ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Предложи нещо .... Лесно е само да критикуваш .Feanor написа:klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Не искам да "пробваме", да. Писнало ми е от "пробване". Така "пробваха" така наречения "цар" с въображаемата корона, така "пробват" всеки самообявил се месия през последните Х години. Не ви ли стигна бе хора?!
Feanor написа:klintan66 написа:Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов.
Ми то в такъв случай не ни остава да правиме нищо освен да се оставиме всички на течението и да се бориме всеки поединично (което всъшност и правим вече има няма 20 години ).
Аз лично мисля че с пробване става пък всеки сам да си преценява, но да не правиш нищо не е решение.
А така наречения "цар" беше по-голямото зло, защото тогава единствената алтернатива беше Иван Костов(малкото зло), който според мен трябваше да бъде избран тогава. Не че го харесвам ма за държавата щеше да е по-добре според мене.
aygofan написа:Нещо ми простееш с тези мисли за "велики баровци"...
С тая точно мисъл наистина поизпростях ма бях нещо афектиран пич.Иначе вече веднъж казах че ти пожелавам успех.Щом така ги чустваш нещата действай.

MartiX5 написа: просто се опитам аз да направя нещо по-добро за собствения си живот и ако ми е възможно и за този на другите решили да се борят с този живот тук.
1.Аз емигрирам за да направя нещо по-добро за собствения си живот - тук явно си приличаме
2.Как правиш нещо добро за др. борещи се с живота - (знам, че това е клише без покритие), НО кажи и аз да направя едно добро преди да замина...

п.с.ако решиш да отг. моля без клишета...

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
klintan66 написа:....
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?
С тях си се хванал за Джеймисън.. Аз съм по виното. На бутилка хубаво червено вино - приемам

Важното е турчуляка да имат възможно най-малко места в парламента,за да не участват в управлението,именно за това е важен всеки един глас за която и да е партия само не и за ДПС.
Пропуснал съм само едни избори(кметски) но не бях в България и нямах възможност да гласувам,винаги гласувам, мое право е и го ползвам.Мисля, че всеки човек трябва да го прави не от патриотизъм а за себе си и своите наследници.
Пропуснал съм само едни избори(кметски) но не бях в България и нямах възможност да гласувам,винаги гласувам, мое право е и го ползвам.Мисля, че всеки човек трябва да го прави не от патриотизъм а за себе си и своите наследници.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio