Как се чувствате след секс?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 23 Яну 2009, 4:45

Общо взето се чувствам много добре зависи колко тека съм направил. Имах случай в който бяха 4 и едвам станах от леглото, но когато е в границите на нормално си е супер. Несъм женен, но с приятелката ми сме от 5 години заедно и както казаха колежките по горе няма по хубаво от половинката ти с която си се нагодил. :lol:

Лека на всички и да не биете кутрето :lol: :lol:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 23 Яну 2009, 9:16

:D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 23 Яну 2009, 9:28

bebekrisss написа:
....

Семейният секс е екстра защото си се нагаждате един към друг, но след раждане, ако мъжът ти ти каже че не се е примолил за 2-3 шева в повече - значи откровено те лъже

Виж сега, по този въпрос може да се спори много - това в повечето случаи не е истина, а просто една пусната шега, която мъжете приемат вече насериозно! При жената са важни мускулите във ..., които не се вияят от раждане и т.н. Просто мускула няма как да се отпусне! Друг е въпроса, че мъжете просто си търсят причина да изневерят - широка им била, много мрънкала... и т.н.

P.S. Пък и аз съм раждала със секцио, така че ... въобще не ми се е повредила!!!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2009, 9:42

Добро утро!!! :D

Как спахте?Как се е..хте? :D

Аз се чуствам супер!
Колежката е права за мускулите на органите им,а и да не забравяме,че те имат не само един орган за удоволствие! :D

П.С. Чакаме разказа на Апасионатата! Аре како ! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Яну 2009, 9:48

bebekrisss написа:
bebekrisss написа:
....

Семейният секс е екстра защото си се нагаждате един към друг, но след раждане, ако мъжът ти ти каже че не се е примолил за 2-3 шева в повече - значи откровено те лъже

Виж сега, по този въпрос може да се спори много - това в повечето случаи не е истина, а просто една пусната шега, която мъжете приемат вече насериозно! При жената са важни мускулите във ..., които не се вияят от раждане и т.н. Просто мускула няма как да се отпусне! Друг е въпроса, че мъжете просто си търсят причина да изневерят - широка им била, много мрънкала... и т.н.

P.S. Пък и аз съм раждала със секцио, така че ... въобще не ми се е повредила!!!

Аз пък знам, че чак след норамлно раждане, жената разбирала какво е удоволствие от секс. Може би е от факта, че след разкъсването се образува по чуствителна тъкан.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 23 Яну 2009, 9:52

след разкъсването има шевове, а ако те не са направени добре, се усещат много, затуй дами внимавайте кой ви кърпи :D :winky:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Яну 2009, 9:53

Сондьора написа:
bebekrisss написа:
bebekrisss написа:
....

Аз пък знам, че чак след норамлно раждане, жената разбирала какво е удоволствие от секс. Може би е от факта, че след разкъсването се образува по чуствителна тъкан.

Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Яну 2009, 9:58

Мишел написа:Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере :lol: :lol:

Понеже не ми се спори и т.н. питай си гинеколога, той/тя ще ти го обясни по научно. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Яну 2009, 9:59

Стига бре,престанете..след още няколко страници от тая тема човек може да завърши гинекология :mrgreen: .
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 23 Яну 2009, 9:59

Най мразя след секс да обяснявам колко обичам дадената мацка :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 23 Яну 2009, 10:01

plradev написа:Стига бре,престанете..след още няколко страници от тая тема човек може да завърши гинекология :mrgreen: .

И ако и снимки приложат :lol:
F**k them all!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 23 Яну 2009, 10:06

bozukov_g написа:Най мразя след секс да обяснявам колко обичам дадената мацка :twisted: :twisted: :twisted:

А аз - да водя разговори дали ми е харесало...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Яну 2009, 10:17

Сондьора написа:
Мишел написа:Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере :lol: :lol:

Понеже не ми се спори и т.н. питай си гинеколога, той/тя ще ти го обясни по научно. :winky:

Виждам, че си доста по-навътре явно в нещата около женската физиология, и аз няма да споря....Като непросветена просто ми се вижда нещо странно...казваш след разкъсване ставала чувствителна....обикновено след разкъсвания има шевове...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго... ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2009, 10:23

Мишел написа:
Сондьора написа:

Виждам, че си доста по-навътре явно в нещата около женската физиология, и аз няма да споря....Като непросветена просто ми се вижда нещо странно...казваш след разкъсване ставала чувствителна....обикновено след разкъсвания има шевове...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго... ;)

Разбира се,че е по-чуствително,но откъм болка! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 23 Яну 2009, 10:31

Мишел написа:...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго... ;)

Имам 14 шева на крака си, от една рана от преди 20 години. И съвсем откровено ти казвам, че кожата на белезите е различна - по тънка е някак и е неприятно усещането при допир.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата