Как се чувствате след секс?
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Общо взето се чувствам много добре зависи колко тека съм направил. Имах случай в който бяха 4 и едвам станах от леглото, но когато е в границите на нормално си е супер. Несъм женен, но с приятелката ми сме от 5 години заедно и както казаха колежките по горе няма по хубаво от половинката ти с която си се нагодил.
Лека на всички и да не биете кутрето

Лека на всички и да не биете кутрето

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
bebekrisss написа:
....
Семейният секс е екстра защото си се нагаждате един към друг, но след раждане, ако мъжът ти ти каже че не се е примолил за 2-3 шева в повече - значи откровено те лъже
Виж сега, по този въпрос може да се спори много - това в повечето случаи не е истина, а просто една пусната шега, която мъжете приемат вече насериозно! При жената са важни мускулите във ..., които не се вияят от раждане и т.н. Просто мускула няма как да се отпусне! Друг е въпроса, че мъжете просто си търсят причина да изневерят - широка им била, много мрънкала... и т.н.
P.S. Пък и аз съм раждала със секцио, така че ... въобще не ми се е повредила!!!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Добро утро!!!
Как спахте?Как се е..хте?
Аз се чуствам супер!
Колежката е права за мускулите на органите им,а и да не забравяме,че те имат не само един орган за удоволствие!
П.С. Чакаме разказа на Апасионатата! Аре како !

Как спахте?Как се е..хте?

Аз се чуствам супер!
Колежката е права за мускулите на органите им,а и да не забравяме,че те имат не само един орган за удоволствие!

П.С. Чакаме разказа на Апасионатата! Аре како !

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bebekrisss написа:bebekrisss написа:
....
Семейният секс е екстра защото си се нагаждате един към друг, но след раждане, ако мъжът ти ти каже че не се е примолил за 2-3 шева в повече - значи откровено те лъже
Виж сега, по този въпрос може да се спори много - това в повечето случаи не е истина, а просто една пусната шега, която мъжете приемат вече насериозно! При жената са важни мускулите във ..., които не се вияят от раждане и т.н. Просто мускула няма как да се отпусне! Друг е въпроса, че мъжете просто си търсят причина да изневерят - широка им била, много мрънкала... и т.н.
P.S. Пък и аз съм раждала със секцио, така че ... въобще не ми се е повредила!!!
Аз пък знам, че чак след норамлно раждане, жената разбирала какво е удоволствие от секс. Може би е от факта, че след разкъсването се образува по чуствителна тъкан.
- Andronoff
- триногата
-
след разкъсването има шевове, а ако те не са направени добре, се усещат много, затуй дами внимавайте кой ви кърпи

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Сондьора написа:bebekrisss написа:bebekrisss написа:
....
Аз пък знам, че чак след норамлно раждане, жената разбирала какво е удоволствие от секс. Може би е от факта, че след разкъсването се образува по чуствителна тъкан.
Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мишел написа:Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере![]()
Понеже не ми се спори и т.н. питай си гинеколога, той/тя ще ти го обясни по научно.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
plradev написа:Стига бре,престанете..след още няколко страници от тая тема човек може да завърши гинекология.
И ако и снимки приложат

F**k them all!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
bozukov_g написа:Най мразя след секс да обяснявам колко обичам дадената мацка![]()
![]()
А аз - да водя разговори дали ми е харесало...
Сондьора написа:Мишел написа:Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере![]()
Понеже не ми се спори и т.н. питай си гинеколога, той/тя ще ти го обясни по научно.
Виждам, че си доста по-навътре явно в нещата около женската физиология, и аз няма да споря....Като непросветена просто ми се вижда нещо странно...казваш след разкъсване ставала чувствителна....обикновено след разкъсвания има шевове...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго...

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Мишел написа:Сондьора написа:Мишел написа:Да бе! Чакай ти ако не е разбрала до момента, като роди да разбере![]()
Виждам, че си доста по-навътре явно в нещата около женската физиология, и аз няма да споря....Като непросветена просто ми се вижда нещо странно...казваш след разкъсване ставала чувствителна....обикновено след разкъсвания има шевове...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго...
Разбира се,че е по-чуствително,но откъм болка!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Мишел написа:...ако ти имаш някъде по-тялото си шевове, пробвай да се пипнеш и ми кажи че това място ти е по-чувствително от което и да е друго...
Имам 14 шева на крака си, от една рана от преди 20 години. И съвсем откровено ти казвам, че кожата на белезите е различна - по тънка е някак и е неприятно усещането при допир.