ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Фев 2009, 11:59

klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.

Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?! :confused:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Фев 2009, 20:25

Feanor написа:
klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.

Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?! :confused:
Предложи нещо .... Лесно е само да критикуваш .

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 11 Фев 2009, 20:54

Feanor написа:

Ми то в такъв случай не ни остава да правиме нищо освен да се оставиме всички на течението и да се бориме всеки поединично (което всъшност и правим вече има няма 20 години ).
Аз лично мисля че с пробване става пък всеки сам да си преценява, но да не правиш нищо не е решение.
А така наречения "цар" беше по-голямото зло, защото тогава единствената алтернатива беше Иван Костов(малкото зло), който според мен трябваше да бъде избран тогава. Не че го харесвам ма за държавата щеше да е по-добре според мене.

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 11 Фев 2009, 21:02

aygofan написа:Нещо ми простееш с тези мисли за "велики баровци"... :roll:

С тая точно мисъл наистина поизпростях ма бях нещо афектиран пич.Иначе вече веднъж казах че ти пожелавам успех.Щом така ги чустваш нещата действай. :winky: Аз не искам да променям мирогледа на никой който вече е отписал държавата или живота в нея, а просто да се опитам аз да направя нещо по-добро за собствения си живот и ако ми е възможно и за този на другите решили да се борят с този живот тук.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 11 Фев 2009, 21:15

MartiX5 написа: просто се опитам аз да направя нещо по-добро за собствения си живот и ако ми е възможно и за този на другите решили да се борят с този живот тук.

1.Аз емигрирам за да направя нещо по-добро за собствения си живот - тук явно си приличаме
2.Как правиш нещо добро за др. борещи се с живота - (знам, че това е клише без покритие), НО кажи и аз да направя едно добро преди да замина... :roll:

п.с.ако решиш да отг. моля без клишета... :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Фев 2009, 23:28

klintan66 написа:....
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?

С тях си се хванал за Джеймисън.. Аз съм по виното. На бутилка хубаво червено вино - приемам ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 11 Фев 2009, 23:48

Важното е турчуляка да имат възможно най-малко места в парламента,за да не участват в управлението,именно за това е важен всеки един глас за която и да е партия само не и за ДПС.
Пропуснал съм само едни избори(кметски) но не бях в България и нямах възможност да гласувам,винаги гласувам, мое право е и го ползвам.Мисля, че всеки човек трябва да го прави не от патриотизъм а за себе си и своите наследници.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 12 Фев 2009, 9:10

Ама адски е прав бат Бойко!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата