"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 08 Юли 2009, 9:29

ukelichko написа:
vaiolina написа:
....... А като видите в бара една девойка с 12см ток, с мрежести чорапи, минижуп, който й е къс до врата, с маникьор, с който не може да пише дори (не дай си Боже да й се наложи) и с грим, който крещи "предизвиквам те да ме видиш на сутринта" .........

Добави само и че въпросната девойка притежава Опел Тигра и е студентка. Е те това е жената на моите мечти. Обличам си шортите Адидас, блузката с мускулите, обувам джапанките, паркирам Голфа зад дискотеката и отивам да я разбивам тази стойностна мадама.

Аз мисля, че е още по-добре да паркираш най-отпред, да могат всички да те видят. А, и в името на модата нека джапанките да са Бумеранг :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 08 Юли 2009, 11:11

SKISA написа:...щото има и вариант да гледа на тебе като на касичка,или като на случаен превоз ,или па като на капалЪ чаршИ...само като на вибратор.....!!! тогава е по-гадно!

А баш! Само с това за братовчедството нещо не съм съгласен, щото всички ги знаем (имаме) разни такива братовчедки и като се хванеш става една в стила мамо, тате род ли ми беше. :mhihi: Аз затова се хващам вече само с професионалистки. Така и така плащаш, поне да знаеш тарифата.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Юли 2009, 11:13

SKISA написа:бе не знам дали е по-добре да гледа на тебе като на приятел....!!! шото то да си ебеш приятелите е гадно и не е възпитано ,ма понекога водка с утеха е удивително добра комбинация!! а и като ти църка на рамото ,че я бил зарязъл нейния ,или най-добрата и приятелка е спала с братовчед и ,който и тя харесва ....и спрайт знае сичко -стаат тия работи! щото има и вариант да гледа на тебе като на касичка,или като на случаен превоз ,или па като на капалЪ чаршИ...само като на вибратор.....!!! тогава е по-гадно!

Трябва ясно да и се покаже ти как гледаш на нея(като обект за задоволяване на най-долните страсти, включително "Джърман екстрийм"). И да и стане ясно че това как гледа тя на теб не е от значение. Защото мъжът трябва да си е малко неандерталец, за да е сексапилен. Почнат ли се лигочите и обясненията връзката се изчерпва. С редки изключения, когато си намерил истинската.......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 09 Юли 2009, 11:57

Харесва ми колежката vaiolina как успя с няколко мнения да каже доста неща, това не е характерно за всяка жена :D . Според мен една наистина умна жена много добре би преценила хората около нея, също и парадирането с парите-да, всички жени обичат да бъдат глезени и мъжат до тях да доминира и парите са доста важен фактор и е добре да ги имаш. Обаче интересното е, когато можеш да кажеш някои неща само на определена жена, нямам предвид като на приятел, да си споделяш проблемите. Говоря за малките неща, характерни само за нея-какво я радва, какво я ядосва, дребни жестове и т.н. Та една жена, която държи на себе си и на човека до себе си, обръща внимание на тези неща. Като цяло естесвено, че с по-надменно и по-смело поведение се печелят повече жени, много ясно. Въпроса е човек дали се цели само да има бройки или истинска жена до себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d
Мечтае да кара: 850 CSI E31
Детайли за колата: E90 M47D20TU2 2005
475 Black Sapphire Metallic
M3- package, 18” wheels Style 260

Re: "Гледам на теб само като на приятел"

Мнение от Moni_BMW » 24 Яну 2019, 0:44

Ето и моята подобна история. Запознах се с едно момиче и между нас искрата веднага пламна. Бяхме страхотна двойка, доста нгааши познати ни завиждаха, че се разбирахме, не се караме,но имахме малки проблеми свързани с неоправдана ревност от моя страна и един ден тя поиска да се разделим,но ми каза, че ме обича като човек и като приятел и иска да си поддържаме приятелски отношения. На мен ми стана много гадно от раздялата (просто тя е момичето за мен, никога не съм имал по подходяща и никога не съм имал такава обич кю момиче. И от тогава почти всеки ден си пишем на вайбъра, говорим си, поне по веднъж в седмицата се виждаме, излизаме заедно, но сме си само приятели за жалост. Един път се опитах да се съберем но тя беше категорична. Все още си я искам и ми липсва, не мога Без нея и ще правя опити да сме заедно. Мина време от последният път когато се опитах да се съберем, в последно време още повече се сближихме имам чувството че и тя иска да сме заедно, но просто сме по срамежливи и двамата, както и да е аз ще направя всичко да сме заедно. А между другото съм на мнение че приятелство между момче и момиче които са били гаджета е невъзможно да съществува или ако има нещо то е повече от приятелство.
///M power

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 29 Яну 2019, 9:55

Малиииии

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 10:54

Само внимавай някой ден да не я заколиш или удушиш, че нещо много зачестиха тия случаи.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 29 Яну 2019, 11:00

Мордехай написа:Само внимавай някой ден да не я заколиш или удушиш, че нещо много зачестиха тия случаи.

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 11:12

Преди няколко дни питам една случайна нещо и след малко идва един и ме гледа лошо, аман от малоумници. Ебахти и психопатската нация сме станàли.
Един приятел беше хванал някакво момиче, започнали връзка и скоро предишният ѝ започна да ги тормози. Направо се чудя тия хора луди ли са, малоумни ли що ли?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 29 Яну 2019, 11:24

Този човек дава отговори на доста върпоси по темата, която зачекнахте.

https://www.btv.bg/video/shows/120-minu ... bicha.html

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Яну 2019, 11:42

Мордехай написа:Преди няколко дни питам една случайна нещо и след малко идва един и ме гледа лошо, аман от малоумници. Ебахти и психопатската нация сме станàли.

То зависи и какво си я питал де :mhihi: :ok:
Мордехай написа:Един приятел беше хванал някакво момиче, започнали връзка и скоро предишният ѝ започна да ги тормози. Направо се чудя тия хора луди ли са, малоумни ли що ли?

Често явление, аптали навсякъде :censored:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Яну 2019, 12:20

Изображение
:mhihi: :mhihi:
Изображение
Намирането на такива теми ми напомня за:
Изображение
:mhihi:
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Мордехай » 29 Яну 2019, 13:01

c04 написа:То зависи и какво си я питал де :mhihi: :ok:

Абе нещо много тъпо я питах, дали случайно е видяла къде са обувките ми за кангоджъмпса. Щото и там са едни блейки, не знаят на кой свят са от химикали. Аз и затва вече не ода там.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Яну 2019, 13:16

Откъде я изкопахте тая тема бе, отпреди 10 години, егати... Иначе е интересна, да. Това с "приятелството" никога не ми се е получавало, имам предвид - с жените. Ако не ми харесва - за какво ми е приятелство с нея, а ако ми харесва... тогава пък съвсем няма как да стане... :dunno: :dunno:

Още като започне да ти обяснява колко много те цени уважава - имаш два начина на действие:
1. Хващаш я за задника и после й теглиш една патка;
2. Теглиш й една майна и после си хващаш пътя.

И в двата случая си спестяваш напразни надежди, притеснения и разочарования... Въпреки че може би, точно това е любовта... кой знае... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Яну 2019, 14:21

Borymeckata написа:Откъде я изкопахте тая тема бе, отпреди 10 години, егати... Иначе е интересна, да. Това с "приятелството" никога не ми се е получавало, имам предвид - с жените. Ако не ми харесва - за какво ми е приятелство с нея, а ако ми харесва... тогава пък съвсем няма как да стане... :dunno: :dunno:

Още като започне да ти обяснява колко много те цени уважава - имаш два начина на действие:
1. Хващаш я за задника и после й теглиш една патка;
2. Теглиш й една майна и после си хващаш пътя.

И в двата случая си спестяваш напразни надежди, притеснения и разочарования... Въпреки че може би, точно това е любовта... кой знае... :dunno: :dunno:

Или с нейните камъни по нейната глава а.к.а. Ти не ме разбираш... :mhihi: :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата