Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
и кво точно ще направи тази комисийка, освен да си раздадат 10 000 лв заплатки

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:
и кво точно ще направи тази комисийка, освен да си раздадат 10 000 лв заплатки![]()
![]()
. И без това от тези комисий само пари се крадат, и никакъв резултат.
![]()
![]()

По-добре некой протест пред НАП или РПУ-то в Асеновград, който да отправи питане къде са бляли последните 10 години "компетентните" органи, че доста магарии и данъци на "царя" са били междувременно заличени по давност

flame написа:.....
А "зулум" опеделено не е когато множество хора искат нечия оставка и са удовлетворени при получаването й - това е конкретен политически протест![]()
"Зулум" за мен е ако тези хора си сложат черни маски и грабят, палят и безчинстват - и в резултат на това има съществени материални и човешки поражения![]()
разбрах те, според твоята трактовка протестите пред парламента от 1997 не са били никакви протести, а вероятно някаква масова дискотека ...просто хората са били объркали парламента с Ялта

zazomazo написа:...
Батка, аз освен оптимист съм най-вече реалист![]()
Ако живеех в Катуница щях да пусна 1-2-5-10 жалби - и като нема резултат просто щех да се преместя другаде
и тука те разбрах, ако циганина прегази някой твой близък ще го подпукаш със жалби и ако не върже ще се преместиш в друго село за да не прегази и теб

а що пък не се пробваш да омилостивиш циганския цар с туба вазелин и покорно наведен пред него със свлечени гащи?

zazomazo написа:flame написа:.....
А "зулум" опеделено не е когато множество хора искат нечия оставка и са удовлетворени при получаването й - това е конкретен политически протест![]()
"Зулум" за мен е ако тези хора си сложат черни маски и грабят, палят и безчинстват - и в резултат на това има съществени материални и човешки поражения![]()
разбрах те, според твоята трактовка протестите пред парламента от 1997 не са били никакви протести, а вероятно някаква масова дискотека ...просто хората са били объркали парламента с Ялта![]()
Напротив - както споменах - за мен това беше конкретен политически протест. Ако трябва да го повторя трети път и по-бавничко, за да го разбереш?

zazomazo написа:flame написа:Батка, аз освен оптимист съм най-вече реалист![]()
Ако живеех в Катуница щях да пусна 1-2-5-10 жалби - и като нема резултат просто щех да се преместя другаде
и тука те разбрах, ако циганина прегази някой твой близък ще го подпукаш със жалби и ако не върже ще се преместиш в друго село за да не прегази и теб![]()
а що пък не се пробваш да омилостивиш циганския цар с туба вазелин и покорно наведен пред него със свлечени гащи?
Ако прегазения е мой близък ще направя така, както правят в Европа - жалби и цивилизован натиск некой да си свърши работата по описания в закона (Наказателния кодекс, а не Шериата) начин

Ама не съм далече от идеята да го фанем мръсния мангал, да го заровим в една дупка и да го пребием с камъни (както би направил всеки уважаващ себе си талибан, а може би и ти?

И съм чувал от некъде, че по-умният отстъпвал, а селският бек скачал на бой дори когато знае, че ще го наврат в на кучето под опашката

Та в примера, който даваш - ще се опитвам, ще се опитвам и ако видя, че е борба с вятърни мелници - просто ще отстъпя, но ще се върна към нормален живот

А пък има една крайна категория селски бекове - "тъп и упорит като милиционер", както се казва - дето цел живот с дигнати гащи седят, обаче цел живот ги е**т

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

flame написа:[А пък има една крайна категория селски бекове - "тъп и упорит като милиционер", както се казва - дето цел живот с дигнати гащи седят, обаче цел живот ги е**т![]()
Извинявай за личният въпрос...Ти да не си гей?
сериозно питам,не че аз съм гей,просто от чисто наУчна гледна точка и от интерес към психологията,се интересувам от сексуалната ориентация на индивида и как се отразява на обществените възгледи ?
Сериозен ми е въпроса,не намеренията ми

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ае няма ли нещо, за което да може и да не се караме?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Е.Димитров написа:Сериозен ми е въпроса,не намеренията ми
То с въпроси се почва...

Elesar74 написа:Ае няма ли нещо, за което да може и да не се караме?

В тази връзка се чудех дали да пускам новината за кака Дилма...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:[Нещата, които ни обединяват, трябва да са повече от тези, които ни разединяват!
![]()
В тази връзка се чудех дали да пускам новината за кака Дилма...
Нещата които ни обединява са ПОВЕЧЕ от тези дето ни разединяват,проблемите са че в стремежа да се спечелят повече гласове се угажда на всеки,независимо от цената...
Ужасно много мразя евтин популизъм и хора,на които им отива определението "рая" (турската дума за тълпа,народ) и понесени на гребена на политическите пропаганди,проповядват фалшиви ценности и фалшиво бъдеще...
Все още не сме "узрели" за филандски,лихтенщайнски или норвежки начин на реакция на подобни инциденти че да се напъваме да практикуваме това което споделяш,за момента в нашата държава никой от институциите не играе по правилата а закона е такъв и то в цял свят,"ако се движиш в една лента в която ограницението е 50 км/ч ,а общата колона се движи с 70 км/ч,ти си длъжен да се съобразиш с колоната,защото по тоя начин допринасяш за ПТП и ще бъдеш глобен"
flame написа:zazomazo написа:flame написа:.....
разбрах те, според твоята трактовка протестите пред парламента от 1997 не са били никакви протести, а вероятно някаква масова дискотека ...просто хората са били объркали парламента с Ялта![]()
Напротив - както споменах - за мен това беше конкретен политически протест. Ако трябва да го повторя трети път и по-бавничко, за да го разбереш?![]()
![]()
аха, пропусна да споменеш, че е бил и мирен...както в предишните два пъти

flame написа:Ако прегазения е мой близък ще направя така, както правят в Европа - жалби и цивилизован натиск некой да си свърши работата по описания в закона (Наказателния кодекс, а не Шериата) начин![]()
само дето Наказателния кодекс в БГ не работи, поне не за всеки

примери трябват ли ти?
та успех ти желая с жалбите...

поне би се чувствал горд, че си изпълнил гражданския си дълг /според твоите разбирания/
flame написа:...
Та в примера, който даваш - ще се опитвам, ще се опитвам и ако видя, че е борба с вятърни мелници - просто ще отстъпя, но ще се върна към нормален живот![]()
...
някак си противоречиш на оптимизма си-как може и да ти мине през ум, че е възможно да е борба с вятърни мелници...
жалби до дупка, бате, ще успееш ...

flame написа:Ама не съм далече от идеята да го фанем мръсния мангал, да го заровим в една дупка и да го пребием с камъни (както би направил всеки уважаващ себе си талибан, а може би и ти?)
![]()
ако при някое от предишните му прекрачвания на закона го бяха пребили с камъни/образно казано/ нямаше да се достигне до сегашния инцидент, нямаше да има у него чувството за безнаказаност и че е над законите
Флейме....и ти си един идеалист....ще ти се нещата да се случват както в белите държави...само, че реалността е съвсем друга...дори и в тези бели държави
към крайно тежките заболявания трябва да се предприемат крайно тежки форми на лечение

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
При гангрена, болното място се реже. Иначе- мреш. Това е положението. Мислете, умувайте, карайте се, псувайте се, обиждайте се, е.ете се,, правете квото искате..... Но не се ли отреже болното място- всички мрем. Дано все още има българи, но не само по паспорт. Някой трябва да отреже болното място...
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Я да кажеш колега, кое е болното място дето трябва да се реже? Очевидно го знаеш, просветли и нас.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
pepitoooooooooo написа:При гангрена, болното място се реже. Иначе- мреш. Това е положението. Мислете, умувайте, карайте се, псувайте се, обиждайте се, е.ете се,, правете квото искате..... Но не се ли отреже болното място- всички мрем. Дано все още има българи, но не само по паспорт. Някой трябва да отреже болното място...
Прав си. Само че гангрената е в парламента, а ние сме тръгнали да режем болните сливици - циганите. Ако преборим гангрената, сливиците можем да пробваме и да ги лекуваме. Като не стане и те трябва да бъдат отстранени.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
zazomazo написа:flame написа:zazomazo написа:flame написа:.....
Напротив - както споменах - за мен това беше конкретен политически протест. Ако трябва да го повторя трети път и по-бавничко, за да го разбереш?![]()
![]()
аха, пропусна да споменеш, че е бил и мирен...както в предишните два пъти![]()
![]()
А стига бе! Че ква е тая дума, случайно да имаш речник, че да ми я разтълкуваш?

zazomazo написа:flame написа:Ако прегазения е мой близък ще направя така, както правят в Европа - жалби и цивилизован натиск некой да си свърши работата по описания в закона (Наказателния кодекс, а не Шериата) начин![]()
само дето Наказателния кодекс в БГ не работи, поне не за всеки![]()
примери трябват ли ти?
та успех ти желая с жалбите...![]()
поне би се чувствал горд, че си изпълнил гражданския си дълг /според твоите разбирания/
Насекъде по света няма абсолютна справедливост и все някой се измъква. Справка - Майкъл Джексън

А ся бегай на Таймс Скуеър да биеш педофили и да фърляш молотовки, щото американската правосъдна система не работи

zazomazo написа:flame написа:...
Та в примера, който даваш - ще се опитвам, ще се опитвам и ако видя, че е борба с вятърни мелници - просто ще отстъпя, но ще се върна към нормален живот![]()
...
някак си противоречиш на оптимизма си-как може и да ти мине през ум, че е възможно да е борба с вятърни мелници...
жалби до дупка, бате, ще успееш ...![]()
Батка, както споменах, аз съм оптимист, но преди това реалист - и най-малко проз селски бек, който е тъп и упорит като милицонер

zazomazo написа:flame написа:Ама не съм далече от идеята да го фанем мръсния мангал, да го заровим в една дупка и да го пребием с камъни (както би направил всеки уважаващ себе си талибан, а може би и ти?)
![]()
ако при някое от предишните му прекрачвания на закона го бяха пребили с камъни/образно казано/ нямаше да се достигне до сегашния инцидент, нямаше да има у него чувството за безнаказаност и че е над законите
Флейме....и ти си един идеалист....ще ти се нещата да се случват както в белите държави...само, че реалността е съвсем друга...дори и в тези бели държави
към крайно тежките заболявания трябва да се предприемат крайно тежки форми на лечение
Бате, ако го беха утепали цар ти Киро - друг мангал щеше да го направи

Ако си напрегнеш малко мозъка ще стигнеш до извода, че трябва да се избият няколкостотин хиляди мангали, за да няма проблеми с тях - което е невъзможно

И най-сетне за пореден път мога да ти кажа, че съм реалист, който има идеали, които иска да види на бял свят - но не става ли - продължавам смело напред с ясната мисъл, че не може всичко да е идеално на тоя свят!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Не е там гангрената, не е. Гангрената се казва, липса на гражданско общество. Хора, които да се интересуват от това, какво, как и защо става тази държава. За какво се харчат парите им и как. Е те такива прости работи. Българските граждани, пардон, селяни, тея ра'оти не ги интересуват. Те умеят добре да псуват, да знаят всичко (но не и важното) и най вече да дават акъл. От толкози много акъл дето се лее, взе да прелива. Особенно преливащото е, как бат' Ви Бойко, дава акъл на Европа, как да излезе от кризата. Предполагам, знаете как, чули сте. Е, съгражданите му, нямат нищо против да живеят по този начин, да ги лъжат по този начин и да ги правят на будали. Просто защото всички са маскари и това нас не ни интересува. Нас. Нас циганите са ни виновни, но не и полиция, прокуратура и съдебна система, които са допуснали с действие или бездействие циганите, турците и българите да си развяват коня. Колегата правилно каза, болното място трябва да се реже. Но то няма какво. Българина е опериран от чувствителност по обществени и политически въпроси, отговорност и позиция. Както казах, всички са маскари. Тук важи с пълна сила приказката, то да е к.р да му го набиеш, ама акъл, как?
flame написа:...
Насекъде по света няма абсолютна справедливост и все някой се измъква. Справка - Майкъл Джексън![]()
А ся бегай на Таймс Скуеър да биеш педофили и да фърляш молотовки, щото американската правосъдна система не работи![]()
![]()
това, което ти убягва е, че там "все някой се измъква"....
а в БГ звучи така: "почти всеки се измъква"

не искай от мен и това да ти тълкувам-имам те за интелигентно момче, макар и с утопични възгледи за живота

п.с.
flame написа:...:
Ако си напрегнеш малко мозъка ще стигнеш до извода, че трябва да се избият няколкостотин хиляди мангали, за да няма проблеми с тях - което е невъзможно![]()
![]()
...
и без да си напрягам много мозъка стигам до извода, че ако играе дървото по няколкостотин мангали, другите няма да са толкова безочливи и ще си имат едно на ум

като го напрегна-пак така

Последна промяна zazomazo на 06 Окт 2011, 19:05, променена общо 1 път