Не ползвайте ЕКОНТ !
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Не ползвайте ЕКОНТ !
това е най-хаотичната куриерска фирма
Загубиха една пратка от Сливен и когато отидих в централата им на резбарска направо се хванах за главата
В цялото хале сновяха клиенти и служители, всеки ровеше по всички рафтове ... ТОТАЛЕХ ХАОС и безредица, никой нищо не знае къде е, откъде е и всичко се преравяше безмислостно. Това го гледах около 2 часа през които и аз се включих активно в ровенето накрая , избеснял и измръзнал... . За жалост напразно, едно Е90 сега седи без компютър... И се чудя как е възможно това в такава фирма 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате,яко бачкам с тях и няма проблем до сега 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Не ползвайте ЕКОНТ !
никогасъм нямал проблеми с тях--ама некъв път явно правят белиV-max написа:това е най-хаотичната куриерска фирмаЗагубиха една пратка от Сливен и когато отидих в централата им на резбарска направо се хванах за главата
В цялото хале сновяха клиенти и служители, всеки ровеше по всички рафтове ... ТОТАЛЕХ ХАОС и безредица, никой нищо не знае къде е, откъде е и всичко се преравяше безмислостно. Това го гледах около 2 часа през които и аз се включих активно в ровенето накрая , избеснял и измръзнал... . За жалост напразно, едно Е90 сега седи без компютър... И се чудя как е възможно това в такава фирма

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
И аз не съм имал проблеми с тях до сега никога..и не забравяй..сега е Коледа,има доста пратки и заради това е такъв хаус..може би 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай номер на товарителницата
може и да помогна 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
И аз се разочаровах от тях. Поръчахси ключодържател от форума. Нито ми се обадиха от Еконт, нищо. Човекът ми даде номер на пратката, отидах и ми казаха, че е върната от ОФИСА в СКЛАДА им, който е бая далеч от града. Както и да е не ми казаха каква е причината да са го върнали. Отидах в склада и там ми казаха, че няма такава пратка. Кой крив, кой прав, набутах човека с 5 лева лева за куриера, защото Еконт са глупави.
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Аз пък от половин месец(буквално) немога да ги открия да пратя подарък....след доста дълги разговори по телефончето стана ясно, че днеска ще работят ...отивам аз "силна вилна" и греда, лошо нема ....вие поне имате впечатления от тях ...аз немоа да ги намеря за да си изградя някакви, баси

Re: Не ползвайте ЕКОНТ !
V-max написа:това е най-хаотичната куриерска фирмаЗагубиха една пратка от Сливен и когато отидих в централата им на резбарска направо се хванах за главата
е*ти късмета съм извадил
да не ми пускаш нищо по тях

в интерес на истината не съм имал проблеми до сега, но да загубят такава част

PeBaLs написа:Аз пък от половин месец(буквално) немога да ги открия да пратя подарък....след доста дълги разговори по телефончето стана ясно, че днеска ще работят ...отивам аз "силна вилна" и греда, лошо нема ....вие поне имате впечатления от тях ...аз немоа да ги намеря за да си изградя някакви, баси
прати ми го на мене аз ше ги намера... няма да се плашиш

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ползвайте ЕКОНТ ! Много съм доволен от тази фирма ... Бяха ме измамили бяха ми пратили пратка дето не беше това което трябваше да е ... И от еконт се заеха с моя случай спряха наложения платеж върнаха ми парите съдействаха на полицията ... Абе за пръв път виждам хора дето си вършат добре работата.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Не казвам , че не работят
Ползвал съм ги над 100 пъти , само 1-2 проблема имаше . НО това, което видях е престъпно направо
Със сигурност утре ще я извадят отнякъде забутана и полуотворена пратката , но обяснете го това на човека чиято колица седи 1 седмица обездвижена заради хаос и неразбории .... 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4