турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
xpl0d написа:..........Изглежда, че ако не го напиша изрично никой няма да разбере. Да в БГ съм роден, но в момента не съм в БГ. Българин ли съм - не. Обясних вече. Ако не разбирате или не искате да разберете(което си е ваш проблем) не мога да ви помогна.
Че няма да наведа глава пред който и да е когато и да е няма. Както беше лафа "Никога на колене пред когото и да е". Няма смисъл да си хабите приказките на вятъра. ........

Ти защо си мислиш, че някой тук(в БГ)ще се хаби да те разбира бе пич!?Айде пали към строежите, че ни писна да ти четеме безмислените коментари и убеждения!За нищо не ставате и това е!

Последна промяна titto на 05 Юли 2009, 19:58, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Умен си и то много!flame написа:Усещате ли колко много баламурници ще се наброят в тая тема, ако се окаже, че колегата блъфира и единствено цели да предизвика невъздържани коментари?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: ...
е.ем ти оправданието,честно...flame написа: карат неразумно, защото бързат.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:
Продължавай в същия дух "българино".
Виж сега,виждаш ми се средно интелигентен човек,не слагай спирачка пред съзнанието а започни да слушаш,нямам нищо против турците (само против мангалите),но с тея си мнения просто се излагаш ебаси,пределно ти е ясно че тескерето може само в кенефа да го ползваш ,хубаво,измамил си държавата в графата с гражданство,алал да ти е както казвате вие личната карта,което ти дава път към европа но спри до тук с измамата,разбираш ли,след като не се чустваш Българин,не взимай решения които засягат тези които се чустват Българи,това е все едно да внесеш фалшиви пари в банка които си печатал през ноща и да се възмущаваш че не може да получаваш лихви!!!
И като вече голям човек трябва да се замислиш,дали си турчин,дали си Българин или си...помяр без род и държава
Re: ...
Bogat-Beden написа:е.ем ти оправданието,честно...flame написа: карат неразумно, защото бързат.![]()
Черпя те колкото бири можеш да изпиеш без мезе ако ми кажеш, че никога през живота си не си карал неразумно щото си бързал

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Виждам, че отново се бориш за накърнените права на тарамбуките, но както винаги леко бъркаш понятията, повечето хора бързат в града, а там колко неразумно от тях го правят е много спорен въпрос, някак малко различно ми се струва да бързаш и минеш на жълто. и да изпревариш 6 тира и 10 коли нали
А за черпенето, не мерси 

///peter написа:леко бъркаш понятията
Всеки простосмъртен понякога бърка, о, велики Овидий!

///peter написа:повечето хора бързат в града
Повечето хора, които имат работа в града, бързат в града. Хората, които имат работа извън града, бързат на магистралата. И без да си инженер от НАСА можеш да достигнеш до този елементарен извод

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз имах малко пътуване в тая посока. Турците карат като джигити, спор няма. Но за 400- тинте километра, които минах 2- те най- опасни положения бяха създадени от български коли- Х5 и някакъв ТИР, само влекача, дето си мислеше, че кара спортна кола...
По- лоши от турските изпълнения обаче скоро предстоят по пътя към морето
По- лоши от турските изпълнения обаче скоро предстоят по пътя към морето

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:///peter написа:леко бъркаш понятията
Всеки простосмъртен понякога бърка, о, велики Овидий!Но от твоята уста "леко бъркаш" звучи направо като "безгрешен си"
///peter написа:повечето хора бързат в града
Повечето хора, които имат работа в града, бързат в града. Хората, които имат работа извън града, бързат на магистралата. И без да си инженер от НАСА можеш да достигнеш до този елементарен извод
Въпроса тук е съотношението сеешлисе

А към колегата Бум, бе да ти кажа попринцип влекачите са доста по-спортно ориентирани от доста коли тук в тоя форум

///peter написа:Въпроса тук е съотношението сеешлисеЕто имало 2 коли тук на 1000 например.
Сичко ми е ясно кат бял ден обяснено от твоята уста!:mhihi:
///peter написа:И пак не разбрах за кво влизаш пак в тъпи спорове
Еее, няма страшно, все някога нещо ще разбереш!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band