Ревизия на диференциал - къде?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ревизия на диференциал - къде?
Някой има ли добри впечатления от сервиз или майстор, където правят ревизия (фрикциони, семеринги и т.н.) на шпер дифове и евентуално малко да му вдигнат процента на заключване? Ако предлагат и пясъкоструй и боядисване ще бъде супер, за да не се разкарвам до още едно място. За София става дума.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Ревизия на диференциал - къде?
Пробвай в Мирафиори.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Vanqu1sh написа:Пробвай в Мирафиори.
Не съм им фен, но бих пил кафе там, благодаря. Някой друг ми трябва.

- vasilzlatkov85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: М3,М4
- Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i
И аз търся сервиз да ревизирам моя дифт,но нещо не намирам 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Бяхме пращали на колегата penev, но е в Бургас. Ако те устройва. Иначе моя диф го беше правил Али, но не знам дали въобще е в бг.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
из Бургас хвалят много един момък, ако искаш мога да поразпитам и евентуално да съдействам с транспорта 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Vanqu1sh написа:Бяхме пращали на колегата penev, но е в Бургас. Ако те устройва.
Convertible написа:из Бургас хвалят много един момък, ако искаш мога да поразпитам и евентуално да съдействам с транспорта
Да, и аз съм чувал добри неща за него. Ако не се намери някой в София това ще остане като вариант. Мерси.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Не мога да намеря точната тема, но имам спомен, че Явор също правеше дифове.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Венци от DDT се занимаваше с продажба на фрикционни дискове и съответно правене.
Мога да дам някакви кординати при желание.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Преди време срещах тук пост или тема на един пич, предлагаше подобни услуги.Имаше си сайт с ценоразписи за различните дифове като предлагаше и промяна на процента на заключване. Доколкото си спомням предлагаше и насаждане на касети в корпуса на клиента.
Не му намирам нито сайта, нито кординати обаче. Иначе и аз съм за пълна ревизия на дифа, ще следя темата и ако човекът в Бургас остане единствената алтернатива съм навит да се включа в някакво пакетно изпращане, ако има смисъл от гледна точка на по-малко транспортни разходи.
Не му намирам нито сайта, нито кординати обаче. Иначе и аз съм за пълна ревизия на дифа, ще следя темата и ако човекът в Бургас остане единствената алтернатива съм навит да се включа в някакво пакетно изпращане, ако има смисъл от гледна точка на по-малко транспортни разходи.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
TheDriver написа:Преди време срещах тук пост или тема на един пич, предлагаше подобни услуги.Имаше си сайт с ценоразписи за различните дифове като предлагаше и промяна на процента на заключване. Доколкото си спомням предлагаше и насаждане на касети в корпуса на клиента.
Човека от Бургас и човека за който ти говориш е един.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Kroki написа:Венци от DDT се занимаваше с продажба на фрикционни дискове и съответно правене.
Давай ги тук

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Bavarcho написа:TheDriver написа:Преди време срещах тук пост или тема на един пич, предлагаше подобни услуги.Имаше си сайт с ценоразписи за различните дифове като предлагаше и промяна на процента на заключване. Доколкото си спомням предлагаше и насаждане на касети в корпуса на клиента.
Човека от Бургас и човека за който ти говориш е един.
Ето го и сайта му http://www.bmw-shper.com

- vasilzlatkov85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: М3,М4
- Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i
Какви пари зима младежа от Бургас и ремонта читав ли е на диференциала, някой правил ли е при него, защото днес говорих с майстор за диференциали и ми обясни, че в някой случай не може да се направи, за целта трябва да се отвори и тогава да се каже, дали ще стане ремонта или не ,питах го като цена,около 500 лева щяло да бъде ремонта с няколко месеца гаранция:dunno:
Днес си направих труда да проверя колко струва нов диференциал за двигател М52б 20 в Дару Кар ( 3200лв), направо ме заболя главата,бях прежалил около 2000, ама чак 3..., май ще имат много здраве
Днес си направих труда да проверя колко струва нов диференциал за двигател М52б 20 в Дару Кар ( 3200лв), направо ме заболя главата,бях прежалил около 2000, ама чак 3..., май ще имат много здраве

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
[quote="vasilzlatkov85"
[/quote]
2хил за 36ца ли?

2хил за 36ца ли?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2