Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 31 Дек 2008, 0:12

vikobmw ....
Аз неразбрах въобще за къв х.й си тръгнал да го правиш тва... :evil: кво да доказваш.... кво показваш въобще :evil: Мога даже да ти кажа....че въпреки, че във В.Т. полицаите са си заяждачи...напоследък дори се бяха успокоили малко.....сичко си вървеше ток и жица..... Който си пързаля....винаги си е пързалял. - въпрос на шанс.... ще те чакат ли след завоя или няма да те чакат. Имаше период в който на пишмана нямаше 1 вечер без да дебнат някъде.....от доста време насам....се появава патрулка само по някога....сега вече сичко почва отначало :evil: :evil: :evil: .. и пак неразбрах...какво искаше да покажеш ? Как може, хора които карат....хора които карат мн. добре, няма да пиша имена въпреки,че става ясно - хора които толкова пъти са има проблеми с полиция заради такива неща...да си седят кротко...и да неказват нищо, колкото и кофти да е след поредния акт, а ти реши да се покажеш :shock: Не говоря само за В.Т....от всеки град мога да кажа поне по 1-2 човека...които имат невероятни умения ! А ти незнам...пак да те попитам - от къв зор беше това ? На тебе как точно ти пречеха полицаите ? Колко АКТ-а от "дрифтене" имаш ?
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Дек 2008, 0:13

bmwfenkat@ написа:Аз не съм съгласна че е изложил всички.Как реши че ви е изложил като е показал истината ли?Той каза какво е наистина това че от телевизията го представят по друг начин незначи че той е виновен.Айде сега линчувайте го.Всички се държите като малки деца.Вместо да се обедините и да кажете не е вярно това дето го говорят по новините и да го подкрепите вие го обиждате.Ето затова всички ще ни тъпчат и после защо ни е толкова западнала държавата.Всички сте мишки и се криете вместо да кажете истината!

Каква истина ма лелкоооооооо, тая, че взимат интервюта от хората и те пищят ли? Истината, че дори и през ноща има и други коли и пак не е безопасно ли? Истината, че и да няма коли, все може да се удари друга кола и пак да стане калабалъка ли? Истината, че и да спинкаш, като изпищят гумите или изреве мотора в 3 посред нощ, и скачаш кат талпа от леглото ли? Истината е, че тия неща не се правят по улиците. И аз ги правя, няма си кривя душата, ама непищя по новините и не се опитвам да казвам, че е безопасно, щото знам, колко е ОПАСНО, защото найстина е ОПАСНО. Зтова, че група хора направиха чудеса от храброст, за да се регистрира Дрифт Федерация, за да може всички да карат спокойно и да си правт кефа на пистата, а сега ще започнат, ето Федерацията ги подстрекава, как да им обясниме, че тоз не сме го и чували, досега когато, някой представител на БДФ излезе да говори пред камери, дава пример, как това нетрябва да се прави по улиците, факт е, че го правим, защото нямаме писти, факт е, че сме млади и го искаме, нека го правим, ама да си траем и кат ни спрат да сме тихи и кротки, а сега с тоя кирлив репортаж, сите куки, казват, то пак ние не сме направили нищо, а и в репортажа се каза НЕЗАКОННИ, което си е така, и сега заради един ........ ще страдат всички, щото е факт, имаме най-безумни актове, заяждат се за всичко, на мен ми пишат акт за без колан, а аз съм се вързал с колана та чак ше се удуша, и правт каквото си искат, щото акт до 50лв включително, не се обжалва, и в съда не му обръщат внимание и то акт до 50лв за всяко нарушение, демек, акт за 10 нарушения от по 50лв си е 500лв и неможеш да го обжалваш, и тъпата кука, щото е ядосан, ще ти пише акт, че караш без фарове в 3 сутринта и нищо неможеш да направиш, затова става дума, колкото и да си изрядна, настъпани ли са,, няма оправия, аз имам писани 4 акта за 4 часа :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Дек 2008, 0:37

вико поне нещо чаиче сандвичи почерпиха ли от бнт че си направиха репортажчето благодарение на теб? :mhihi:
а отворената пацифистка,я покажи една снимка да те видим бе мацка, ние кат сме мишоци ти поне на какво приличаш ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 31 Дек 2008, 1:14

bmwfenkat@ написа:До колегата от предния пост: само да ти кажа другия път чети никовете и вложи малко ум като четеш нещо,защото явно четеш без да мислиш(сигурно и така пишеш).Не искам да те обидя ако така си мислиш.Кой ти каза че само по Търново се пиат актове я ела да видиш в София какво е и какви проверки правят че и за най-малкото ще те изядът.И да прав си не са ми писали акт защото винаги съм била изрядна и няма за какво да се закачат,а ти явно не си бил след като имаш акт.

Еба ти вица :mhihi:

я най-добре елате всички в София, тука има полицаи! Там в Търново са ви малко ! :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 31 Дек 2008, 2:03

такааааа...да разкажа една случка,която е повлияна от въпросният репортаж!та...преди около 4 часа се завърнах от път и влизам във въпросния град Велико Търново....на входа на града един паун изкача и ми бие палката,при което аз чинно си спирам, отварям прозореца и се започват тиради за репортажчето и какво ще стане със всички нас (явно визираше шоферите на бмв).аз обаче нали не зная за какво става дума и се правя на ни лук ял, ни лук мирисъл и с 1000 уговорки пича ме пусна (не че имах нарушение...просто искаше аптечка,пожарогасител, искаше и граиферите на маратонките да ми мери ама....а тва си е губене на време).Прибрах се и излязох, но този път не с е39-ката,а с е 36-цата и преди 1 час и 50 мин ме спират за проверка с думите "Я, поредното дрифтърче"....резултата от проверката беше 49 мин проверка на светлини, грайфер на гуми, аптечки и съдържанието им и една камара още глупости!За тия 49 мин изгоря още един колега с 3-йка,а аз като тръгвах спряха поредния....мисля, че няма смиъл да обяснявам на колежката от по горните постове какво ще е сега във Велико Търново!а за куките в София...не ми говори...там съм всяка седмица и домомента актове нямам....само пари съм давал!!!не им блазе на момчетата с 3-йки...аз на 3-йка ще се кача след месец :mhihi: :mhihi: :mhihi: до тогава...да събира прахта/снега ,пък дано нашите момчета дотогава се умирят :mhihi: П.С : дайте да го гледам и аз тоя репортаж...поне да знам за какво ще ям какаляшката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 31 Дек 2008, 2:27

--------------------------------------------------------------------------------

не мога да си представя как може да ти е хрумнала подобна ГЛУПОСТ ,какво ще става? я напрей най-добре един списък с номерата на колите и т.н.ЕГНто изкаш ли голям пацул изсра вико нямам думи много слабо не съм го очаквал от теб

Потребител
Аватар
Кара: /// M3 power

Мнение от BMW_DanGeR_ZoNe » 31 Дек 2008, 4:28

http://vbox7.com/play:859c76fe От 1:47 ...това е моето мнение по въпроса... всичко останало вече е коментирано...
Нямам думи... :no:
Виждаласъм кретенски изяви... ама чак толкова... :fart:
:help:
Дъщерята на шефа!
Изображение
Много като тебе вече плакаха!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 31 Дек 2008, 4:46

ами да ви кажа честно и аз не сам очарован от изявата на Вико защото цялото това си е жива самореклама... можеше да кажеш пред камерата че поради липса на трасета се налага да го практикуваме на улицата.. можеше да кажеш много неща които биха накарали зрителите да ни разберат и да ни съчувстват... но ти просто излезе пред камерата и обясни как не ви пука и си карате и си правите кефа на улицата...

все пак и вие не сте прави да го нападате така защото съм сигурен че е искал да помогне и си е мислел че ще ви зарадва с това интервю...просто не се е получило

познавам Вико и нямам лоши впечатления от него... изглежда пич... и чесно да си кажа малко ми е кофти като гледам как го нападате всички въпреки че знам че не е постъпил правилно...

незнам коя страна да заема :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Дек 2008, 9:10

Ще ви яде дупето ряпа ей!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 31 Дек 2008, 9:20

Нищо ново неказа момчето всичко това им е ясно на полицята просто тия нещастници от канал1 много са пресилили нещата и пак ще има стегнация!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 31 Дек 2008, 11:46

Всяко чудо за 3 дни и всичко ще си е както преди.
За sonny: Знам колко е опасно и затова съм напълно против да става по улиците.Знам че няма места където да се отиде и като ти се кара така да караш.Трябва да се направи нещо по въпроса и всички да се обединим за да го постинем,а не да се караме и да се избиваме.ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Дек 2008, 11:53

Ogi написа:ами да ви кажа честно и аз не сам очарован от изявата на Вико защото цялото това си е жива самореклама... можеше да кажеш пред камерата че поради липса на трасета се налага да го практикуваме на улицата..

Кое го налага, някаква неотложна нужда ли? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 31 Дек 2008, 12:07

Интересно ми е едно... :?: Когато сме на писта никой не прави проблеми,но ако решим в града да вземем един завой с вратите всички скачат..е прави са хората опасно е и то доста.Но ми е интересно едно друго нещо във Велико Търново след 01:00 вечерта само бмв-та ли има по улжиите,или просто това си е набедена марка за "хулигани","бандити" и тн.И айде ще видим от бмв-форума къде как стават нещата.Показват Вико,обяснява им човека вярно ,че трябваше да кажете че няма къде да ходите и за това сте принудени в града...Но защо тия дядовци не говориха пред вас..и те от къде да знаят дали е 6так това дето се чува вечер,или 2ма селяни с голф 3ки който се прибират пияни от кръчмата и са решили да покажат колко върват тия 1.8 моно клизми.Никой не може да каже че само бмв-тата са виновни за шумовете вечер...Тия хора ауди от пассат не различават тръгнали да съдят бмвтата :?: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 31 Дек 2008, 13:10

VT5602AK написа:--------------------------------------------------------------------------------

не мога да си представя как може да ти е хрумнала подобна ГЛУПОСТ ,какво ще става? я напрей най-добре един списък с номерата на колите и т.н.ЕГНто изкаш ли голям пацул изсра вико нямам думи много слабо не съм го очаквал от теб

Абе еииии царвул такъв точно пак ти нямаш право на глас.Точно ти които като ти се обадих да ти кажа беше първичт които се сагласи.Ти си такъв филмар,че няма на каде.Колеги ако незнаете колегата VT5602AK каза,че е в 2-ти в бг за дрифт с Е36 :mhihi: :mhihi: :mhihi: толкова си смешен затова по добре малчи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 31 Дек 2008, 13:44

bmwfenkat@ написа:ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Аз пък си мислех,че СЪЕДИНЕНИЕТО Прави Силата,но щом си казала така да бъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата