Гласувахте ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли ?

Не, не мисля, че има смисъл.
54
19%
Да, гласувах.
194
67%
Не, защото ме мързи да отида.
42
14%

Общо гласове : 290
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 09 Юни 2009, 19:04

много хора гласували, да му се не види, как пък успяхте...
аз докато се усетя то станало 8 и нещо и вече не важеше...

p.s.
тая графика нещо ми прилича на мнението ми за изборите(ама настрани:mhihi: )
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 09 Юни 2009, 19:07

eekset написа:p.s.
тая графика нещо ми прилича на мнението ми за изборите(ама настрани:mhihi: )

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 09 Юни 2009, 20:11

Гласувах много ясно .. и то за 1ви път през живота си 8)

Според мен не е никак правилно всеки да си казва " за кво да гласувам-без тва нищо няма да се промени"...Но тая дълга тема е за някъде другаде ;)
Ест мнението ми не е миродавно!Всеки сам преценява накрая..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 09 Юни 2009, 20:30

Peter Angelov написа:Първо максимално да махнем ДПС :!:

Няма да успеем от раз, но може и да стане след няколко избори.

Peter Angelov написа:В неделя бях леко отвратен да гледам нормални българи, студенти и т.н. да се редят на опашка и да си продават гласовете за има няма 20-30 лв. :!:

Стига бе... това е отвратително!

Peter Angelov написа:ЛИДЕР, РЗС и някой други партийки, платени да отмъкват гласове от големите десни партии....
:)

За ЛИдер, тъй като съм свидетел от близко разстояние, таз партийка е създадена с цел да се печелят изборите и да се достига по-бързо до обществените поръчки по региони. Лидера на партия Лидер е не безизвестния /г-н ви Ковачки/, и без това владее над 200 фирми на територията на България и по още една или две дузини около границите на страната ни, просто това му трябваше. Направи си Допълнителен /задължителен/ Пенсионен фонд "Топлина", като принуди работници и служители уж "доброволно" да си изтеглят фондовете от другите такива и да прелеят "доброволно" средствата в "Топлина". Хитро а, като се знае, че не се плащат осигуровките с поне по една година на никой от служителите и работниците му. Просто работа по документи. :)
А като владееш половин България ти трябва просто една Партия и нейни представители по общини, региони и Парламент. И освен Кошлуков, другите са негови служители. И кой ще гласува за Партията?... останалите 200 000 работници и служители от собствените му фирми и заводи. И то без много да ги моли. Просто "доброволно", на "шефа" партията. Чиста работа. :D Забележете, че най-голяма активност има в Стара Загора и Перник... Защо ли? ;) Мина открит въгледобив Перник е негова, например. В райони Стара Загора, Димитровград и Гълъбово също има не малка собственост. Като почнем от Брикел /Гълъбово/, ТЕЦ Марица Изток Димитровград и т.н.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Юни 2009, 23:06

ruseva написа:Гласувах много ясно .. и то за 1ви път през живота си 8)
..

И как беше..... :winky:, викаш, да го напрая, щото някой го прави, изобщо знаеш ли за кво бяха тия избори, и 80% от тук писалите!

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 09 Юни 2009, 23:43

Не гласувах. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 10 Юни 2009, 0:31

Да!
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 10 Юни 2009, 0:57

Сондьора написа:
ruseva написа:Гласувах много ясно .. и то за 1ви път през живота си 8)
..

И как беше..... :winky:, викаш, да го напрая, щото някой го прави, изобщо знаеш ли за кво бяха тия избори, и 80% от тук писалите!

Тея избори мой човек бяха за евро-депутати .. не знаеш ли ;)
Да ти кажа не беше нищо особено,тръпка нямаше хаха

Може би ми е за 1ви път щото от скоро имам навършени годинки...

Та искам да кажа че дори да не изберат този/тези за които гласувам важното че съм дала гласа си .. защото това си е мое право и съм длъжна пред себе си да го спазя.

Ти кво лошо намираш в гласуването ? Или просто викаш тука да си лафим за избори щото си нямаш друга работа.. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 10 Юни 2009, 3:10

ДА! Гласувах за ДПС.
Жалко,че много хора само ругаят и плюят срещу ДПС.Аз подкрепих ДПС,защото Доган е единственият политик,който не лъже.В случая обаче той също не дава и обещания и моята цел,ако имам възможност да отправя няколко думи към Доган ще е да искам да обещае нещо,което да направи за България.Тук във форума мисля,че е не лошо място,на което да обсъдим,ако Доган е в управлението през следващият мандат с какво бихме искали да допринесе за България.
Повечето ще кажат,че ДПС е корумпирано,аз ще кажа,че ДПС не е по корумпирано от останалите.
Повечето ще кажат,че ДПС граби държавата,аз ще кажа ,че ДПС не е ограбило повече от останалите управляващи.
Повечето ще кажат,че ДПС е етничека партия,аз ще кажа,че никъде в устава на ДПС не пише да е етническа партия.
Повечето ще кажат,че в ДПС има само турци и цигани,аз ще цитирам Доган: "ДПС е отворена партия,в нея може да членува всеки Български гражданин."(Турски граждани немогат да,членуват в ДПС,ако нямат Български гражданство).

Гласувайте приятели,никой от ДПС няма да Ви обвини,за това че сте гласували,затова моля Ви не упреквайте хората,които са гласували за ДПС.
Очаквам,че в този форум преобладават интелигентни хора,които умеят да водят конструктивен диалог,без да използват цинизми и други подобни изрази.

Ако ДПС управлява с мнозинство ,а не с коалиционни партньори,с които трябва да се съобразява,тогава в България,ще настъпят положителни промени,които ще се усетят,но за момента положението не стои по този начин.ДПС е партията,с която са обвързани най-малко силови групировки и мафиотски структури,затова и в ДПС има най голямо желание да се промени съдебната система ,така че да може престъпниците да остават в затвора,но това няма как да го разберете от жълтата преса.ДПС в малка или голяма степен се грижи за електората си,но това може да го усетите ако сте част от електората на ДПС.

Поздрави и на следващите избори да гласувате!
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 10 Юни 2009, 3:13

тоя въпрос дали ората са гласували е цифра тъп, защот тези които не са нема да му гласуват в анкетата. от там анкетата става батко, да я засилиш директно то дъ тойлет-шит. хауевър, 1+ пост нема навреди на 9+стра ници тема.

поздрави.

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 10 Юни 2009, 7:10

flame написа:Колега, виждам, че имаш много високи стандарти и никой простосмъртен не може да се вмести в тях. Изходът е един - кандидатирай се ти и спаси България, света и слънчевата система! Никой няма да гласува за теб? Ооооо, да вярно, забравих, щото това е прост овчи народ и никой не може да разбере, че ти си най-голямата ни надежда. :dummy: :kuku: Абе някой беше казал - много е лесно да критикуваш, но е по-трудно да го направиш.
:

Не разбирам ,кое в моя пост те провокира да напишеш това.....но явно ти не изпитваш проблемите на обикновените хора или написаното конкретно те засегна.
Мен политика не ме интересува ,искам да живея спокоен живот в ,които да си "ОБИКНОВЕН" човек е лесно и да няма нужда всеки да се прави на тарикат и баровец.Да има закони,които да важът за всички,да няма превилигировани и недостъпни за правосъдието.
Да не се чудя на кой да дам рушвет ,че да вземат дъщеря ми на детска градина(защото и от 4 градини ,които са ни в района не е приета)
Мога да напиша много такива неща,но вие всички си ги знаете и за тези ,които ще кажат :
- Е да ,ама като не гласуваш как ще стане?
ще кажа:
-20 години гласуваме и чакаме.......е на мен ми омръзна.

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 10 Юни 2009, 8:05

CONAN написа:
flame написа:
.......

.........и за тези ,които ще кажат :
- Е да ,ама като не гласуваш как ще стане?
ще кажа:
-20 години гласуваме и чакаме.......е на мен ми омръзна.

+1.Напълно те подкрепям.
Управия няма само тука.
Държавата ни обаче е най богатата в света.
20 години я крадат и още има за крадене.
Последна промяна nakoone на 10 Юни 2009, 8:49, променена общо 1 път
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Юни 2009, 8:29

Гласувах. Не че виждам смисъл :( Шиабана история. Някакви партии
пълни с някакви боклуци, на които не съм чувал дори имената :evil: :evil:
Мизерна история :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2009, 8:46

road666 написа:ДА! Гласувах за ДПС.
Жалко,че много хора само ругаят и плюят срещу ДПС.Аз подкрепих ДПС,защото Доган е единственият политик,който не лъже.В случая обаче той също не дава и обещания и моята цел,ако имам възможност да отправя няколко думи към Доган ще е да искам да обещае нещо,което да направи за България.Тук във форума мисля,че е не лошо място,на което да обсъдим,ако Доган е в управлението през следващият мандат с какво бихме искали да допринесе за България.
Повечето ще кажат,че ДПС е корумпирано,аз ще кажа,че ДПС не е по корумпирано от останалите.
Повечето ще кажат,че ДПС граби държавата,аз ще кажа ,че ДПС не е ограбило повече от останалите управляващи.
Повечето ще кажат,че ДПС е етничека партия,аз ще кажа,че никъде в устава на ДПС не пише да е етническа партия.
Повечето ще кажат,че в ДПС има само турци и цигани,аз ще цитирам Доган: "ДПС е отворена партия,в нея може да членува всеки Български гражданин."(Турски граждани немогат да,членуват в ДПС,ако нямат Български гражданство).

Гласувайте приятели,никой от ДПС няма да Ви обвини,за това че сте гласували,затова моля Ви не упреквайте хората,които са гласували за ДПС.
Очаквам,че в този форум преобладават интелигентни хора,които умеят да водят конструктивен диалог,без да използват цинизми и други подобни изрази.

Ако ДПС управлява с мнозинство ,а не с коалиционни партньори,с които трябва да се съобразява,тогава в България,ще настъпят положителни промени,които ще се усетят,но за момента положението не стои по този начин.ДПС е партията,с която са обвързани най-малко силови групировки и мафиотски структури,затова и в ДПС има най голямо желание да се промени съдебната система ,така че да може престъпниците да остават в затвора,но това няма как да го разберете от жълтата преса.ДПС в малка или голяма степен се грижи за електората си,но това може да го усетите ако сте част от електората на ДПС.

Имам въпрос, определяш се като турчин нали ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 10 Юни 2009, 9:01

///peter написа:
road666 написа:ДА! Гласувах за ДПС.

Имам въпрос, определяш се като турчин нали ;)

Не!Определям се точно и ясно като Българин.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата