триене
Модератор: Общи модератори
В тази тема прочетох някои смислови мнения. Колега @Мишу прочети внимателно няколко пъти това мнение написано по назад в темата и се замисли върху него:
Joro17 написа:Приятелю, засега си по-висок от детето и пред него поне няма нужда да се качваш на порфейла и бъди сигурен, че ще оцени повече левчето за пуканки в парка след работа отколкото който и да е екскурзия за 4-5к където и да е.
Моето мнение.
Поздрави и умната
PS. Колегата преди мен гледам е написал нещо подобно докато пиша, само че трудно се вика на друг "тати", а и не е за изпускане да го чуеш...
Каквото и да напиша няма да промени нищо, но ако ще се развеждаш първо прехвърли, някой неща на твой роднина, че при граждански нали знаеш че е 50/50.
Да не се наложи да платиш допълнително 50% от стойноста на лодката/яхтата на жена си, за да може пичката да се вози.
Лично аз не те съветвам да се развеждаш, най-вече заради детето.
Явно не се разбираш много с жена си щом мислиш по този начин...

Да не се наложи да платиш допълнително 50% от стойноста на лодката/яхтата на жена си, за да може пичката да се вози.

Лично аз не те съветвам да се развеждаш, най-вече заради детето.
Явно не се разбираш много с жена си щом мислиш по този начин...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:На мен ми е интересно жена ти, какво мисли по въпроса?
Може и нищо, с тия пачки

///peter написа:evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.
А, доста добре казаноСпособни са на "миличко колко те обичам", и след някой друг ден те зарязват, защото "не си достатъчно добър" или някаква друга дълбокомислена причина
хахаха, особено фразата "колко е добъъърррр".
А до Мишу, невервах, че човек може да си зареже семейството заради жена. Смисъл, че по скоро жените биха го направили.
По добре я ползвай като екстра към Мката!!!
Плюс тва, щом твойта ти е писнала, и тая ше ти писне рано или късно.
п.п. Бе жена ти не пишеше ли със същия ник????
Че, темата е яка... спор няма.
Направо цветно си го представих.
Мишу, не се познаваме човече, но има една хубава стара, българска поговорка.
Сещай се, че няма мацка, която да не си пофлиртува с някой мъж, за негова сметка. Стой си на парите и най-вече на авторитета и хич да не ти пука. Детенце имаш, да ти е живо и здраво. Без жена не си останал, да си самотен ерген.
Мацки - Много... Днес е тази, утре друга, а тази, се басирам, че ти е интересна именно, защото се дърпа. Спре ли да се дърпа, убедена съм, че ще потопиш носа и ще се поослушаш за нещо, по-свежо. Знаеш ли какво дебне зад ъгъла?
На твое място, нищо че съм жена, ще и тегля един "мислен временен сиктир" за няколко дни, поне 7, може да ми е криво, но ще устискам и ще я оставя без внимание, и хубаво ще я поогледам как тя ще реагира, ако няма ухажор в твое лице. Не забравяй, че сега тя държи козовете и се прави на интересна. И след като я погледам - тогава ще му мисля. И в тия дни няма SMS, бла... бла, влажни погледи в коридорите... Нищо! Забрава, мухъл, паяжини, спомени...
И съм сигурна, че ако загуби ухажването ти, дори и за няколко дни, ще и стане терсене. Е, тогава нещата ще се обърнат. Принципа - "ТИ ГОНИШ!"
И все пак, виж цитата в поста ми, по-горе.

Мишу, не се познаваме човече, но има една хубава стара, българска поговорка.
Там, където си вадиш хляба х*я си не вади!
Сещай се, че няма мацка, която да не си пофлиртува с някой мъж, за негова сметка. Стой си на парите и най-вече на авторитета и хич да не ти пука. Детенце имаш, да ти е живо и здраво. Без жена не си останал, да си самотен ерген.
Мацки - Много... Днес е тази, утре друга, а тази, се басирам, че ти е интересна именно, защото се дърпа. Спре ли да се дърпа, убедена съм, че ще потопиш носа и ще се поослушаш за нещо, по-свежо. Знаеш ли какво дебне зад ъгъла?

На твое място, нищо че съм жена, ще и тегля един "мислен временен сиктир" за няколко дни, поне 7, може да ми е криво, но ще устискам и ще я оставя без внимание, и хубаво ще я поогледам как тя ще реагира, ако няма ухажор в твое лице. Не забравяй, че сега тя държи козовете и се прави на интересна. И след като я погледам - тогава ще му мисля. И в тия дни няма SMS, бла... бла, влажни погледи в коридорите... Нищо! Забрава, мухъл, паяжини, спомени...
И съм сигурна, че ако загуби ухажването ти, дори и за няколко дни, ще и стане терсене. Е, тогава нещата ще се обърнат. Принципа - "ТИ ГОНИШ!"
И все пак, виж цитата в поста ми, по-горе.

Да караш Peugeot е страст!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Баси яката тема!
...мноо зарибяващо.......между другото, Мишу бате жена ти си има любовник, поне така мисля де.....нататък е ясно 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Колежката Ева от по предния пост е абсолютно права.Една мома ми праише същите номера,много недостъпна и т.н.Аз ми писна,теглих и една п**** майна,спрях да и се обаждам и си казах че случая е приключен и гледаи кво става,като почна да върви подире ми нема отърване,и да ти кажа чесно не оправда очакванията ми в нито едно отношение,просто много я бях идиализирал.Така че дай го по хладно и да видиш как ще се обърнат нещата.Ама хубаво мисли преди това дали си заслужава.При мен беше по различно,аз не съм женен.
hemicharger написа:Мишу написа:ми мисля как да излезна от ситуацията ма всъщнос не ми се излиза мисля си ,че се некога ще треа да клекне нема зимам яхта а моторна лодка около 4,5м 4 месна с около 150-200коня ма да видиме дали ще върже иначе ще се правя на мъж из синсити или некое друго селско заведение ,момата е мечта сериозно го казвам висока строина ,супер интелигентна ,скромна ,ма вече се замислям да си я карам на 2ра линия и така ще стане според мен хем тя ще е доволна ще че е с ромео хем ще си има нещо за разпускане дето нема да е практичен а ще е луд за връзване с 1 дума хем питката цяла хем вълка сит треаха ми 5 дни да го измисля но съм гениален
Съжелявам че пак влизам в темата, но....
Ти бате спал ли си изобщо с нея, че си правиш планове за бъдещето? Не си ли се замислял, че щом досега не ти се е вързала на "яхтите", спортните коли и скъпите екскурзии, значи няма интерес към теб? Ако говориш истината то значи се излагаш хем пред нас, хем пред приятелите си. По това което пишеш изглеждаш сериозен мъж с репутация която в момента е под съмнение. Как искаш да те помнят хората след време?
Според мене не се занимавай повече с нея изобщо - кажи й че неин приятел не може да бъдеш и да избира, какво иска!
От друга страна, кой знае дали въпросното момиче не те прави на маймуна пред приятелките си - София е малка и всичко се разчува и ще си изградиш "мнение", което би ти попречило и на бизнеса дори, да не говорим че и жена ти може да разбере и да се изнесе с детето (в тоя ред на мисли и с половината имущество което притежаваш)
ПРЕКАЛЕНО МНОГО рискуваш, при това без основание!
Вземи се осъзнай, в БГ човек с твоето положение може да си позволи "Жена Трофей" и две любовници, но явно подхода ти е грешен! Един съвет - НЕ ПРЕТЕНДИРАЙ ТОЛКОВА УСИЛЕНО С ПАРИ, жените харесват дискретните мъже, които си траят, но същевременно им е интерестно за кво става въпрос.
Не се сърди, просто ти давам аргументи на които да разсъждаваш!
Със здраве!
Силно се съмнявам че този човек има срам.. пари като има срам няа.. каквото ще да праи негов си е живота ма само с начина му на коментар си личи чее с акъл на 17 годишен.. сори колега но...
Чета и не вярвам на ушите си!
100 човека решават проблема на един чичко с малко повече парички, който е решил да играе на 2 фронта защото няма какво да си прави парите и е решил да си фане някаква кака, която не му обръща внимание и става смешен пред всички.Според мен той или е решил да си прави майтап с вас или е много прост.Благодаря за вниманието!

100 човека решават проблема на един чичко с малко повече парички, който е решил да играе на 2 фронта защото няма какво да си прави парите и е решил да си фане някаква кака, която не му обръща внимание и става смешен пред всички.Според мен той или е решил да си прави майтап с вас или е много прост.Благодаря за вниманието!

Всеки решава съдбата си,сватбата е нещо което е като потвърждение за това че обичаш някого,а детето е израз на любовта на двама души.Ти явно си се хванал с жена си за да си сигурен че няма да останеш на сухо и си направил едно дете което да я задържи още по-стабилно при теб,но си решил че тя не става за теб и си гониш вятъра.Ти като зарежеш жена си тя може да да си намери друг със сигурност по-добър от теб,но ти незнаеш какво е да нямаш татко който да ти покаже кое е гас и спирачка на колата,да ти поправи колелото,да ти даде да пиеш от неговата бира и да се хвалиш пред останалите хлапета колко е готин баща ти.Това че си кирлив с пари и се мислиш за бог не правиш нищо повече от това да убиваш 2 човешки души само защото гониш няква дългокрака к**ва.
Знаеш ли какво ти не си нищо повече от един БОКЛУК!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Бе той не е боклук , защото доста народ познавам дето жънат на два фронта и са си доста нормални .....
А и нещо взех да се съмнявам ,че историята е истинска !
А и нещо взех да се съмнявам ,че историята е истинска !
Стани написа:Всеки решава съдбата си,сватбата е нещо което е като потвърждение за това че обичаш някого,а детето е израз на любовта на двама души.Ти явно си се хванал с жена си за да си сигурен че няма да останеш на сухо и си направил едно дете което да я задържи още по-стабилно при теб,но си решил че тя не става за теб и си гониш вятъра.Ти като зарежеш жена си тя може да да си намери друг със сигурност по-добър от теб,но ти незнаеш какво е да нямаш татко който да ти покаже кое е гас и спирачка на колата,да ти поправи колелото,да ти даде да пиеш от неговата бира и да се хвалиш пред останалите хлапета колко е готин баща ти.Това че си кирлив с пари и се мислиш за бог не правиш нищо повече от това да убиваш 2 човешки души само защото гониш няква дългокрака к**ва.
Евала!
Точно в десетка това очаквах да прочета и от някой друг, който е на моето мнение!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Кажи ми честно как биха реагирали тия хора ако узнаят ,че техните два "фронта" "жънат" на още няколко...klintan66 написа:Бе той не е боклук , защото доста народ познавам дето жънат на два фронта и са си доста нормални .....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"