Президентски избори 2026

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За коя двойка ще гласувате?

Радостин Петев Василев - кандидат за президент, и Красимир Цветков Манов - кандидат за вицепрезидент;
2
7%
Александър Трифонов Томов - кандидат за президент, и Сергей Петков Инджов - кандидат за вицепрезидент;
0
Няма гласували
Волен Николов Сидеров - кандидат за президент, и Славчо Георгиев Велков – кандидат за вицепрезидент;
0
Няма гласували
Ивелин Людмилов Михайлов - кандидат за президент, и Юлиана Младенова Матеева - кандидат за вицепрезидент;
2
7%
Боян Боянов Станков-Расате - кандидат за президент, и Йордан Стоянов Манасиев - кандидат за вицепрезидент;
0
Няма гласували
Николай Нанков Ненчев - кандидат за президент, и Цвета Кирилова Кирилова - кандидат за вицепрезидент;
0
Няма гласували
Илияна Малинова Йотова - кандидат за президент, и Кирил Александров Вълчев - кандидат за вицепрезидент;
6
21%
Андрей Атанасов Гюров - кандидат за президент, и Георги Димитров Кандев - кандидат за вицепрезидент;
13
46%
Костадин Тодоров Костадинов - кандидат за президент, и Петър Петров Волгин - кандидат за вицепрезидент;
1
4%
Иван Маркос Христанов - кандидат за президент, и Стоянка Гинева Черкезова – кандидат за вицепрезидент;
1
4%
Друг
3
11%

Общо гласове : 28
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Президентски избори 2026

Мнение от TNT » 23 Сеп 2026, 12:53

Вече имаме всички двойки с всички животни, пускаме анкетата :bchug: Разбира се, както обикновено - има повече идиоти, отколкото анкетата побира. Този път дори са рекордно много.

Сред кандидатите за вота на 25 октомври са настоящият президент, бивш служебен премиер, бивш главен секретар на вътрешното министерство, бивши служебни министри, певица, герой от "Биг Брадър", бивш затворник, ветерани от крайни партии. Най-възрастният кандидат за вицепрезидент е 82-годишният Ленин Станоев.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Президентски избори 2026

Мнение от Моджо » 23 Сеп 2026, 13:01

За никой, ама понеже няма - за друг.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Сеп 2026, 13:13

Аз честно казано този път може и да пропусна избори за пръв път изобщо. Ще стане един от Йотова и Гюров, като първата е с около 90% вероятност. Не харесвам Гюров, at all. Не харесвам Йотова най-вече защото е обвързана със старите номенклатури и е 100% зависима, на всичко отгоре беше два мандата патерица на Шрек и ще бъде и сега.

Накрая ако не ида да пусна за Костадинов за ташака пък на, понеже мразя да не гласувам.

Пълният цирк е, че Волен се появява. Ясно ми е, че тества нещата, ще хвърли камъче във водата да види как реагира, ама все пак...срама няма ли, достойнство, чувство за самооценка...ей такива неща.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 23 Сеп 2026, 13:33

Ще бъде избрана тази двойка, която вече са решили да бъде избрана, а то е очевидно. Нищо в България вече не зависи от някакъв вътрешен фактор, за да имаме право на избор- живеем на кредит, имаме огромни задължания, нямаме икономика, армия, селско стопанство, нямаме собствена валута, парите и златото ни не са в България, имаме назначен корумпиран и некадърен елит, който заради тези си качества, ще се бори с всички сили и средства да остане такъв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Сеп 2026, 14:32

zvetiko написа:Ще бъде избрана тази двойка, която вече са решили да бъде избрана, а то е очевидно. Нищо в България вече не зависи от някакъв вътрешен фактор, за да имаме право на избор- живеем на кредит, имаме огромни задължания, нямаме икономика, армия, селско стопанство, нямаме собствена валута, парите и златото ни не са в България, имаме назначен корумпиран и некадърен елит, който заради тези си качества, ще се бори с всички сили и средства да остане такъв.
Кои са го решили? США, гейропата, руската федерация или вкупом, а защо не и поднебесните или крал Чарлз.

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Сеп 2026, 14:41

И аз не разбирам защо е тук това. :mhihi: :dummy: :mhihi: :dummy: Вероятно съм дал стрелкичка назад негледайки екрана и ме е върнало в тази тема и тогава съм отговорил. :dummy: :mhihi: :dummy: :mhihi:
Аз не разбирам пък тези, които си пуснал също защо са решили те самите, че могат да имат място в нашата тема. :mhihi: Въобщеее....всеки идиот кандидат. Че и гласове ще има. :dunno:
Последна промяна Top Gun Maverick на 23 Сеп 2026, 15:32, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 23 Сеп 2026, 14:56

Не разбирам това защо е в тази тема :dunno:

Леко ме е яд, че не вкарах и тази двойка в анкетата, ама сега ще се нулират резултатите, ако се добави. Първо помислих, че е меме като мернах във Фейсбук :mhihi:

Иванка Великова Цветанова-Петкова - кандидат за президент, и Панайот Александров Кючуков – кандидат за вицепрезидент;

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Сеп 2026, 8:41

Със сигурност знам кой е с най-добра кампания.

https://www.facebook.com/reel/1784712975880095

https://www.facebook.com/reel/972643551764898

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 24 Сеп 2026, 8:47

Положението е.... отчайващо за привържениците на ЕС и западният свят.
Сещам се за едно - две интервюта с Валентин Вацев и един бивш кадър на ДПС, които казаха че Путин няма да даде България без бой, че може да има договорка България да премине към руско влияние.
Аз се изсмях...но като гледам процесите и колко много любители има на Русия , започвам да мисля че може би да не е само сън.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Сеп 2026, 9:09

Всичките тука сте психолози , кажете тоя лъже или пее ? Щото не се чу много добре да казва "Не " ....
https://www.facebook.com/10001016770089 ... 571277343/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Сеп 2026, 20:21

Вчера слушах 'встъпителните слова' на кандидатите за президенти по радиото... Тези знаят ли, че се кандидатират за президенти, а не за 'управители' на държавата? Уникални простотии и несъответствия с позицията, за която кандидатстват!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 26 Сеп 2026, 22:48

barty написа:Положението е.... отчайващо за привържениците на ЕС и западният свят.
Сещам се за едно - две интервюта с Валентин Вацев и един бивш кадър на ДПС, които казаха че Путин няма да даде България без бой, че може да има договорка България да премине към руско влияние.
Аз се изсмях...но като гледам процесите и колко много любители има на Русия , започвам да мисля че може би да не е само сън.

И за какво му е на Владимир Владимирович територия, населена основно с простовати комплексари, на които предателството им е генетично заложено? :roll:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 26 Сеп 2026, 22:51

Top Gun Maverick написа:
Накрая ако не ида да пусна за Костадинов за ташака пък на, понеже мразя да не гласувам.

Имаш една каса немска бира от мен (на промоция) ако гласуваш за Коцето :ok:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Сеп 2026, 19:26

Натам вървят нещата като гледам. Гюров ми е отписан така или иначе, сори за дясната идея, ама нещо ми идват в повече тези клоуни:
https://www.facebook.com/reel/2652261908523794/
Какво сега искаше да каже, какво каза, не съм гледал цялото. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Сеп 2026, 19:48

Ето един за който боб фърлят , ама той пък няма кандидат щото играе само на сигурно ... https://www.youtube.com/watch?v=jLBUuMxiSHY
Или пък има кандидат , заложил е на някоя от другите сигурни карти ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Следваща

Назад към Извън Темата