Любов или приятелство ?...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществува ли истинско приятелство между момче и момиче без един от двамата след време да си помисли за нещо повече ?

Анкетата свършва на 11 Мар 2009, 21:16

Не ,защото момчето си мисли ,че може да се получи и нещо повече след време
74
49%
Не, защото момичето си мисли,че може да се получи и нещо повече след време
10
7%
Не мога да преценя
9
6%
Да, може да има приятелство между тях стига да са си изяснили още от самото начало отношенията
58
38%

Общо гласове : 151
master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Фев 2009, 20:05

SKISA написа:мале,меркантилни твари!!! аз като ми доде щерка ше ви каем с-класи и 7,65!!!! :twisted:

баси.. екзотичен калибър... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Фев 2009, 20:11

alx написа:
SKISA написа:мале,меркантилни твари!!! аз като ми доде щерка ше ви каем с-класи и 7,65!!!! :twisted:

баси.. екзотичен калибър... :mhihi:

Аз си мислих, че само аз съм го видел... :twisted: :twisted: :twisted:
При положение, че колегата е ходил у родната казарма :roll:

По темата: Човек трябва да е меркантилен....Любовта си е любов, но сиренето е с пари :help: :help: :help:
Изображение

Желязната лейди
Аватар
Кара: Е36 Touring

Мнение от elica lazarova » 20 Фев 2009, 20:28

BMWALPINA написа:
elica lazarova написа:А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...

А сигурно ли е, че е съсипано? :roll:

Знам ли... :roll: Не мога да разбера, не получавам никакви знаци за обратното... За да не се отклонявам много от темата държа да отбележа, че приятелство между момче и момиче може да има, НО нещата много се усложняват в един момент при наличието на някакви други отношения. Никога от такава ситуация и двамата потърпевши не излизат чисти, винаги има наранени и недоволни, това е лично мнение, но като че ли е и безспорен факт.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 20:33

elica lazarova написа:
BMWALPINA написа:
elica lazarova написа:А относно приятелството- и аз мога да дам пример как такива неща го съсипват, а не би трябвало...

Знам ли... :roll: Не мога да разбера, не получавам никакви знаци за обратното... За да не се отклонявам много от темата държа да отбележа, че приятелство между момче и момиче може да има, НО нещата много се усложняват в един момент при наличието на някакви други отношения. Никога от такава ситуация и двамата потърпевши не излизат чисти, винаги има наранени и недоволни, това е лично мнение, но като че ли е и безспорен факт.
викаш от ли4ен опит знаеш
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Желязната лейди
Аватар

Мнение от elica lazarova » 20 Фев 2009, 20:36

bavareca_86 написа:
elica lazarova написа:
BMWALPINA написа:

викаш от ли4ен опит знаеш

Именно.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Фев 2009, 20:40

А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Фев 2009, 20:40

elica lazarova написа:
BMWALPINA написа:

Това е щото жените винаги искат повече от колкото могат да имат ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Фев 2009, 20:42

someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета ;)

Аз се отнасям точно както и ти , предполагам ;)

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 20:44

someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета ;)
ми много зависи дали ми пука за нея,ако да не ми е особенно приатно и не сам много сагласен,последния път когат ми каза 4е отива на среща само с приател :shock: са 4ака дете от него и са женени :shock:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Желязната лейди
Аватар

Мнение от elica lazarova » 20 Фев 2009, 20:46

ja написа:Това е щото жените винаги искат повече от колкото могат да имат ;)

:mhihi: Може и така да е от нечия гледна точка, но винаги го има и обратния момент.

За въпроса за половинката и приятелят/приятелката - моето мнение е, както вече казах, истинско приятелство между момче и момиче може да има! Мисля, че в една сериозна връзка не е правилно да казваш на човека до теб с кой да се вижда и с кой не. Това показва само и единствено егоизъм и несигурност.
Последна промяна elica lazarova на 20 Фев 2009, 21:45, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Фев 2009, 20:56

elica lazarova написа:
ja написа:Това е щото жените винаги искат повече от колкото могат да имат ;)

:mhihi: Може и така да е от нечия гледна точка, но винаги го има и обратния момент.

За въпроса за половинката и приятелят/приятелката - моето мнение е, както вече казах, истинско приятелство между момче и момиче може да има! Мисля, че в една сериозна връзка не е правилно да казваш на човека до теб с кой да се вижда и с кой не. Това показжа само и единствено егоизъм и несигурност.

Естествено, че може да има приятелство между мъж и жена. Може да има и приятелство със секс, може да има и приятелство развалено от секс... Едва ли има точно определение за секса и приятелството :)

Виж за любовта и приятелството е ясно, не може да не обичаш приятелите си...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Фев 2009, 21:02

elica lazarova написа:в една сериозна връзка не е правилно да казваш на човека до теб с кой да се вижда и с кой не. Това показжа само и единствено егоизъм и несигурност.

То става въпрос за това какво ти се върти в главата в този момент, а не какво казваш на човека до теб и въобще той ще допусне ли да му даваш наклон в живота. Принципно съм забелязал, че е най-лесно да преспиш с обвързаните жени, чиито мъже ги пазят като хрътки - тук няма да ходиш, с тези хора не те пускам, да се прибереш до еди колко си часа...другите, които са ги оставили на самоуправление, са значително по-трудни - някак не ги влече толкова.

Мишел написа:Аз се отнасям точно както и ти , предполагам ;)

Мдаммм...ценният житейски опит си личи ;)

А иначе, две "приятелства" така съм си развалил и да си призная много се двоумя за едно трето...ама се притеснявам да не взема да постигна обратен ефект и да не стане така, че да не мога да се откача...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 21:07

bavareca_86 написа:
мишеле,мноо добрее ги обясняваш ,ма не забравай ,че секи случай си е индивидуален!!!
имах една случка от "близкото минало" у 5ти клас!!! аз си аресвам една мома ,пишем си бележки и и ги носи друга мома !! тя горката -пощальон!! ич не съм усетил ,че нещо...!!тя носи и реве,носи и реве!!! и баба и казала на баба ми ....!!мноо кофти ми стана...
ти от рано си ги по4нал нещо :D
пс.щерка ли каза 4е имаш

аз ,когато заимам щерка-ти ще си мъртвец или в папуа нова гвинея!!! :!:
не барай приятелката на ближния-ше патиш! и не барай щерка му-още по-ше патиш! имам 160 декара -се некъде ше те копна,а тебе може и прав-да не заемаш място!!!

ясно е ,че сичко е до определените хора и си има и изключенията и правилата...!! няма кво да спорим!!! секи си реешава за него си.....!!!
Последна промяна SKISA на 20 Фев 2009, 21:09, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 20 Фев 2009, 21:07

someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца ... ;)

Еее, може кафенце, освен ако не е кафенце с райбер :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За морето изобщо не коментираме.... :!:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 21:20

на морето си4ки забравят за гаджетата ако не са с тях

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата