Екшън с кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева-И. Русинова
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Екшън с кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева-И. Русинова
https://fakti.bg/krimi/382216-brutalen- ... a-pencheva
Тая вече и за мутреса ли се има? Стана ми много противно това момиче...Самочувствие до небето, да не говорим, че по криндж нещо пред камера като се появи, не съм гледал....
Новината тук, е че ИвЧето, която е кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева, влязла в скандал с 38-г. бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София на едно дрифт състезание. Та, след скандала, тая викнала приятелчето, и дошли 2 джипа и пребили човекО. Защо хората (и жените), трябва да стават лайна, след като станат уж по известни, до ден днешен, не мога да си обясна...
Тая вече и за мутреса ли се има? Стана ми много противно това момиче...Самочувствие до небето, да не говорим, че по криндж нещо пред камера като се появи, не съм гледал....

Новината тук, е че ИвЧето, която е кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева, влязла в скандал с 38-г. бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София на едно дрифт състезание. Та, след скандала, тая викнала приятелчето, и дошли 2 джипа и пребили човекО. Защо хората (и жените), трябва да стават лайна, след като станат уж по известни, до ден днешен, не мога да си обясна...

Последна промяна Tsureto на 23 Май 2019, 19:27, променена общо 1 път
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Екшън с Ива Русинова - хаштаг мутресата
Да започнем с това, че статията е от доста дебилен сайт. Не знам до колко е вярно, но тая мома винаги си е била "чалгарката" на спорта. Допускам голяма вероятност, да има доза истина.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Има има. Пича където е бит, същата история я сподели във фейсбук профила си. И по новините на нова май го казаха като новина... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ТОП 20
Ива Русинова: Един мъж ме заплашваше, разправяше се с мотористите и стана меле
добавено 05-21-19
СПОДЕЛИ
Както се разбра по-рано днес, синът на Аня Пенчева - Ангел и неговата приятелка Ива Русинова, бяха разпитани в МВР-Кюстендил за инцидент, при който е бил набит бизнесменът Ахмед Шерифов.
ЗАДЪРЖАХА СИНА НА АКТРИСАТА АНЯ ПЕНЧЕВА ЗАРАДИ БОЙ И ДРИФТ В ДУПНИЦА
Пострадалият се е оплакал, че е бил нападнат от няколко човека, които са му нанесли побой и са счупили челюстта му. От Dir.bg се свързаха с Ива Русинова, за да я попитат какво се е случило, според нея.
- Г-це Русинова, имали сте си работа с полицията в Сапарева баня след разправя и бой на пистата на местното летище. Какво се случи?
- Този човек, заради когото стана всичко, сигурно е болен психически. Всички от нашето обкръжение го познават, защото той е от типа "интернет нинджа". Постоянно пише и заплашва различни жени. Това си му е неговата сила. Да плаши жени в интернет.
- Как?
- Псува, заплашва, че ще те намери, че ще ти избие зъбите, ще ти запали колата и т.н. Аз всичките тези неща ги имам. Направила съм си скрийншотове и съм подала жалба с всички доказателства срещу него.
- Заплашвал ли ви е лично?
- Не само мен. Той си заплашва жени всеки ден. Просто аз съм си събрала всичко на едно място, тъй като другите момичета ми съдействаха. Цялото това нещо е предадено в полицията. Аз този човек не го знам как изглежда и не го познавам. Просто по име се знае. Иначе бяхме с една приятелка в Сапарева баня, защото там си провеждам разни тестове на пистата. Това се знае. И там до пистата имаше един цигански катун. Говоря за истински катун с изпушени БМВ-та. Та от този катун хора с колите си засичаха едни мотористи. Имаха си някакви пререкания. Един моторист беше засечен много лошо и щяха да го убият, та той им се развика.
В един момент мотористите тръгнаха на някъде и ние останахме сами с приятелката ми. И той дойде и започна да ми говори: "Е сега да ме видиш кой съм, че във Фейсбук не отговаряш..." Аз му казах, че не се сещам кой е. А той отговори, че сега ще разбера. Каза ми, че здрава няма да остана и започна да ме заплашва. Тръгна си и си отиде при катуна. С приятелката ми се притеснихме, защото бяхме сами. Беше време за обяд и се чудехме, че едната може да отиде да вземе нещо. Но как да се разделим? То няма никой. Мотористите вече се бяха качили нагоре.
Тогава се обадих на моя приятел - Ангел Караньотов. Казах му, че имам още малко работа, но има едни цигани, които ме заплашват и се притеснявам. Не посмяхме нито да отидем да сменим гуми, нито да купим храна. Ангел дойде при мен и си стоеше. Изведнъж дойдоха нови хора, а в това време и мотористите се прибраха. И стана меле. Явно тези, които преди това се бяха разправяли с него, просто му бяха набрали. Ступаха го и си заминаха. След това от катуна сигурно са викнали полиция, а ние бяхме там и така ни привикаха да даваме показания. В този момент аз и Ангел бяхме хората с по-популярни имена и така се завъртяха нещата около нас.
- Давали сте показания...
- Да, вчера отидохме за малко в полицията и им разказахме за случката. Аз пак им предадох всички документи, които имам за жалбата и така. Надявам се да си свършат работата. Иначе, към днешна дата, нещата за мен минаха. Действам си по задачите и така.
Източник: Dir.bg
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Брей, са кое е истина, кое не. Аз от 4-5 медии чух само за написаното в първия пост, като версия. Сега пък тези от дир.бг показват съвсем друга гледна точка.
Нищо де, ако тя е права, ше едитна заглавието, поне. Но е факт, че е надувка и ми е неприятна
Нищо де, ако тя е права, ше едитна заглавието, поне. Но е факт, че е надувка и ми е неприятна

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Как имате нерви да се занимавате с подобни клюки, че и да ги четете такива неграмотни статии... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:Как имате нерви да се занимавате с подобни клюки, че и да ги четете такива неграмотни статии...
Не го правя по принцип. Просто тая я следя от много време, излиза ми в нета и некви такива и ми човърка едно такова по тъча нервите и реших да постна поредната тъпотия с нея, че вече ми дойде ту мъч

Гледали ли сте това с нея ->
https://www.youtube.com/watch?v=IGRL-8sMquo
...пускам сълза

Дразните, но я следиш от много време?! Сега и правиш реклама на канала в youtubе 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
cod-cdbp написа:Как имате нерви да се занимавате с подобни клюки, че и да ги четете такива неграмотни статии...
След като пишеш или и ти ги четеш или се изказваш неподготвен.

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
pampo написа:дразни го, но би я плеснал![]()
![]()
Е, това няма смисъл да се коментира....

Реклама и права, стига ве чУек, стегни се. Ти в нета не влизаш ли, не гледаш ли, не коментираш ли ? Просто нз кой я налага таз девойка нооо е мн зле. А тва, че май не е много карач, няма смисъл да се коментира

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4