Знам,че и без това не ме обичате много,обаче....
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Знам,че и без това не ме обичате много,обаче....
Чудих се какво БМВ да пребарам отнякъде.Чудих се,чудих се и нищо не стана.НЕМА ХУБАВИ БМВ-та в София.Обаче за сметка на това глътнах още едно СУБАРУ ТУРБО.Черно и страшно.И то без да се чудя изобщо.В идеално запазено състояние,върви като бясно.И направо без пари.Жал ми беше,че търкалят лека-полека такава кола.Много харчела,разбираш ли.Видях я,покарах я 200 метра и на другият ден вече тя отиде на фитнес при Митко. Не че имах нужда от кола.
Мразете ме,ама за тези пари няма БМВ,което да се мери с това желязо.И не само БМВ.Нищо не може да се намаже тука.Сега другата резачка си има братче,да не и е скучно.А пък аз ще си имам Субару за всеки ден.Леко пипнато.И пак ще се бъзикам със всякакви гъзари по улиците на София.А Прасето отива да спи зимен сън в гаража.Ако видите по улиците черно Субару Легаси Турбо,можете да се заяждате.
Това ще съм аз.Щото друго такова в БГ няма.
П.С.Не ви се хваля,оправдавам се.

П.С.Не ви се хваля,оправдавам се.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Е,честита придобивка
Въпреки че съм към групата на безмосъчно пристрастените към БМВ не мисля,че трябва да мразя някого,само защото изпитва чусвтвото,което аз изпитвам карайки БМВ,но с друга кола.
Знам,че поста ти бе шеговито написано,но аз все пак реших да си кажа,че уважам(или се старая поне) всеки,който има бензин в кръвта си,независимо какво кара или за какво мечтае.
ПС-как изглежда това Субару?
Като ни видиш да свиркаш ей

Въпреки че съм към групата на безмосъчно пристрастените към БМВ не мисля,че трябва да мразя някого,само защото изпитва чусвтвото,което аз изпитвам карайки БМВ,но с друга кола.
Знам,че поста ти бе шеговито написано,но аз все пак реших да си кажа,че уважам(или се старая поне) всеки,който има бензин в кръвта си,независимо какво кара или за какво мечтае.
ПС-как изглежда това Субару?
Като ни видиш да свиркаш ей

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Що да те мразим бе колега
Отпърво много бурно се изказваше , май и аз съм се заяждал с тебе , ама после като понаучих туй-онуй за теб взе да ми ставаш симпатичен
В каря на краищата ако всички сме фенове на БМВ ще е доста скучно , поне аз така мисля
Виждам и чувам доста интересни неща за теб и колата ти и се надявам някой ден и да се запознаем , да обменим някои мисли и идеи
И да ти е честита новата придобивка , със здраве да я караш , само зелена акула път да ти не минава

И да ти е честита новата придобивка , със здраве да я караш , само зелена акула път да ти не минава

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Знам,че и без това не ме обичате много,обаче....
landikar написа:Мразете ме,ама за тези пари няма БМВ,което да се мери с това желязо..
Чак пък да те мразим... тежка присъда ни поставяш колега... и все пак съжалявм ако съм те нагрубил някой път... Пък айде да ти е честито и със здраве да си го караш...
landikar написа:Що да те мразим бе колега
Абе ти май от майтап не разбирашНе видиш ли,че се бъзикам,за по-весело
![]()
С радост ше хапнем филе от зелена акулка,нема лошо
Не бе пич , знам че ша го хапнеш , даже няма и да ти се услади много , ама кофти е да не те захапе ОТЗАДЕ

П.С. Извинявам се че променям темата ама ние с Бесния сме още под влияние на скорошни захапвания отзад

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3