.

Не мога да разбера как хем ще си опитен и кадърен шофьор, хем и в същото време пълен глупак който се движи в насрещното :dunno:
Може тираджията да има стаж 20 години зад волана , но това със сигурност не го прави кадърен шофьор !

Следваща

Назад към Извън Темата