ABV - поща (поредни идиоти)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

ABV - поща (поредни идиоти)

Мнение от BMW_POWER » 10 Юли 2020, 3:05

Не знам какво да кажа. Тия малоумници са ми изтрили цялата пощенска кутия. На 100%. Мейли, които пазя по една или друга причина от двуцифрено число години са безвъзвратно изгубени. Както и контактите с авторите им. Изгубих връзка с много от членовете на форума, които не влизат тук с години. Омерзен съм. snimka.bg бяха първи, album.bg втори, сега тия чистят пространство. Снимки и нищо "тежко" не съм имал. Контактите ми заминаха. Под вода да го ... сушат!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: ABV - поща (поредни идиоти)

Мнение от Моджо » 10 Юли 2020, 5:35

Не съм чул да имат проблем технически или хакерски. Писа ли им ?
ПП тая поща, не знам защо, ма никога не съм я харесвал.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 10 Юли 2020, 9:31

Тъжно е като видя хора да ползват това abv.bg. Всички големи vendor-и на email го разпознават тоя домейн като опасен и всичко от него влиза в Spam автоматично, някой даже отказват изпращане на поща до там. Който не го е направил да си прехвърли емайлите в gmail, outlook, icloud.
Много е вероятно сам да си си изтрил пощата като си вързал някой емайл клиент. abv позволява само pop3 достъп и някой мейл клиенти по default изтриват всичко на сървъра след като свалят пощата през pop3. Вероятно може да се възстанови ако им пишеш но може да искат заплащане за support.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spirco » 10 Юли 2020, 9:35

Всичко се изтрива автоматично ако пощата не се отвори в някакъв период от време.
Това го четох някъде, но не помня колко беше точно времето.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Юли 2020, 10:16

Точно така, ако някакъв период не си влизал я смятат за неактивна и трият всичко. И то не е дълъг период, нещо от сорта на 3-6 месеца ми се върти в главата. Имам една спам поща там и почти всеки път като реша да я ползвам и я откривам изпразнена :mhihi: Та наистина не ползвайте абв, освен другото и от към сигурност бяха много зле, предполагам още са. Пробвай да им пишеш, може и да пазят все пак още някакъв период данните, ама не възлагай големи надежди.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Юли 2020, 10:21

Да, ако не влизаш доста време я смятат за неактивна и трият. Не помня колко беше, но е над 6месеца.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 10 Юли 2020, 10:25

Пиши им на съпорта, всичко се пази и може да се възстанови. Трябва да се влиза от време на време все пак, иначе се затрива ако не си се логвал 6 месеца. От 20 години имам 2 пощи там (една за спам и една истинска), никакви ядове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Юли 2020, 10:48

За влизане брои ли се мейл клиент или трябва да се влезе през браузър?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 10 Юли 2020, 10:54

Общи условия за АБВ-то

Чл. 30.1. (нов, в сила от 12.12.2018г.) Съхранение на информация на неактивни потребители

1. Регистрираният потребител следва да посещава своята пощенска кутия в АБВ поща, като се вписва чрез потребителско име и парола не по-рядко от веднъж на всеки шест месеца до окончателната деактивация/изтриване на профила в случаите, предвидени в настоящите Общи условия.
2. Когато Регистрираният потребител не изпълни задължението си по ал. 1, Нет Инфо изтрива, без да търси допълнително съгласие на потребителя, следната информация от неговата/нейната АБВ поща: (i) целия архив от получени писма в съответната пощенска кутия; и (ii) целия архив на изпратени писма от съответния потребител, доколкото чрез настройките на профила е било зададено да се пази такъв архив.
3. Нет Инфо не носи отговорност за каквато и да е загуба на информация от страна на Регистрирания потребител, която може да настъпи вследствие на изтриване на информацията, описана в настоящата разпоредба 30.1.

И аз не чета Общи условия, ама на, пише си го.
И все пак мисля, че ако им пишеш имат архиви ;)
Хм,хм...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Юли 2020, 11:14

Да де, ама тая промяна е от преди година и половина.... а не от 5.... т.е. човек трябва регулярно да проверява общите условия? Хах....

То е ясно защо са го направили... не е за да чистят място, ама за да подсигуряват някакво ниво на импресии на страницата.... че рекламодателите искат импресии...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 10 Юли 2020, 11:21

Ами най-вероятно е имало мейл за промяна в общите условия :))
Вероятно триенето и заличаването на инфо е свързано с GDPR , а не с импресии ,ма не ми се рови ся за срокове.
В тая връзка зема си прочета Общите на мейл.бг-то, че аз съм там :D
Хм,хм...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Юли 2020, 11:57

:mhihi:

Кога ще разберете, че ползването на подобни услуги са опасни за вас и за вашите данни :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като чуя, че някой близък ползва това нещо и изпадам в потрес. Да не говорим, че голяма част от държавните служители ги ползват за служебни цели :mhihi: Годината е 2020, а те още си чакат електронното правителство :mhihi: Осъзнавате ли в колко жалкарска държава живеем :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юли 2020, 12:03

Не съм влизал в пощата по-малко от седмица. Чрез нея ми е свързана служебната система и там получам мейл, когато трябва да видя нещо в нея.

Знам как са нещата с разпознаването. Тук понякога дори не се занимават с тях. Но както казах, регистрацията е от повече от 15 години.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 10 Юли 2020, 15:48

Моджо написа:Ами най-вероятно е имало мейл за промяна в общите условия :))
Вероятно триенето и заличаването на инфо е свързано с GDPR , а не с импресии ,ма не ми се рови ся за срокове.
В тая връзка зема си прочета Общите на мейл.бг-то, че аз съм там :D

Преди 10-ина години ми затриха пощата, заедно с тези на няколко хиляди други потребители и се оправдаха с вирус на потребителските машини :mhihi:
Сега веднъж на няколко месеца влизам от академичен интерес и освен писма от нигерийски принцове и "банки", на които не съм клиент други писма няма.

Силно се впечатлявам, когато видя някоя фирма да обявява имейл за контакти в печалноизвесните бг-доставчици.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 10 Юли 2020, 16:57

Може бре, на мен абв не ми харесва, с меил. Бг съм няма проблеми, а я имам от миналия век още. Иначе гмаили, на нашия хост си имам сигурни пощи други. Но маил бг си ми е основната. Ма и нищо дет да ми е много важно няма в нея.
Хм,хм...

Следваща

Назад към Извън Темата