Започвам да се плаша от ГЕРБ...
Модератор: Общи модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Тази безсмислена тема отдавна е за ключ... те и колегите ти го казаха имаше два варианта - гласуваш за Бойко с надежди, или не гласуваш и Доган печели! А това,което ГЕРБ прави в момента не е реклама, а начин да покаже от какво състояние поема държавата ..... ако след четири години нещата не тръгнат към по-добро ще се лее кръв.
П. С. Имаше една тема за "От къде ги имат тия коли" прочетия и ще ти стане ясно колко безсрамно мислене имат някои хора от форума. С фразата НЕ ГЛЕДАЙ В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ много хора от форума ми паднаха в очите. Само не забравяйте,че се развива и размножава едно бедно,необразовано и все по-гладно население от турци,цигани и българи,което един ден може да сваля от лъскавите им коли "Тия с канчето" и да ги ликвидира. Не НАДЕЖДИ, а молитви трябва да отправяме към това правителство или следващото да успее да промени нещатата......иначе ще има саморазправия на народа стил Латинска Америка!
П. С. Имаше една тема за "От къде ги имат тия коли" прочетия и ще ти стане ясно колко безсрамно мислене имат някои хора от форума. С фразата НЕ ГЛЕДАЙ В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ много хора от форума ми паднаха в очите. Само не забравяйте,че се развива и размножава едно бедно,необразовано и все по-гладно население от турци,цигани и българи,което един ден може да сваля от лъскавите им коли "Тия с канчето" и да ги ликвидира. Не НАДЕЖДИ, а молитви трябва да отправяме към това правителство или следващото да успее да промени нещатата......иначе ще има саморазправия на народа стил Латинска Америка!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Тихо жената да не чуеSKISA написа:и леко започва да замирисва на ключ.....
а ти докато зодяваш ние леекинко им разпаряме дупетата на тия ,дето ти ги задяваш...!убавец!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Я дай снимки на колежките на родителското ти тяло,да видиш пък ние колко точки имаме отбелязани вече...LizarD написа:аз отивам да задявам приятелките на щерките ви по дискотечките... До нови срещи![]()
![]()

Вие имате информация-и ние имаме информация..
Където отиваш колега,нали знаеш кой се връща оттам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Започвам да се плаша от ГЕРБ...
RSxRacer написа:LizarD написа:
- Код: Избери целия код
Според разпоредбите народните избраници вече ще ходят на работа като редовите софиянци с масов транспорт.
Тези се оляха, взеха изборите и не спряха с рекламите. Изведнъж се оправихме и успеха е необратим Не спряха да се рекламират тея...
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения
http://www.dnes.bg/politika/2009/08/04/ ... heta.75523
аз на това се зарадвах повече http://avangardi.blog.bg/politika/2009/ ... hti.374331
Преди 4 години като бях регистриран в бюрото по труда седим отвън и чакаме за подпис. Излиза по едно едно време една циганка на около 40 години с пяна на устата:
"Аз тука съм дошла тука да взимам пенсия (

Аз напълно подкрепям това, писна ми всичките помощи да отиват за цигани и само в циганското гето да се асфалтира, а нашата улица да седи на кратери

Никой не мое ма връне на селу!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Започвам да се плаша от ГЕРБ...
saleen написа:RSxRacer написа:
аз на това се зарадвах повече http://avangardi.blog.bg/politika/2009/ ... hti.374331
Преди 4 години като бях регистриран в бюрото по труда седим отвън и чакаме за подпис. Излиза по едно едно време една циганка на около 40 години с пяна на устата:
"Аз тука съм дошла тука да взимам пенсия (![]()
![]()
) тия простаци работа ми намерили"
![]()
Аз напълно подкрепям това, писна ми всичките помощи да отиват за цигани и само в циганското гето да се асфалтира, а нашата улица да седи на кратери
е нали трябва да има къде да си карат каруците...кво искаш да се подбият копитата на конете ли...имай милост към животните

а като не ти е изгодно да си караш колата из кратери или я продай или се премести при тях... просто нямаме право на глас,ние сме гости в тая държава и трябва да си мълчим за благото на циганите и турците... все пак неможе да отидеш на гости и да си играеш с дистанцинното на домакина

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
LizarD написа:и замирисва на моресамо да не си изям бана
много го обичам тоя форум
когато човек няма самоусещане трябва някой да го подсети

LizarD написа:Дано ГЕРБ оправдаят рекламите си ( пред и след изборните) и наистина започнат да управляват малко по съвестно, защото на българина му липсва съвест. Във всяка държава има мафия и се краде, във всяка държава политиците си чопват, но с МЯРКА. Такава мярка, че народа да не усеща липса. Това се постига с търпение и правилен подход. Всеки иска да кара 7-ма серия с 6 литров двигател, но не всеки може да си позволи. Най ще се радвам ако ГЕРБ открият златната среда, между личното облагодетелстване и всеобщото благо, защото колкото и да не си вярвам, и аз да отида в политиката, и аз като чичко скрудж ще скоча в трезора с жълтичките и ще се обзаведа с E92 M3 Hamann Thunder.
Аз само мога да поздравя колегата за най-смисленото и зряло изказване по темата от 1 ден насам!

Не видях никой да обори твърдението му, но имаше мноооого коментари за възрастта му.
И други коментари, които съм чувал много пъти от хора, седнали на шопска с гроздова.