Кратка анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530d LCI
Мечтае да кара: X6 M50d

Кратка анкета

Мнение от banan4i » 11 Май 2017, 23:44

Здравейте колеги,
Бая хубав събор беше! :bchug:
Сега по темата:
Необходима ми е актуална информация относно проучване, което провеждам.
В извадката от хора попада, точно BMW форума :)
Надявам се не е в разрез с правилата и я поствам тук, отнема 5 минути и не е нещо напрягащо.
Благодаря ви предварително!
Линк - https://goo.gl/forms/uqlFCoaZQrqrzPU23

Потребител
Аватар

Re: Кратка анкета

Мнение от zilog » 12 Май 2017, 1:22

Попълних анкетата, но не схващам за какво удобство се говори в: " Съгласни ли сте, че удобството е ключово при надграждане? ".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feldo » 12 Май 2017, 8:56

zilog написа:Попълних анкетата, но не схващам за какво удобство се говори в: " Съгласни ли сте, че удобството е ключово при надграждане? ".

Вероятно дали би избрал туба която ще ти вземе багажника или нещо по-малко. Иначе и аз попълних анкетата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от banan4i » 12 Май 2017, 9:35

Здравейте колеги!
Много съм благодарен на всички попълнили, над 30 баварки са се включили. :bchug:
Продължавайте в същия дух, все пак резултатите трябва да са, донякъде, релевантни.
Под удобство се взема предвид точно това, дали тубата ще заеме целия багажник или ще е толкова качествена, че дори няма да забележиш къде е поставена. Удобство е и колко трудоемка ще е цялостната инсталация на някой компонент. Правих озвучение на миналата ми кола... няколко дни мъки, разглобяване, сглобяване... занимавка. Вярно, после бях супер доволен, но ако сега тръгна на баварийката да правя нещо, бих си спестил усилията :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 12 Май 2017, 9:56

И аз попълних, защото наистина не съм възхитен от фабричната музика в колата си. Но не си представям как бих могъл да монтирам нови говорители и усилвател, без да прекарвам нови кабели и само за 1 час? Има ли такава възможност наистина?
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 12 Май 2017, 10:04

Borymeckata написа:И аз попълних, защото наистина не съм възхитен от фабричната музика в колата си. Но не си представям как бих могъл да монтирам нови говорители и усилвател, без да прекарвам нови кабели и само за 1 час? Има ли такава възможност наистина?

Има как да няма - но 1 час е малко скоростно разглабяне...
https://www.bavsound.com/Stage-One
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Май 2017, 10:16

Не виждам какъв е проблема да се сменят говорилите с малко по-хубави и мощни с оригиналната инсталация.

И аз попълних!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Май 2017, 10:49

Аз бих си осъвременил говорителите в колата, заедно с усилвателя, бих сложил шумоизолация.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Май 2017, 10:53

Много зависи к'ва кола караш за да попълниш тая анкета, аз примерно в Е90-то не съм пипал нищо щото свири супер, в голфа съм сменил всичко и суб има, та не знаех точно к'во да попълня :dunno: , ама я попълних де. :lol:

edit: според мен трябва да има още един въпрос с отворен отговор какъв е модела на колата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от banan4i » 12 Май 2017, 12:03

DigitalExile написа:Много зависи к'ва кола караш за да попълниш тая анкета, аз примерно в Е90-то не съм пипал нищо щото свири супер, в голфа съм сменил всичко и суб има, та не знаех точно к'во да попълня :dunno: , ама я попълних де. :lol:

edit: според мен трябва да има още един въпрос с отворен отговор какъв е модела на колата.

По известни причини не съм добавил въпрос относно модела.
Но за е90, идеята е би ли надградил, ако знаеш, че ще свири още по-добре, а на теб ще ти коства много малки усилия и време.
Аз съм с е46, първоначалната ми идея беше да прехвърля музиката от 206-цата ми, но след като де сетих през каква преминах с 206-цата се отказах.
Бих сменил говорителите и бих сложил суб, както и дигитален чейнджър с bluetooth. :driving:

Още веднъж, благодаря на попълнилите и на всички, които тепърва ще попълват! :bchug:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 12 Май 2017, 14:33

И аз у попълних, за мен, освен подобрение ,е най-важно запазване на ОЕМ вида,без цигании :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 13 Май 2017, 8:28

Аз съм малко на принципа на ромската поговорка, нямаш покрив обаче музиката да гърми :mhihi: . Може би е от годините, но :D да не ме интересува багажника или задната седалка важното е да ми харесва как ми свири. Имах а4 и бях махнал облегалките на задните седалки заради бокса. :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 13 Май 2017, 12:24

Привет banan4i,

Много е добре, че си пуснал анкета. Така се прави customer development. Смятам, че можеш да я подобриш, ако преработиш въпросите, така, че да носят еднозначно значение за теб. Дали отговорът на твоята хипотеза е "Да" или "Не". Ако ти носят знание "може би" ти си го имал това знание и преди анкетата.
Например въпросите:

"Имате ли надградено озвучение в автомобила си? Задоволително ли е" - съдържа 2 въпроса в себе си.
"Съгласни ли сте, че удобството е ключово при надграждане?" - "Донякъде съгласен", не съм сигурен, че можеш да разтълкуваш еднозначно какво означава този отговор.

От друга страна е добре, директно да направиш предложение, ако искаш да валидираш бизнес идеята си, защото 100% от анкетираните не са ангажирани към по-нататъчни действия. Например в страната, уж никой не яде кренвирши и не купува вестник Уикенд, но в края на деня, най-купуваните стоки са кренвирши, а най-купуваният вестник "Уикенд". До голяма степен попълването на анкета изразява намерение, а не конкретно действие, което би било моята цел, ако правилно разбирам ситуацията.

Ако имаш интерес в тази насока, мога да ти препоръчам няколко книги/практически ръководства, които да те водят из процеса.

Поздрави и успех!

П.С.: Аз бих събирал контакти на хората в анкетата, защото тези, които искат да надградят биха били потенциални клиенти.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 13 Май 2017, 12:40

И аз я попълних. Имайте предвид, че ако става дума за Bluetooth връзка между компонентите ще има завал във високите честоти!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Май 2017, 15:20

Аз също я попълних. За мен най-важното нещо е, музиката да е с чист звук и плътен бас, задължително всичко по колата да остане в оригиналния си вид. По едно време имах бас каса в колата, но поради разни причини я свалих (счупено стъкло с цел кражбата и). Та не успях да и се нарадвам и задължително следващата ми кола ще сложа нещо, което да гърми. :kuku:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата