ИЗРОДИИИ
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ИЗРОДИИИ
Тъй като до последно не беше ясно дали ще присъствам този четвъртък на ЕКО, защото все пак Бабуна и Спарко бяха абитуриенти и много исках да отида, но служебни причини ми попречиха.
Та Асен_Х през ден ми повтаряше -ако си в София задължително трябва да дойдеш на ЕКО....
Бре, чудя се аз какво става и се усещам, че са ми подготвили некой номер - питам аз Асен - защо трябва да съм там?
А той - амииии, ще видиш, но трябва да си там.....
Помолих го поне да не ме заливат с вода, бензин, масло или друг вид течности, че ще ми стане хладно.
Пристигам аз вчера на ЕКО и както винаги много народ, още повече коли, нови хора, стари хора (като Василен) - лудница.
Пристига по едно време Асен и ме дърпа навъм към колата на Василен. Последния помоли за внимание, събра солидна тълпа около себе си, извади един зветен плик и ми го подаде с думите:
" Това е от нас с Асен, с пожелание скоро да си намериш приятелка, на която да стане " и ми го подава, като едновременно заема поза за нисък старт възможно най-далеч от мен.
Викам си - край, ей сега извадих някой прашки като допълнение към съборния сутиен и станах за резил.
Започвам аз да вадя от пликчето и гледам - чашки.....сутиенови чашки
Вадя една, две, три и при четвъртата поред нещо ми се стори нередно - дърпам аз целия сутиен и какво да видя - той с шест чашки в редица
ИЗРОДИИИИИИИИИИИ
Нямам думи, по-добре снимковия материал да говори за себе си
(чакаме снимки от Шефа (The Boss) и Юта)
Благодаря момчета, очаквайте продължение
Та Асен_Х през ден ми повтаряше -ако си в София задължително трябва да дойдеш на ЕКО....
Бре, чудя се аз какво става и се усещам, че са ми подготвили некой номер - питам аз Асен - защо трябва да съм там?
А той - амииии, ще видиш, но трябва да си там.....
Помолих го поне да не ме заливат с вода, бензин, масло или друг вид течности, че ще ми стане хладно.
Пристигам аз вчера на ЕКО и както винаги много народ, още повече коли, нови хора, стари хора (като Василен) - лудница.
Пристига по едно време Асен и ме дърпа навъм към колата на Василен. Последния помоли за внимание, събра солидна тълпа около себе си, извади един зветен плик и ми го подаде с думите:
" Това е от нас с Асен, с пожелание скоро да си намериш приятелка, на която да стане " и ми го подава, като едновременно заема поза за нисък старт възможно най-далеч от мен.
Викам си - край, ей сега извадих някой прашки като допълнение към съборния сутиен и станах за резил.
Започвам аз да вадя от пликчето и гледам - чашки.....сутиенови чашки

Вадя една, две, три и при четвъртата поред нещо ми се стори нередно - дърпам аз целия сутиен и какво да видя - той с шест чашки в редица

ИЗРОДИИИИИИИИИИИ

Нямам думи, по-добре снимковия материал да говори за себе си

(чакаме снимки от Шефа (The Boss) и Юта)
Благодаря момчета, очаквайте продължение

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе аз я постнах вече, ама хайде и тука та резила да е пълен. Ех АТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
SIX IN LINE

SIX IN LINE

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Със смирен поклон подхождам към темата ... ама като гледам ако я намериш пепеляшката ще трябва да имаш 3 к.......а щот тя кат има 6 г.....и сигур 3 п.......и ще има
Модератора не съм пиян ама може да го изтриеш туй

Модератора не съм пиян ама може да го изтриеш туй

May the BMW force be with you!
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Исках тук да кажа,че ако АТИ се затрудни със ТРИ-П..КОВОТО гадже,всички ние бихме му помогнали,нали?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
~ Z L O B A R ~ написа:Исках тук да кажа,че ако АТИ се затрудни със ТРИ-П..КОВОТО гадже,всички ние бихме му помогнали,нали?

R.I.P Landikar
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако Ати се затрудни със ТРИ-П..КОВОТО гадже и ние от Пловдивската група ще ударим по едно ....................................................... рамо.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- ati