Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kOnPuBkA написа:пппп. Кой тоз Ивчо, де да го намеря ?![]()
От кръстовището на Н.Хоро и Монтевидео тръгваш по Народно Хоро в посока Околовръстното, 120 крачки напред, 30 крачки на ляво и си там

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш,при мен няма как да стане,ако имах възможност да уча и да плащам за това,щях да пребия някой изкуфял

като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш,при мен няма как да стане,ако имах възможност да уча и да плащам за това,щях да пребия някой изкуфял
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
еее,ама знаеш после че реализацията си струва и се оценява,все пак сме държава ,която държи на товапавката написа:да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
павката написа:да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва![]()
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш
Бе аз за времето като студент се уверих сам, че огромна част от всичко това спада към студентския фолклор. Не казвам, че няма такива случки - напротив - има, ама като тръгнат от уста на уста силно се преувеличават и се преразказват масово, ама от първо лице - все едно тоя дето ти го разказва му се е случило, и ако разчиташ на това, което си чул влизаш в дълбока грешка.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
miroslav4ev написа:Аз лично съм завършил Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" със специалност социални дейности. Досега все още не съм се реализирал по специалността. А иначе я избрах, защото не се учеше математика, че там съм трагичен
Да не си учил и ти в изгорелия филиал до Нов български като мен. Аз там си доучих, че Благоевград ми беше далече. Иначе - психология.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
someone написа:павката написа:да учиш,ама да се гаврят някви старчоци с тебе и парите ти,малко безмислено ми се струва![]()
като са ми разправяли приятели как ги правят на криви даскалите,а ако си момиче треа си лягаш
Бе аз за времето като студент се уверих сам, че огромна част от всичко това спада към студентския фолклор. Не казвам, че няма такива случки - напротив - има, ама като тръгнат от уста на уста силно се преувеличават и се преразказват масово, ама от първо лице - все едно тоя дето ти го разказва му се е случило, и ако разчиташ на това, което си чул влизаш в дълбока грешка.
Съгласен съм с теб. Това е малко като кита в Черно море

Иначе по тема - право в Берлин и СУ.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
B.A., Bachelor of Arts Diploma in Business Administration, University of Portsmouth, UK (The programs of University of Portsmouth are conducted in Sofia, Bulgaria by International University Sofia)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
///peter написа:шшш ко туй ве, преведи
Верно, малко се поовлякох, иначе:
Бакалавър - „Бизнес Администрация” „Юнивърсити ъф Портсмут”, Великобритания (обученията се извършват от Интернешънъл Юнивърсити - София)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
M2PR написа:Средното - Организация на туризма, в София
А сега пак туризъм към ИУ-Варна(държа да подчертая, че само там имаше специалноста, която исках
) и те така те
![]()
Е,че и аз уча туризъм ама в Бургас

8.32
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
PIONEER написа:M2PR написа:Средното - Организация на туризма, в София
А сега пак туризъм към ИУ-Варна(държа да подчертая, че само там имаше специалноста, която исках
) и те така те
![]()
Е,че и аз уча туризъм ама в БургасКаква е разликата
![]()
Ми разликата е в специалностите пък

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
rdvr_burgas написа:Вече от два дни съм дипломиран магистър Телекомуникации в ТУ-София
Честито колега !

Така аз завърших в средното ''Стойтелство и архитектура'', а сега уча висше ''Техника, технология и управление на транспорта'' - сега се водя пркъснал