Мисля си.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мисля си.....

Мнение от theraven_nz » 16 Ное 2006, 19:09

Абе седя и си мисля... какво щеше да е този форум без тази иконка -> :mhihi:
Определено не това, което е сега....

Предлагам тя да е на следващите стикери и да заема достойно място до името на форума :D :mhihi: :twisted:
---

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Мисля си.....

Мнение от zAcK » 16 Ное 2006, 19:13

theraven_nz написа:Абе седя и си мисля... какво щеше да е този форум без тази иконка -> :mhihi:
Определено не това, което е сега....

Предлагам тя да е на следващите стикери и да заема достойно място до името на форума :D :mhihi: :twisted:

Това е култов емотиков. Най ми е странно като почна да го търся по другите форуми :mhihi: Това одзъбеното хилещо се човече според мен символизира БМВ ентусиаст след поредния завой с вратите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 16 Ное 2006, 19:17

Кво не бе.... дори си позволявам да го мушкам като картинка в други форумчета и се чувствам някак си горд.... нещо повече (иначе скромността е второто ми Аз) :mhihi: .... че каквито и смайлита да ми тикат насреща, това си остава най-надменното, най-изразителното и най-сектантското... анимиран синоним на БМВ направо :!: Евала на админите, че са го изкопали и са го сложили да се храним масово тука... :bowdown: :mhihi:
---

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 16 Ное 2006, 19:30

:mhihi:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Ное 2006, 19:58

theraven_nz написа:Абе седя и си мисля...

па по 1 време само си седиш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Ное 2006, 20:27

Тоя Мечо пух много известен бил бре : "Понякога седя и си мисля, а понякога само си седя" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 16 Ное 2006, 20:49

Аз понякога неосъзнателно го правя пред компютъра :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 16 Ное 2006, 21:04

Аз ще ви кажа ако я намаше тая емотиконка кво щеше да е Явор немаше да пише тук :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 16 Ное 2006, 21:25

BMWALPINA написа:Тоя Мечо пух много известен бил бре : "Понякога седя и си мисля, а понякога само си седя" :mhihi:

Днес за втори път го споменават в някоя тема :mhihi: Ей ама вярно е мн яка тая иконка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Dare To Dream

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 16 Ное 2006, 21:32

speedmaster написа:
theraven_nz написа:Абе седя и си мисля...

па по 1 време само си седиш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бе седя и си мисля, седя и си мисля.... по едно време се замислям и се оказва, че само седя... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А за Мечо.... бас Мечо басс :mhihi: :mhihi: :mhihi: turboto може да се изходи по-обстойно върху темата, като му гледам името.... :mhihi:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 16 Ное 2006, 21:35

кат стана въпрос за мечо пух :mhihi: ... колкото повече , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

edit: ако се загледате малко, правят нещо като мексиканска вълна ... :mhihi:
БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 16 Ное 2006, 21:58

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нещо запецнах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Ное 2006, 23:15

Интересно :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Ное 2006, 0:32

аз предлагам за всеки емотикон по 1 отделна тема да пуснем :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Ное 2006, 0:48

култова е просто и аз я мятам в другите форуми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата