Пак подруса...
Модератор: Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Wolfen написа:.... македонците правят ядрени опити
Решили са да бият картици с атомни бомби

Скисе разконспирирах ги

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Apassionata написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига беее, това като някаква решетка... Не мога да повярвам!![]()
![]()
someone, какви са тези земетресения... Ся, ако някой от десетки наоколо е избрал само тези, които лежат на равноотдалачени прави, ОК.. Опит за сензация, но ако това са единствените земетресения / не виждам на какво е картата/ и са разположени по този начин... твърде интересно и стряскащода не кажа че могат да се прогнозират следващите... там дет няма червена точка в "решетката"
Не бе, Паси, това е EMSC слоя в Google Earth.
Същото може да се види и на сайта на EMSC.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Ако някой колега в Пловдив го е усетил да каже аз нищо не съм разбрал то май и по добре

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Да ви кажа на тея дето не са го усетили блазе им, аз на това в седем и нещо така се изстрелях от нас, че даже не можах да се обуя и по-чорапи до славия. До славия понеже ритаме там от осем пък с бутоните не е удобно по бетона и асфалта да се ходи.
ПП: а за това късното седях буден до към 3. Не мога да заспя и си бях приготвил дрехи и обувки за бързо реагиране.
ПП: а за това късното седях буден до към 3. Не мога да заспя и си бях приготвил дрехи и обувки за бързо реагиране.
Aim to be the best, live with the rest!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мдааа, май ше си подрусва и следващите дни... в Македония са изперкали тотално вече... освен това сутринта в 7:50, преди час отново е имало едно 4.0.... 15 минути преди него - едно 2.8... Всичките са си на едно и също място - Валандово...
Mollov написа:Мдааа, май ше си подрусва и следващите дни... в Македония са изперкали тотално вече... освен това сутринта в 7:50, преди час отново е имало едно 4.0.... 15 минути преди него - едно 2.8... Всичките са си на едно и също място - Валандово...
Преди около половин час пак дивана тръгна към вратата.

Са гледам и от Гръцка страна е имало няколко труса ,в дясно от дойранското езеро.Тва горе доло е на 40-50 километра от епицентъра в Македония.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
обаче що спреха мелодия на годината само не можах да разбера!?!?!?!?!?
бе докато статуята на света софия до цум не тръгне да се разсожда по мария луиза-тва си е ташак-работа!!!
86та левски в търново тръгна по баира ,ма а-напред,а-назад и се задържа ,а тогава беше доста по-силно!! са тва са некви бегли проби на македонците да напраат некой ингел пак....
бе докато статуята на света софия до цум не тръгне да се разсожда по мария луиза-тва си е ташак-работа!!!
86та левски в търново тръгна по баира ,ма а-напред,а-назад и се задържа ,а тогава беше доста по-силно!! са тва са некви бегли проби на македонците да напраат некой ингел пак....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе, аз правилно ли разбрах - според ЕМСЦ това в Македония е било 4.1, нали? А как пък при нас е станало на 5.2? Моля някой да ми разясни, че грам не ми е ясно
Иначе аз го усетих, ама не виждам защо е паниката! По-добре чат-пат лекички - така се разтоварва енергията в земята. Ако дълго време нищо няма - лошо, Гошо! После ще друсне, ама така ще друсне, че верно статуята на Св. София ще мета гюбеци пред Син Сити

Иначе аз го усетих, ама не виждам защо е паниката! По-добре чат-пат лекички - така се разтоварва енергията в земята. Ако дълго време нищо няма - лошо, Гошо! После ще друсне, ама така ще друсне, че верно статуята на Св. София ще мета гюбеци пред Син Сити

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Pitbull_Germany написа:Абе, аз правилно ли разбрах - според ЕМСЦ това в Македония е било 4.1, нали? А как пък при нас е станало на 5.2? Моля някой да ми разясни, че грам не ми е ясно
Едно от земетресенията в Македония беше 4.1... имаше няколко 3.9 и 4.0... но имаше и две от по 5.2 и 5.4... Само че по новинарските сайтове обичат да преувеличават и пишат примерно "5.2 по Рихтер друса София", а всъщност епицентъра е бил на 160км от София.. абе селски изпълнения, да шашкат хората...
Вервай ми, ако това 5.2 беше с епицентър София, хич немаше да се майтапиме със ситуацията...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Mollov написа:Pitbull_Germany написа:Абе, аз правилно ли разбрах - според ЕМСЦ това в Македония е било 4.1, нали? А как пък при нас е станало на 5.2? Моля някой да ми разясни, че грам не ми е ясно
Едно от земетресенията в Македония беше 4.1... имаше няколко 3.9 и 4.0... но имаше и две от по 5.2 и 5.4... Само че по новинарските сайтове обичат да преувеличават и пишат примерно "5.2 по Рихтер друса София", а всъщност епицентъра е бил на 160км от София.. абе селски изпълнения, да шашкат хората...
Вервай ми, ако това 5.2 беше с епицентър София, хич немаше да се майтапиме със ситуацията...
Ами и аз това викам! Защото все пак 5.2 си е сериозна работа, а доколкото ги разбирам тия неща - за 160 км. доволно се разсейва при такъв магнитут!