Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Авг 2009, 7:03

EBEEMVACIA написа:НЕ СЪм мангал,но че ченгетата са убийци новините са пълни+от съдебна полиция колко потулени деяня има....от конвоите :evil: :evil: :evil: :evil:

:OT: Съдебна полиция няма нищо общо с МВР, те са към министерството на правосъдието, момчетата там работят само с боклуци, нормално е да пипат здраво :!: И къде ги видя пълните с полицаи убийци новини не знам ;)
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Авг 2009, 7:13

http://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%86%D0%B8&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a--законни ли са им деянията тогава--с какво са различни от престъпниците,дето ги трепът :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Авг 2009, 7:45

Ааааа в чичо ти Гугъл и други работи има ;) http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... 0%B8&meta=

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Авг 2009, 7:52

и двете са престъпления :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 05 Авг 2009, 9:36

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: на Полицаите.
Ама малко им е боя техната кожа мангалска :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Авг 2009, 9:55

hard2kill написа:...

чудно ми е честно... бил си там пък незнаеш цялата история :roll:
защо пропускаш факта че Спас (собственика) е имал да дава 2000 лв. на Методи... защо пропускаш факта че този същия Методи е сформирал групичката с единствената цел е била да направят сметка по голяма от 2000 лв. и да изпотрошат и разрушат колкото се може повече... също пропускаш факта че циганската компания са влезли и са започнали да дивеят, да се заяждат с купонясващите, да хвърлят бутилки чаши и т.н. защо пропускаш факта че след като са дошли 1-вите полицаи циганската компания са започнали да се заяждат с тях да ги бутат и дори почти се е стигнало до бой... чак тогава е повикан спец отряда! не е бил това замисълът... чак след като са оказали съпротива е повикан корпуса
и да вярно е че като е дошъл спец отряда са изкарани всички българи от дискотеката и е започнало меле... това също противоречи на казаното от теб че е имало и бити българи! разговарях с полицаи едно момиче от персонала и мои близки които са били очевидци на целия случей... неможеш да ме убедиш че всичко това е замисъл за да арестуват тези няколко души... а ако това е бил замисълат защо тези няколко души са наказани с условна присъда и забрана да влизат в дискотеката?
обясни ми защо има толкова много разминаване м/у нас :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 05 Авг 2009, 11:19

Посегателството срещу полицаи трябва да се криминализира и при нарушаване, 5 годинки ефективно веднага. Тъпи, смотани, корумпирани, ама са си наши и някои наистина са свестни и мотивирани да работят. Трябва да бъдат поощрени и защитени. Като сме толкоз недоволни от полицаите, никакъв протест не съм чул да има срещу тях.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 05 Авг 2009, 11:46

манговците саси изяли правилно боя,браво на полицията много добре са ги "НАХРАНИЛИ" единпът човек да бъде доволен от добре свършената работа на полицията 8) :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2009, 11:50

Хич не харесвам полицаите,но никой в никоя държава няма право да пипне полицай,камо ли да хвърли бутилка или някакъв предмет по полицейска кола или полицай!!!

Ще ползвам темата и за друго,проблем е че чак като оберат някоя полицейска жена или некой полицай-тогава веднагически се хващат обирджиите,някаква симбиоза се е получила между престъпници и полицаи....

А иначе мангасарите са много тъпи,щото скачат и на полицаи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 05 Авг 2009, 11:50

Ей така полицаите преди няколко годинки влезнаха в една пловдивска дискотека. ИМАХА ЗА ЦЕЛ ДА АРЕСТУВАТ. Влезнаха с пушкалата и качулките, всички на земята, грабнаха тоя за когото бяха дошли и си заминаха.

Он Топик : Плевенските полицаи да дойдат в Пловдив и заедно с нашите тука да нахлуят в 2-3 квартала. Да направят една наказателна акция на миризлаците!! Де*ба и сганта де*ба !!!!
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Авг 2009, 11:51

Elesar74 написа:Посегателството срещу полицаи трябва да се криминализира и при нарушаване, 5 годинки ефективно веднага. Тъпи, смотани, корумпирани, ама са си наши и някои наистина са свестни и мотивирани да работят. Трябва да бъдат поощрени и защитени. Като сме толкоз недоволни от полицаите, никакъв протест не съм чул да има срещу тях.
Евала колега
Нема нормална държава където да се посяга на полицията каквато и да е тя.Не 5 а 10год трябва-посягаш на държавата все едно.Не може така -то затова мангите ни се качиха на главите щото трябва жопки яки-ама много яки.Гледал съм клипове на абитата от Турция тия баретите как млатят здраво-малиииии..наред.С такива гадове -само с бой як.Иначе оправия нема.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 05 Авг 2009, 12:08

От моя скромен опит това съм разбрал, някои разбират само от бой, други като им бръкнеш в джоба. Но и за едното и за другото се искат здрави гащи. Приветствам всеки, който прави правилния избор и съответните действия от това. В конкретния случай си казах мнението по-горе, ама малко ако го разширя става страшно. Отде циганите имат пари, кой ги финансира, к'ви са тия цигански барони, безработните цигани у наше село, коли карат, ама к'ви коли... Проблема не е едно меле, проблема е каква е тая структура и какви пари се въртят там. Както и на много други места разбира се.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 12:13

Ogi написа:

защо пропускаш факта че Спас (собственика) е имал да дава 2000 лв. на Методи... защо пропускаш факта че този същия Методи е сформирал групичката с единствената цел е била да направят сметка по голяма от 2000 лв. и да изпотрошат и разрушат колкото се може повече... също пропускаш факта че циганската компания са влезли и са започнали да дивеят, да се заяждат с купонясващите, да хвърлят бутилки чаши и т.н. защо пропускаш факта че след като са дошли 1-вите полицаи циганската компания са започнали да се заяждат с тях да ги бутат и дори почти се е стигнало до бой... чак тогава е повикан спец отряда! не е бил това замисълът... чак след като са оказали съпротива е повикан корпуса
и да вярно е че като е дошъл спец отряда са изкарани всички българи от дискотеката и е започнало меле... това също противоречи на казаното от теб че е имало и бити българи! разговарях с полицаи едно момиче от персонала и мои близки които са били очевидци на целия случей... неможеш да ме убедиш че всичко това е замисъл за да арестуват тези няколко души... а ако това е бил замисълат защо тези няколко души са наказани с условна присъда и забрана да влизат в дискотеката?

Батко, бях там и видях всичко.
Българин съм, а мен определено не ме изкараха навън, мога да ти доведа 2 българи жестоко бити с палки по гърба.Има и снимки, медицински свидетелства и т.н.
Решението на съда не мога да го коментарирам, тук коментарих само поведението на ушатите. Ако има една счупена бутилка, пепелник или чаша ще те почерпя в БИЖУ, никой не е трошил, полицаите какво правиха с тези палки - само те си знаят.
Спрете да четете вестници и да вярвате на "един приятел".
Радвам се, че не си бил долу и не си бит.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 05 Авг 2009, 13:54

EBEEMVACIA написа:и двете са престъпления :evil:

Да колега, ама едното е причина, а другото-следствие ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 14:18

hard2kill написа:
Ogi написа:

Батко, бях там и видях всичко.
Българин съм, а мен определено не ме изкараха навън, мога да ти доведа 2 българи жестоко бити с палки по гърба.Има и снимки, медицински свидетелства и т.н.
Решението на съда не мога да го коментарирам, тук коментарих само поведението на ушатите. Ако има една счупена бутилка, пепелник или чаша ще те почерпя в БИЖУ, никой не е трошил, полицаите какво правиха с тези палки - само те си знаят.
Спрете да четете вестници и да вярвате на "един приятел".
Радвам се, че не си бил долу и не си бит.

Аз така и не разбрах. Искаш да кажеш, че 30 "праведни" циганина са се домъкнали в заведението, за да купонясват и не са правили поразии - хапнали са, пийнали и точно когато ще си тръгват полицията е нахлула без причина и е помляла всичко - т.е. те са извършили престъплението????

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата