Какво висше Образование имате/учите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 28 Яну 2009, 11:15

kOnPuBkA написа:пппп. Кой тоз Ивчо, де да го намеря ? :roll:

От кръстовището на Н.Хоро и Монтевидео тръгваш по Народно Хоро в посока Околовръстното, 120 крачки напред, 30 крачки на ляво и си там :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Яну 2009, 12:07

да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва :roll:
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш,при мен няма как да стане,ако имах възможност да уча и да плащам за това,щях да пребия някой изкуфял

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Яну 2009, 12:10

павката написа:да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва :roll:
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш,при мен няма как да стане,ако имах възможност да уча и да плащам за това,щях да пребия някой изкуфял
еее,ама знаеш после че реализацията си струва и се оценява,все пак сме държава ,която държи на това :lol: :bgflag:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 28 Яну 2009, 12:29

павката написа:да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва :roll:
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш

Бе аз за времето като студент се уверих сам, че огромна част от всичко това спада към студентския фолклор. Не казвам, че няма такива случки - напротив - има, ама като тръгнат от уста на уста силно се преувеличават и се преразказват масово, ама от първо лице - все едно тоя дето ти го разказва му се е случило, и ако разчиташ на това, което си чул влизаш в дълбока грешка.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Яну 2009, 13:06

miroslav4ev написа:Аз лично съм завършил Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" със специалност социални дейности. Досега все още не съм се реализирал по специалността. А иначе я избрах, защото не се учеше математика, че там съм трагичен :uups:

Да не си учил и ти в изгорелия филиал до Нов български като мен. Аз там си доучих, че Благоевград ми беше далече. Иначе - психология.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 28 Яну 2009, 13:38

Vlados написа:Иначе - психология.

Може ли да идвам да ме лекуваш? :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 28 Яну 2009, 14:58

someone написа:
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш

Бе аз за времето като студент се уверих сам, че огромна част от всичко това спада към студентския фолклор. Не казвам, че няма такива случки - напротив - има, ама като тръгнат от уста на уста силно се преувеличават и се преразказват масово, ама от първо лице - все едно тоя дето ти го разказва му се е случило, и ако разчиташ на това, което си чул влизаш в дълбока грешка.

Съгласен съм с теб. Това е малко като кита в Черно море ;) Много от тия глупости са или измислени от някакви нищоправци, които си търсят причина да не ходят на лекции, или са наистина единични случаи.

Иначе по тема - право в Берлин и СУ.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Яну 2009, 16:14

B.A., Bachelor of Arts Diploma in Business Administration, University of Portsmouth, UK (The programs of University of Portsmouth are conducted in Sofia, Bulgaria by International University Sofia)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Яну 2009, 16:15

шшш ко туй ве, преведи :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Яну 2009, 16:33

///peter написа:шшш ко туй ве, преведи :lol:

Верно, малко се поовлякох, иначе:
Бакалавър - „Бизнес Администрация” „Юнивърсити ъф Портсмут”, Великобритания (обученията се извършват от Интернешънъл Юнивърсити - София)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Яну 2009, 16:55

M2PR написа:Средното - Организация на туризма, в София
А сега пак туризъм към ИУ-Варна :) (държа да подчертая, че само там имаше специалноста, която исках 8) ) и те така те :P

Е,че и аз уча туризъм ама в Бургас :) Каква е разликата :roll: :?:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Яну 2009, 17:26

PIONEER написа:
M2PR написа:Средното - Организация на туризма, в София
А сега пак туризъм към ИУ-Варна :) (държа да подчертая, че само там имаше специалноста, която исках 8) ) и те така те :P

Е,че и аз уча туризъм ама в Бургас :) Каква е разликата :roll: :?:

Ми разликата е в специалностите пък :P Ако държиш да ти разяснявам, то нека бъде в скайп/на лс, а? :twisted: :P
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 05 Фев 2009, 12:19

Вече от два дни съм дипломиран магистър Телекомуникации в ТУ-София :D
R6 - Was sonst?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 05 Фев 2009, 16:02

rdvr_burgas написа:Вече от два дни съм дипломиран магистър Телекомуникации в ТУ-София :D

Честито колега ! :bchug:

Така аз завърших в средното ''Стойтелство и архитектура'', а сега уча висше ''Техника, технология и управление на транспорта'' - сега се водя пркъснал :uups: , но мисля да си го продължа, че иначе лошо ! :idea: 8)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Фев 2009, 16:05

Нямам вишо и се гордея с това ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата