Барселона - Новият Шампион !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще е спечели Шампионската Лига ?

Анкетата свършва на 28 Май 2009, 10:34

Manchester Untied
80
56%
Barcelna
63
44%

Общо гласове : 143
ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Май 2009, 13:41

според мен, сър Алекс просто обърка първия състав !

Браво на Бербатов, че събра цялата злоба на всички завистливци! Браво, че все пак играе независимо от негативизма, който се е събрал върху него!

Големи сте герои, че се радвате на чуждото нещастие! Човек работи много по-добре, когато има всеобща подкрепа! Говорете злобни завистливци, но той е там а вие вкъщи на фотьола!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 29 Май 2009, 13:47

NStorm написа:lubak,

Я кажи на кой да дадат наградата за най-добър футболист на Европа за тоя сезон, според теб? + аргументи... :)

Най-добрия футболист в Европа през тоя сезон се казва Андрес Иниеста,въпреки че меко казано не обичам каталунците,Иниеста прави блестящ сезон!кой вкара гола при единственото положение на стамфорд за Барса....кой...че нещо не се сещам :mhihi: това,че меси е новият марадона и че е най-добрият футболист в света е постоянно насаждано от медиите,в продължение на месеци тея гадове роботизират хората.Така,че момчета влизайте по малко в sportal.bg и гледайте повече футбол :) това момче е златно,откърмено в барселона,сърцето и душата на този отбор.Това,че не прави финтове ала меси,не значи че е по слаб футболист.Освен че вкарва голове,Андрес участва дейно в организирането на играта и отнемането на топката,за разлика от Лионел.Така,че дайте пратете го Иниеста в чесли,пък си дръжте златното момче мессси.една добра дума не чух за шави,за ЯЯ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото има

Мнение от kalin_10 » 29 Май 2009, 17:14

joro_e30 написа:правил рио и видич смешни лилипутина грозен...тои рио стана на 100 години,бавен е като саведски танк от 2-рата световна,а видич и той е много добЪр,през мач прави уникалните грешки тва момче,няма да излага балканския род :D та айде кажи за челси...майче не ти стигат думичките нещо :mhihi:

:shock: тва сериозно ли го мислиш?Само ще спомена,че не малко хора от цял свят ги определят като може би най-добрата двойка централни защитници в света :shock: За Челси вярвай има какво да се каже,но вече май навлизаме в безмислен спор затова ще премълча ;)
Истината е една БАРСЕЛОНА Е ШАМПИОН!!!!(и то категоричен) :winky:
А за другите отбори дет се вика: повече кураж в следващия тираж :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 29 Май 2009, 20:15

lubaka_320 написа:

Я кажи на кой да дадат наградата за най-добър футболист на Европа за тоя сезон, според теб? + аргументи... :)

Най-добрия футболист в Европа през тоя сезон се казва Андрес Иниеста,въпреки че меко казано не обичам каталунците,Иниеста прави блестящ сезон!кой вкара гола при единственото положение на стамфорд за Барса....кой...че нещо не се сещам :mhihi: това,че меси е новият марадона и че е най-добрият футболист в света е постоянно насаждано от медиите,в продължение на месеци тея гадове роботизират хората.Така,че момчета влизайте по малко в sportal.bg и гледайте повече футбол :) това момче е златно,откърмено в барселона,сърцето и душата на този отбор.Това,че не прави финтове ала меси,не значи че е по слаб футболист.Освен че вкарва голове,Андрес участва дейно в организирането на играта и отнемането на топката,за разлика от Лионел.Така,че дайте пратете го Иниеста в чесли,пък си дръжте златното момче мессси.една добра дума не чух за шави,за ЯЯ...

В челси никой няма да ходи, можеш да си спокоен :mhihi:
За Иниеста съм съгласен, че е страхотен, все пак той заедно с Шави и Меси са в Топ 5 на Света за миналата година! Обаче наградата Златна топка е една! и в година в която няма Европейско или Световно, обикновено я получава топ-нападателя или най-добрия играч на Европейския шампион! (Дори и миналата година - Испания - Европейски, Зл. Топка за Гмурналдо??) Аз като фен на Барса съм гледал около 30 мача на отбора тоя сезон и без да чета журналисти, мога да ти кажа кой я заслужава тая награда. Играча с 38 гола във всички турнири! Естествено по твоята логика - и Шави и Иниеста и Ето'О и Пуйол я заслужават - всички са страхотно полезни за отбора. Обаче в Барса тази година НАЙ-МНОГО блести МЕСИ! Така, че любо, повече гледай Барса и сам ще знаеш отговора :)
То за тая година свърши, де... :bchug:
21/02/08...speechless

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 29 Май 2009, 20:22

BARCA E N0 1
знаех си 4е няма да ме разо4ароват!!!!!!!!!!!!ШАМПИОНИИИИИИИИ!

:twisted: :twisted: :twisted:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 29 Май 2009, 20:48

NStorm написа:
lubaka_320 написа:

За Иниеста съм съгласен, че е страхотен, все пак той заедно с Шави и Меси са в Топ 5 на Света за миналата година! Обаче наградата Златна топка е една! и в година в която няма Европейско или Световно, обикновено я получава топ-нападателя или най-добрия играч на Европейския шампион! (Дори и миналата година - Испания - Европейски, Зл. Топка за Гмурналдо??) Аз като фен на Барса съм гледал около 30 мача на отбора тоя сезон и без да чета журналисти, мога да ти кажа кой я заслужава тая награда. Играча с 38 гола във всички турнири! Естествено по твоята логика - и Шави и Иниеста и Ето'О и Пуйол я заслужават - всички са страхотно полезни за отбора. Обаче в Барса тази година НАЙ-МНОГО блести МЕСИ! Така, че любо, повече гледай Барса и сам ще знаеш отговора :)

добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу мене :mhihi: айде от мен да мине,изпросихте си го,нека меси вземе тая златна топка най-накрая та да може да спите спокойно.не ви стигна требъла тая година ми и златна топка искате,ненаситници долни :mhihi: аз да се опитам тука малко да пусна интрига да съживя темата,белкем някой ме подкрепи,ама не.меси та меси...жив и здрав да ви е лионел и все така да ви радва,щом толкова много си го обичате и догодина пак да се срещнем пък нека по добрият победи,без съдииски реверанси :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото има

Мнение от kalin_10 » 29 Май 2009, 22:53

lubaka_320 написа:добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу мене :mhihi: айде от мен да мине,изпросихте си го,нека меси вземе тая златна топка най-накрая та да може да спите спокойно.не ви стигна требъла тая година ми и златна топка искате,ненаситници долни :mhihi: аз да се опитам тука малко да пусна интрига да съживя темата,белкем някой ме подкрепи,ама не.меси та меси...жив и здрав да ви е лионел и все така да ви радва,щом толкова много си го обичате и догодина пак да се срещнем пък нека по добрият победи,без съдииски реверанси :winky:

:yes: :yes: :yes: :have one:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 29 Май 2009, 23:49

nigh7lif3 написа:
RSxRacer написа:Както още в първите страници казах Барса играе страхотен футбол този сезон.Юнитед не заслужава купата особенно пък с тази игра.Въпреки,че гола на Месси беше прекрасен,с влизането на Бербатов Юнитед заиграха с 9 човека и 2ма манекена(Роналдо е втория).За мен просто Барса надиграха тотално противника и заслужаваха да постигнат Трейбъла :)

nigh7lif3 написа:
RSxRacer написа:
nigh7lif3 написа:
|`oTuH написа:Берба вкарва за 1:0 в 87мата минута!

Ай дано... :D

обещавам да не се подигравам после на празните ви надежди :mhihi:

По-голема смешка неможа ли да измислиш :D :D :D В 11.35 те искам засрамен :winky:

Обещах да не се подигравам :P

п.п За тоя мач аз съм писал сценария ;)

:bowdown: Прав излезна братле. Кво да кажа. Кристиано Роналдо е уникално ла.йно и колкото по-бързо го продадат на Реал, толкова по-добре. Иначе аз по слаб Ман Юн скоро не бех гледал скоро и за първи път сър Алекс май беше сбъркал състава.

Чесно да ти кажа бях за по-интересен мач.Подкрепях Барса,защото просто го заслужаваха.Фен съм и на Юнайтед,даже и на стадиона им съм ходил,до фанелката на Иниеста виси тази на Рууни в гардероба ми,но просто Барса показаха през цялата ШЛ добра игра :)

Просто съм си ги подредил така
1.Италия-Милан
2.Испания-Барса
3.Англия-Юнайтед

и на 3-те стадиона съм бил и чувството е неописуемо дори когато са празни.Просто мача беше ясен.Лошото е,че винаги когато отида да пусна еврофутбол мача излиза обратно,а когато не пусна печеля.За тоя даже не съм наближавал пункта :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 30 Май 2009, 1:11

lubaka_320 написа:
NStorm написа:
lubaka_320 написа:

добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу мене :mhihi: айде от мен да мине,изпросихте си го,нека меси вземе тая златна топка най-накрая та да може да спите спокойно.не ви стигна требъла тая година ми и златна топка искате,ненаситници долни :mhihi: аз да се опитам тука малко да пусна интрига да съживя темата,белкем някой ме подкрепи,ама не.меси та меси...жив и здрав да ви е лионел и все така да ви радва,щом толкова много си го обичате и догодина пак да се срещнем пък нека по добрият победи,без съдииски реверанси :winky:

Живи и здрави, догодина пак... ;) :bchug:
21/02/08...speechless

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Май 2009, 2:29

Аз малко закъснях, празнуваме няма как ... :D
Ай чистито на пИчелившите, другите да не се ядосват, спорта за феновете е развлечение.
Очаквайте новия сезон с интерест, стягаме Байерн, Интер, ...за Дунав май няма да има кинти,... :mhihi:
Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Предишна

Назад към Извън Темата