Твърдо 120км/ч лява лента!
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
///peter написа:Питбууул, не ми променяй темата! Ама ако са дойде, ама ако извън земните дойдат и някакви абсурдни статистики и случки.
Това което написах и явно трябва да ти го преведа 100 пъти, е че това че е със С-класа (и кара с 200++) не го прави по-безопасен от другите на пътя. Идеята, е че тоя пред теб които е в средната лента, ако тръгне да изпреварва, а ти се движиш с 300 или с 200, ще му се покажеш за части от секундата в огледалото!!! И това че С класата спира бързо няма да те спаси, при засичане (не знам ти си карал с класи, трябва да кажеш, може би спират мигновенно???). Същото важи и при път където изпреварваш в насрещната лента.
Са разбра ли ме? Не караш сам на тоя път и не си зависим само от възможностите на с класата.
Спирам да споря с теб, защото аз те разбирам какво ми говориш, ама явно ти мен - не. Карай си, както сметнеш за добре, аз ще продължавам да си карам с макс. 160!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
MatriX_Fucked написа:Глупости! Не разбрахте ли, че всеки може да кара бързо и да нарушава закона!...Какво отношение има цената на автомобила?Аз ще съм еднакво раздразнен, ако Опел на 20 години и С-класа на 1 година ме изпреварят с 220 км/ч... Въпроса е, че се нарушава ЗДП и се създава стресова обстановка, а стреса убива!
А колко от хората тук се хванаха за това, че и 20-годишни коли летят с по 200 по магистралите??? И после ще ми обясняват, че българина не бил комплексар...комплексари сме си и то от най-големите!!!
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Re: Твърдо 120км/ч лява лента!
№0123456789 написа:Днес вече чашата на търпението ми преля!......
Тръгнах по работа от София към Хисар по пловдивската магистрала. Ако щете вярвайте, но за това разстояние може би само двадесеттина коли включая и себе си спазвахме ограничението от 120км./ч. и другите по малки такива. Всички останали автомобили направоо... прелитаха където бе възможно това. Забелязвам , че тази малоумщина вече става застрашаваща практика в големи размериДоста често (да не кажа постоянно) пътувам из страната и ми прави впечатление, че това безочливо поведение на пътното платно взима все повече последователи. Е, питам аз: Желание да се мре страст ли стана вече или мода?
Навръщане щом се качих на магистралата настъпих направо на 120км/ч и от разклонението Карлово-Пловдив-София почти до караулката на входа на София НЕ МРЪДНАХ НА НИКОЙ БЪРЗАК ОТ ЛЯВАТА ЛЕНТА! Твърдо 120км/ч и твърдо крайна лява. До софия всички "ксенончета..биксенончета или се съобразяваха със скоростта или ме изпреварваха не много често при възможност отдясно... Дойде ми до гуша вече! Щесе бием ли ще се съдим ли все ми е тая... Имам семейство и дете и ме е страх да ги кача в колата заради такива "безсмъртници" дето могат да ни затрият на мига. Ако някой колега от форума днес е бил зад мен (казвам го щото имаше ужасно много БеМ..Вета )и ме е споменавал за това, ще му кажа: да ти се връща, пишман от такива!
От днес смятам да опитам да карам лява лента за известно време с максималното ограничение на скоростта (коригирам се- 130км/ч)
Поздрави на всички !
Това дето го правиш не е хубаво!! А да не говориме, че нямаш право да караш в лява лента при свободна дясна, което те прави автоматично нарушител!
Последна промяна Mind_Control на 07 Авг 2009, 13:17, променена общо 2 пъти
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Момчета, вижте този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=xpyuFaXB ... annel_page
Хората, които карат със сравнително ниска скорост са "тапаци", псуват се, вижда се как Х-5цата е принудена да се изнесе в дясната лента, човека с Е46-цата беше принуден да "засече" камиона... и въобще всички неща, за които говорихме по-нагоре, синтезирани в един клип!
Ако считате, че това е правилно...
ПП. Скороста достига 240 по дигитален километраж...
http://www.youtube.com/watch?v=xpyuFaXB ... annel_page
Хората, които карат със сравнително ниска скорост са "тапаци", псуват се, вижда се как Х-5цата е принудена да се изнесе в дясната лента, човека с Е46-цата беше принуден да "засече" камиона... и въобще всички неща, за които говорихме по-нагоре, синтезирани в един клип!
Ако считате, че това е правилно...

ПП. Скороста достига 240 по дигитален километраж...
Без страх, без спирачка!
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Аре стига! Много станахте критиците нещо? Хубаво, окей застрашавам Ви като карам с 120км/ч (или по-скоро исках да визирам максимално разрешената 130км.ч)
Тогава Ви казвам, че както винаги до сега и занапред ще използвам лявата лента само за изпреварване, а дясната за постоянно каране, ноо.......... ей тука го казвам,..... че ако някой малоумник като този от клипа http://jwak.net/media/8610/ ме отнесе някой ден докато си карам в средната лента и взема че остана жив , то нека бъде сигурен , че ще го гръмна от упор без съд и присъда.
Миропомазании!!!!!!! Ше ми кара с 160..200...300 и било нормално!! Вземи си гъзарията и ходи на летището да се надбягваш със самолетите или на морето с чайките..
После ще ми говорят кое било комплексарщина и завист.
Така, че начетох се на философски исказвания или на хора дето се хващат за думата 120км/ч.
Тогава Ви казвам, че както винаги до сега и занапред ще използвам лявата лента само за изпреварване, а дясната за постоянно каране, ноо.......... ей тука го казвам,..... че ако някой малоумник като този от клипа http://jwak.net/media/8610/ ме отнесе някой ден докато си карам в средната лента и взема че остана жив , то нека бъде сигурен , че ще го гръмна от упор без съд и присъда.

Миропомазании!!!!!!! Ше ми кара с 160..200...300 и било нормално!! Вземи си гъзарията и ходи на летището да се надбягваш със самолетите или на морето с чайките..
Така, че начетох се на философски исказвания или на хора дето се хващат за думата 120км/ч.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
№0123456789 написа:ACCELERATOR написа:..... най-лявата лента се използва само ПРИ ИЗПРЕВАРВАНЕ.....
Такъв филм НЕСЪЩЕСТВУВА! Има си закон , а и логика:
- ако караш средна лента с максимално-допустима, то как някой ще те изпревари с по-голяма в лявата?
Едно е да пропуснеш автомобили със "специален режим"(линейки, полиция,правителствени и др.подобни) а друго е правото в средна или лява лента да караш с (подчертавам) МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМА скорост.
Това твое твърдение в никакъв закон несъществува.![]()
Напротив, съществува! Тва дето ти го казваш важи, но само за града, че може да се движиш в най- удобната за теб лента с максимално разрешената скорост.
flame написа:Fear написа:не виждам, как по-новата и по-скъпа кола ще помогне, особено ако кара някой 18-19 годишен с голямо самочувствие или блондинка с големи... очи.![]()
Нали!Ако беше стара и евтина кола и вътре се возеше някой пич без самочувствие и с грозна мадама до него - нещата щяха да са
Не слагай думи в устата ми, моля.

Идята ми е, че автомобил, който се движи със скорост, много по-висока от разрешената е опасен, независимо дали е нов и скъп автомобил или 20 годишен таралясник. И под "опасен" имам предвид опасен, за останалите участници в движението, защото съм сигурен, че ако някой такъв размаже теб или някой твой близък, последното, за което ще ти пука е, дали 18 годишния рацер (блонднка с големи очи) е оцелял(а) и каква кола кара, нали?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:saleen написа:Мене като ме застигне някой такъв бързак и почне да ми нервничи със светлини и клаксон си свалям нарочно скоростта, за да види, че такива номера не вървят и ефекта е обратен. Аман от идиоти камикадзета
А тия, но които им правиш мръсно, си мислят подобни неща за теб
saleen написа:Впрочем, ограничението на магистрала ако не бъркам е 130 км/ч.
Ако караше Х6 и бързаше за някъде - дълбоко съм убеден, че щеше да караш със 130 в дясната лента!
И циферблата на километража след "130" щеше да е леко прашасал, щото никога нямаше да си вдигал повече от 130 км/ч!
Ех, тва кисело грозде бе!...
Не колега, кротка душица съм, те самички си го причиняват, защото са латентни нереализирани суициди може би.
Вкъщи имаме 2 морги, едната вдига до 140 макс, другата около 180 км/ч, но извън тия екперименти се кара по правилника. Ако (дай Боже) някой ми даде да покарам БМВ X6 ще го подкарам към пистата до Сливен или Зимница, там може и 250 да вдигна, не мисля , че е голям грях

Никой не мое ма връне на селу!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Pitbull_Germany написа:MatriX_Fucked написа:Глупости! Не разбрахте ли, че всеки може да кара бързо и да нарушава закона!...Какво отношение има цената на автомобила?Аз ще съм еднакво раздразнен, ако Опел на 20 години и С-класа на 1 година ме изпреварят с 220 км/ч... Въпроса е, че се нарушава ЗДП и се създава стресова обстановка, а стреса убива!
А колко от хората тук се хванаха за това, че и 20-годишни коли летят с по 200 по магистралите??? И после ще ми обясняват, че българина не бил комплексар...комплексари сме си и то от най-големите!!!
Моята мисъл от самото начало беше, че новите, мощни, скъпи и прочие автомобили са в пъти по-безопасни от старите. И хората, които ги карат, се чувствт по-сигурни и безсмъртни в тях... Което до известна степен е така. В никакъв случай не подкрепям летенето с над 180 в най-лявата лента, присвяткване, притискане, лепене на 1 метър отзад /това пък как го мразяяяя/ и прочие... Но хора, разберете, при липсата на контрол на скоростта на нашите магистрали, тези с джиповете и змейовете, няма да свършат... Те някои ако имат и буркани и тях ше пуснат, за да е пълен светлинния ефект... Въпросът е в това не точно с каква скорост се движиш, а да се кара разумно, събразено с обстановката наоколо и така, че да не притесняваш другите около теб... Ти самият да си безопасен! А това да караш със 120 в най-лява лента и нерваците да те задминават отдясно... Ами ако в дясната лента има някой, който се движи с 90... и този бързака, вече изнервен тотално e набрал до 160+ и не види бавния

Споменах в някои западни страни как е. В Италия магистралата е така нацвъкана с камери и радари, че по едно време ни писна да писука антирадара и го изключихме... Хората си карат масово в дясната лента с не повече от 140...150...и много рядко някой изпреварва в лявата...и се прибира моментално. И движението е супер спокойно е без нерви... Нито една катастрофа не видяхме за повече от 3000 км. Това е начина за избягване на стреса и лудостта по нашите пътища... Контрол на скоростта и огромни глоби... Ма тогава няма къде да си настъпиш бегачката, братчееее

А че българина е комплексар, комплексар е... това лято на магистралата, бах с Е90 ката, някъде със 150 вероятно ме изпревари... с може би 180-200 такава въшка, не знам кво беше, ама беше пред разпад, очукано, раздрънкано, сигурно е сменявал двигателя Пича... Абсолютно луд... Аз със Е36 цата повече от 140 не си и помислям да вдигна

Последна промяна Apassionata на 07 Авг 2009, 13:51, променена общо 3 пъти
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... 2009aug03/
Защо немските автопроизводители ограничават електронно на 250 км
В-макса?Да ви кажа ли що- комплексари..

Защо немските автопроизводители ограничават електронно на 250 км
В-макса?Да ви кажа ли що- комплексари..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Тръгнах по работа от София към Хисар по пловдивската магистрала. Ако щете вярвайте, но за това разстояние може би само двадесеттина коли включая и себе си спазвахме ограничението от 120км./ч. и другите по малки такива. Всички останали автомобили направоо... прелитаха където бе възможно това. Забелязвам , че тази малоумщина вече става застрашаваща практика в големи размериДоста често (да не кажа постоянно) пътувам из страната и ми прави впечатление, че това безочливо поведение на пътното платно взима все повече последователи. Е, питам аз: Желание да се мре страст ли стана вече или мода?
Навръщане щом се качих на магистралата настъпих направо на 120км/ч и от разклонението Карлово-Пловдив-София почти до караулката на входа на София НЕ МРЪДНАХ НА НИКОЙ БЪРЗАК ОТ ЛЯВАТА ЛЕНТА! Твърдо 120км/ч и твърдо крайна лява. До софия всички "ксенончета..биксенончета или се съобразяваха със скоростта или ме изпреварваха не много често при възможност отдясно... Дойде ми до гуша вече! Щесе бием ли ще се съдим ли все ми е тая... Имам семейство и дете и ме е страх да ги кача в колата заради такива "безсмъртници" дето могат да ни затрият на мига. Ако някой колега от форума днес е бил зад мен (казвам го щото имаше ужасно много БеМ..Вета )и ме е споменавал за това, ще му кажа: да ти се връща, пишман от такива!
Поздрави на всички !
Добавям мнение по- повод болшинството от изказаните коментари в тази тема:
Аре стига! Много станахте критиците нещо? Хубаво, окей застрашавам Ви като карам с 120км/ч (или по-скоро исках да визирам максимално разрешената 130км.ч)
Тогава Ви казвам, че както винаги до сега и занапред ще използвам лявата лента само за изпреварване, а дясната за постоянно каране, ноо.......... ей тука го казвам,..... че ако някой малоумник като този от клипа http://jwak.net/media/8610/ ме отнесе някой ден докато си карам в средната лента и взема че остана жив , то нека бъде сигурен , че ще го гръмна от упор без съд и присъда. бам! бам!
Аз няма да ти обяснявам колко не си прав и че си има органи за тези неща и глоби и тн....
Но ако беше пред мен директно те изпреварвам отдясно минавам ти отпред и само лекинко ще чукна спирачките да видиш как бързо щеше да ти слезе сърчицето в петичките.... А ако ме цунеш ти си виновния

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
От днес смятам да опитам да карам лява лента за известно време с максималното ограничение на скоростта (коригирам се- 130км/ч)
Поздрави на всички !
Много обичам такива, цъкнал си се в лявата лента с разрешената скорост и хората зад теб не могат да бързат ли?
Като съм в нарушение ще ме глобяват съответните органи, не ти, защото си решил да спасяваш милата ни родина от злото по пътищата.
Ако те засека или по някакъв начин застраша теб или някой друг, съм съгласен да се правиш на мъж, но когато някой ти светка от 1км и ти не се мръднеш, а имаш тази възможност е престъпление и повече застрашаваш околните с извинението "аз имам семейство и ограничение на сокростта", защото повечето хора, които искат да те задминат ще го направят, ама на магистрала (както в твоя случай) са ме изпреварвали 10-15 пъти от дясно, като повечето бяха доста бързи изпреварвания и само леко да си бях мръднал волана щеше да пишеш сега как оня простак с Х5-цата ме е засякал от дясно на магистралата, щото имало тупан до мен, който не искал да го пусне и поредната трагедия, която да обсъждаме ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

2005 BMW 760li
Description:
Owner of this BMW was speeding because he didn't want to be late for a meeting. As he was overtaking another vehicle, an oncoming car forced him to swerve into a utilitie pole at very high speed
Я дайте пак за сигурността на новите коли

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Bogat-Beden написа:Car:
2005 BMW 760li
Description:
Owner of this BMW was speeding because he didn't want to be late for a meeting. As he was overtaking another vehicle, an oncoming car forced him to swerve into a utilitie pole at very high speed
Я дайте пак за сигурността на новите коли
Не се знае за условията при които е станала катастрофата- интересно е при едни и същи условия стар таралясник и този автомобил-затова мисля че този пост е доста неуместен!!!

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа