Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
saleen написа:Bogat-Beden написа:Аз гласувах на предните избори за тях,ще гласувам и на тези пак
То едно добиче да вземеш - там дето помни, че са го маризили с копралята, втори път не отива, ама българина ....Важното е тия от "елита" да се държат нагло, да имитират дейност, да плямпат "по народному", демек с речитатива на пиян хамалин и да изкарват все другите виновни за неудачите си.
Аз на предните избори не гласувах, ама на следващите ще гласувам - а за Евророма, я за Светльо Витков,или Бирената партия само не и за страхливата мутра, дето се изсухли като пръдня от гащи след метеж, който само той видя
Е това си е градивно предложение, караш ме да се замислям,ако и да нямам интелектуалния капацитет за изграждане на условни рефлекси ниво "добиче"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
jordanpar написа:Вържете 240 магаренца на банките в парламента,хранете ги и ги поете редовно и гласувайте за тях.Достатъчно е новия месия да ви каже че той стои зад тях.Разлика в работата на народното събрание няма да има,повярвайте ми.Просто такава е народопсихологията ''дай ми за кого да гласувам''.Ами гласувай за себе си бе.
Това го твръдиш то известно време. Нали наистина не смяташ, че някой те пита теб за кой да гласува ? Не вярвам да си толкова наивен. Има 2 варианта... или си неориентиран и не си решил, което абсолютно не ти дава право да атакуваш хората с някакво изградено мнение (каквито и пристрастия да имат) или вариант 2... ще гласуваш за непопулярян избор и не ти стиска да го обявиш тук.
On an unrelated note.... http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21766699
Добре говори. Тук там някой граматична грешка, но като се има предвид, че знае и немски по-добре най-вероятно...
Абстрахирайки се от всичко, за първи път представителен президент, и то със смислено послание.
превод
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/03/ ... _da_sprat/
Ръката на Москва?
Запитан дали вярва, че ръката на ядосаната от загубата на толкова апетитни договори Русия стои зад раздухването на недоволство в България, Плевнелиев отговаря: "Вярвам, че случващото се в България има вътрешни, но и външни причини и основа."
Ако на някой му се чете, този блог редовно има статии за България, които са доста безпристрастни и обективни.
http://blogs.ft.com/beyond-brics/2013/0 ... z2NQ14cxxr
превод
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/03/1 ... di_novata/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
От днешната преса
""За 10 дни кабинетът в оставка похарчи един милиард лева" - това е водещото заглавие на вестник Преса, който допълва, че в резерва има само 3 милиарда лева. "Спортният министър с най-много имоти", гласи друго заглавие на изданието."
Оказва се че фискалният резерв е на законният минимум,отхвърлили са предложенията да се въведе мораториум върху строителството върху защитени местности,ето още едно интересно нещо:
"Монитор гледа напред, към изборите: "Отпечатват 7 800 000 бюлетини за вота по 8 лева бройката", пише вестникът на
първа страница.".
Сега нека някой печатар (имаме си много способен колега дето се занимава с тая дейност) да ми обясни каква бюлетина може да изкара за 8 лева бройката и то в подобен тираж....сметнах го,дано да е печатна грешка
Та такива ми ти работи,кой е по-добър не знам,знам че и предишните са буклуци,ама и сегашните (вече минали) не падат по-долу.
Като капак,сутринта по телевизията дават тези дето строят магистралата,вече го дават скептично че ще я довършат в срок,както преди няколко дена каза борисов,аз пък ако съм от надзора,такива глоби ще им нашия че когато искат да я довършат...
""За 10 дни кабинетът в оставка похарчи един милиард лева" - това е водещото заглавие на вестник Преса, който допълва, че в резерва има само 3 милиарда лева. "Спортният министър с най-много имоти", гласи друго заглавие на изданието."
Оказва се че фискалният резерв е на законният минимум,отхвърлили са предложенията да се въведе мораториум върху строителството върху защитени местности,ето още едно интересно нещо:
"Монитор гледа напред, към изборите: "Отпечатват 7 800 000 бюлетини за вота по 8 лева бройката", пише вестникът на
първа страница.".
Сега нека някой печатар (имаме си много способен колега дето се занимава с тая дейност) да ми обясни каква бюлетина може да изкара за 8 лева бройката и то в подобен тираж....сметнах го,дано да е печатна грешка

Та такива ми ти работи,кой е по-добър не знам,знам че и предишните са буклуци,ама и сегашните (вече минали) не падат по-долу.
Като капак,сутринта по телевизията дават тези дето строят магистралата,вече го дават скептично че ще я довършат в срок,както преди няколко дена каза борисов,аз пък ако съм от надзора,такива глоби ще им нашия че когато искат да я довършат...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Мисля че назад в темата колега беше пуснал графика за резерва. Намери си я и я виж. Също така виж за кой министър на спота става дума! Тоя човек е постигнал толкова, колкото някои могат само да мечтаят. Ако ти се занимава провери колко титли има, рекорд и т. н. И апатаментите не сме му ги купили аз и ти! Вече се чудите за какво да плюете! Малко жалко изглежда вече.
За служебното правителство до сега ни гък ни мък. Аз не ги знам какви са не ги коментирам и няма да ги коментирам. Но знам какво ще стане до няколко дни, включително и в тази тема. Сега се рови и се пишат ако щете разбирайте и скалъпват истории, връзки с тоя и оня. До някой ден ще се пуснат мейлите и ще гръмне за този, за онзи и така.
ПП А за харченето да питам пак за онези милиарди бюджетен излишък? Или тях ги забравихме?
За служебното правителство до сега ни гък ни мък. Аз не ги знам какви са не ги коментирам и няма да ги коментирам. Но знам какво ще стане до няколко дни, включително и в тази тема. Сега се рови и се пишат ако щете разбирайте и скалъпват истории, връзки с тоя и оня. До някой ден ще се пуснат мейлите и ще гръмне за този, за онзи и така.
ПП А за харченето да питам пак за онези милиарди бюджетен излишък? Или тях ги забравихме?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
daddy_ написа:Мисля че назад в темата колега беше пуснал графика за резерва. Намери си я и я виж. Също така виж за кой министър на спота става дума! Тоя човек е постигнал толкова, колкото някои могат само да мечтаят. Ако ти се занимава провери колко титли има, рекорд и т. н. И апатаментите не сме му ги купили аз и ти! Вече се чудите за какво да плюете! Малко жалко изглежда вече.
Това за министъра беше в цитираната новина и не ме интересува хич,обаче като гледам четеш много избирателно,което също не ме интересува особено,не коментираш фирмата дето ще печата бюлетините и какви пари ще се приберат,както и това че за няколко дена са похарчени милиард лева,че и то доказано,както и че вчера мнозинството не е пожелало да се въведе мораториум..
ето ти писано за фискалният резерв
"Под 3 млрд. лева е паднал фискалният резерв в БНБ към края на миналата седмица, показва статистиката на централната ни банка. В т.нар. финансов буфер има 2,7 млрд. лева."
http://www.novini.bg/news/125156-%D0%BF ... D0%B2.html
А това пък не е много разрешено
здравните вноски са само за здраве,но ги ползват за попълване на фискалният резерв.
http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 80560.html
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Те от герб са си ги похарчили за тях, разделили са ги помежду си на тръгване...А пише ли там че до няколко дни ще дойдат от европа над 800 млн?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Те от герб са си ги похарчили за тях, разделили са ги помежду си на тръгване...А пише ли там че до няколко дни ще дойдат от европа над 800 млн?
Пише на други места че дълга за последните 3 години е нараснал с 2 милиарда!
Абе за какво въобще говорим,гласувайте си за когото искате,какво само един реве и заклеймява всички дето не харесват герб,били "червени" и "комунисти",друг пък обяснява какъв чутовен напредък имаме във всички сфери и особено в бизнеса.
какво от това че такива протести не е имало от 1997 година и че вече 3 ма човека се самозапалиха,да не обяснявам какъв батак е в здравеопазването и общините.
То е ясно,както каза бат Бойко,българина е като кучетата,трябва да се държи изкъсо и като гледам ,на много хора им харесва да са нечие куче,да имат господар

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тоя 800 милиона Дянков ги бълнува от миналата година още ама нищо няма черно на бяло.
Парите е ясно, че не са си ги разделили директно, но са раздадени на техни фирми да свършат работа за която в Европа и света се плаща същата сума, но качеството при нас е Х-50%, заплатите на работниците Х-500% и така..
Парите е ясно, че не са си ги разделили директно, но са раздадени на техни фирми да свършат работа за която в Европа и света се плаща същата сума, но качеството при нас е Х-50%, заплатите на работниците Х-500% и така..
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Е.Димитров написа:Това за министъра беше в цитираната новина и не ме интересува хич,обаче като гледам четеш много избирателно...
Разбира се, че чета избирателно. Няма да е лошо и ти да го направиш. Просто от тази част в статията ми стана ясно какви хора са я писали и за кого. След като прочетох това за мен останалото е пълнеж от буквички без значение. За съжаление журналистите станаха... Абе няма какво да пиша за тях. "Четвъртата власт"... и то голяма.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
daddy_ написа: Намери си я и я виж. Също така виж за кой министър на спота става дума! Тоя човек е постигнал толкова, колкото някои могат само да мечтаят. Ако ти се занимава провери колко титли има, рекорд и т. н. И апатаментите не сме му ги купили аз и ти! Вече се чудите за какво да плюете! Малко жалко изглежда вече.
А това ,че е вкаран в прокуратурата знаеш ли го? А това ,че има цяла подписка от родители, деца и спортисти срещу него? За апартаменти незнам ама знам ,че колата си я купи от пари които трябваше да отидат за развитието и обучението на деца. Знам ,че заедно с един негов колега, яздят и прибират от спортния клуб и комплекса който го направи шампион.. Е нема как да ги знаеш щото не "работиш" на едно и също място с него.
Мойто уважение за спортните му успехи, но колкото е велик като спортист , толкова е зле иначе. А за министър трябва човек с образование и икономически умения, не спортист.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Petrolhead
- Потребител
-
аз имам един въпрос към пишещите активно в тази тема.
спред вас кой трябва да изберем?
спред вас кой трябва да изберем?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
Малко трудна задача при положение, че ако ваще не са били с тези и онези шанса са добро образование и развитие силно намалява ама все могат да се намерят едни 100-200 такива човека вярвам.
Малко трудна задача при положение, че ако ваще не са били с тези и онези шанса са добро образование и развитие силно намалява ама все могат да се намерят едни 100-200 такива човека вярвам.
- Petrolhead
- Потребител
-
bum_bum написа:Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
значи за никой
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Petrolhead написа:bum_bum написа:Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
значи за никой
както каза колега по-горе, голяба риба в мътна вода се лови. Така че на някои хора им е добре да е дестабилизирана държавата. Само не давайте примери с Белгия, че нямали 13 месеца правителство. Те и тия са толкова напред, че те да спрат ние 200 години не може да ги стигнем
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.