Голям Проблем!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Сеп 2009, 8:40

ivan1590 написа:Аз съм за по либерални закони, но по строги санкции при нарушаването им.

Ти май бягаш по тъча и не ми отговори на въпроса - имаш ли против хората свободно да се разхождат по улиците с гранатомети и никой нищо да не може да им каже ако не направят някоя магария? :winky:

ivan1590 написа:Не ми харесват безпричинните проверки от полицията и смятам, че изобщо не са ефективни за друго освен полицаите да си напълнят джобовете първо и второ да се отчете дейност и някой лев в хазната(ако остане :mhihi: )

Добре бе, омбре, как да разбере полицая, че някой е извършил нарушение без да го спре, за да го провери? Да не би да имат вградени рентгени, за да видят, че нямаш аптечка в багажника или телепатични дрегери, за да разберат, че си пиян като мотика? :kuku:

Така като гледам "безпричинна" проверка за теб означава такава, която евентуално може да установи, че си извършил нарушение. И за това не ти харесват.

И недей да излизаш с аргумента "Който си кара нормално по правилата да не го спират!" ЗАЩОТО ВСЕКИ ПИЯНГУРНИК, КОЙТО ВИДИ КАТАДЖИЯ, ЩЕ КАРА ПО ПРАВИЛАТА НЯКОЛКОСТОТИН МЕТРА И НА СЛЕДВАЩАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ МАЙКА С КОЛИЧКА! :dummy:

ivan1590 написа:Ако за вас алкохола е проблем искайте да се забрани изобщо.Да се криминализира употребата и продажбата му.

А да забраним продажбата и използването на кухненски ножове щото може някой да бъде убит с такъв? :kuku:

И с нож, и с пистолет може да бъде убит човек, но пистолетите са по-опасни. И затова държавата е ограничила носенето на оръжие.

Ако някой се напие може и с голи ръце да убие човек, но много по-вероятно е това да стане ако седне да кара пиян.

ivan1590 написа:полицаите да си напълнят джобовете
...
не да седи на гюме в храстите
...
Законите и полицията в България са неефективни

Тук имаш право, НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО ОТ НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ! :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Сеп 2009, 11:14

Ако някой не ми пречи и не ме застрашава да се разхожда с каквото иска.Ако стреля по мен, до мен естествено е че ще имам против.Аз съм за разрешаване на притежаването и носене на оръжие, защото предпочитам собствената ми безопасност да е основно в моите ръце, а не да разчитам на родната полиция.Прост пример, когато хората са въоръжени са много по културни и толерантни един към друг.А сега какво -престъпниците имат оръжие, полицията не ги лови, съда не ги съди, а болшинството от народа са дойни крави и овце за стригане.На кой апартамента, на кой колата, на кой жената и така докога?
Полицията не трябва да те спира да търси нарушение, защото в същото време стават много явни нарушения на които могат и трябва да реагират.
Една патрулка ако тръгне в трафика може да спре и да провери колкото си иска явни нарушители, някои от които откровени убийци на пътя.Ако приемем, че те са 3% от хората на улицата шанса от гюме да ги хванат е точно толкова, но ако се следи трафика шанса да ги хванат се увеличава многократно.Надявам се разбираш за какво пиша, защото не ми се впуска в подробности.
Ако някой малоумник се нацепи в теб какво значение има пил ли или не?Ако е трезвен по добре ли ще ти стане.Ако си на кило ракия няма как да си адекватен и ако се следи трафика веднага ще си проличи, че си опасен-спиране , проверка и в затвора.Ама да провериш 100 човека днес и да хванеш един пиян, който даже си кара нормално и не застрашава никого, а в същото време убийци вилнеят на пътя е голям успех-няма що.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Сеп 2009, 11:24

А ти ще отговориш ли на моя.Забавно ли ти е при мисълта че можеше да отнемеш нечий живот?
sannikolaus OK!!! Но не ми отговори на въпроса! Не ти ли е неприятно да пишеш толкова много в темата не един БОКЛУК?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Сеп 2009, 14:09

Като гледам пак целият ти пост се върти около:
"безпричинна" проверка за теб означава такава, която евентуално може да установи, че си извършил нарушение. И за това не ти харесват.

На някои въпроси, които повдигаш съм отговорил още преди да ги зададеш, но специално за теб ще го направя отново.
ivan1590 написа:Полицията не трябва да те спира да търси нарушение, защото в същото време стават много явни нарушения на които могат и трябва да реагират.

Добре бе, омбре, как да разбере полицая, че някой е извършил нарушение без да го спре, за да го провери? Да не би да имат вградени рентгени, за да видят, че нямаш аптечка в багажника или телепатични дрегери, за да разберат, че си пиян като мотика?
ivan1590 написа:Ако си на кило ракия няма как да си адекватен и ако се следи трафика веднага ще си проличи, че си опасен-спиране , проверка и в затвора

ВСЕКИ ПИЯНГУРНИК, КОЙТО ВИДИ КАТАДЖИЯ, ЩЕ КАРА ПО ПРАВИЛАТА НЯКОЛКОСТОТИН МЕТРА И НА СЛЕДВАЩАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ МАЙКА С КОЛИЧКА!

ivan1590 написа:Ако някой не ми пречи и не ме застрашава да се разхожда с каквото иска.

:++ Значи нямаш против хората свободно да се разхождат с гранатомети на рамо по улиците щом не стрелят?!
Значи нямаш против разни елементи да ходят с бомби и гранати в джобовете на публични места стига да не ги взривяват?!
Значи нямаш нищо против циганите да се качват с по 2 брадви в градския транспорт щом не убият никой с тях?!
Човече, или клавиатурата не те слуша или е нещо друго! :kuku:

ivan1590 написа:когато хората са въоръжени са много по културни и толерантни един към друг.

:++ Най-вече циганите с брадвите и селските бекове, които ходят на дискотека въоръжени, за да всяват респект!

ivan1590 написа:Ако някой малоумник се нацепи в теб какво значение има пил ли или не?Ако е трезвен по добре ли ще ти стане

Може това в кръчмата на село да е дълбоко пазена тайна, но случайно да си чувал широко разпространетото мнение, че ако си пил имаш много по-големи шансове да се нацепиш в някой и това да ти е последното нацепване евър?

Или това викаш е долен западняшки пропаганден трик, който цели да омаловажи делото на съветските другари, които са наш светъл пример и като такъв не ходят на работа и не шофират преди да са изпили поне половин литър водка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Сеп 2009, 14:33

Е, няма да се разберем явно. :mhihi: Само за справка провери в другите държави как действа полицията и може и да разбереш, че освен рутинни проверки хората са измислили много по ефективни начини да се борят с престъпността на пътя .А ако проверката не установи нарушение, как МВР ще ми компенсира загубите, които биха могли да възникнат от тяхните действия спрямо мен?
А не е ли по-добре направо военно положение, вечерен час и армията на улицата и още по-вече проверки, щото някой без пожарогасител може да се измъкне ненаказан.Аааа , с армията не става- те са с гранатомети, а ти ги мразиш. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Сеп 2009, 14:47

ivan1590 написа:освен рутинни проверки хората са измислили много по ефективни начини да се борят с престъпността на пътя

Тук си напълно прав! Камерите са напълно безпристрастни и не питат "Ся ко ша праим?". Те затова катаджиите ги недолюбват - щото им се ограничават възможностите за допълване на семейния бюджет ;)

Ма за сичко останало продължавам да си мисля, че не си прав :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 04 Сеп 2009, 19:16

LiTtLeRoCk написа:А ти ще отговориш ли на моя.Забавно ли ти е при мисълта че можеше да отнемеш нечий живот?
sannikolaus OK!!! Но не ми отговори на въпроса! Не ти ли е неприятно да пишеш толкова много в темата не един БОКЛУК?

Да отнема човешки живот ли? Да ми е забавно? Колега, извинявам се за думите си, но моля те, не говори глупости! Виждам, че не ме разбираш, вече даде своето мнение, по-добре не пиши повече!!! На мен не ми пречат критиките ви. Предполагах, още когато пусках темата, че ще има хранене за мен! Но това твоето не е хранене. Имам чувството, че го прие доста лично! А и бъди спокоен, още в средата на темата бях споменал, че за пръв път ми се случва това и не мисля да се повтаря! А СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МИ ЧЕСТИТИТЕ, ОТ ДНЕС КНИЖКАТА СИ Е ВЕЧЕ В МЕН, ТАЛОНЪТ СЪЩО И НАЙ-ПРИЯТНОТО Е, ЧЕ СЪМ С МАКСИМАЛЕН БРОЙ ТОЧКИ!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 19:23

LiTtLeRoCk написа: А СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МИ ЧЕСТИТИТЕ, ОТ ДНЕС КНИЖКАТА СИ Е ВЕЧЕ В МЕН, ТАЛОНЪТ СЪЩО И НАЙ-ПРИЯТНОТО Е, ЧЕ СЪМ С МАКСИМАЛЕН БРОЙ ТОЧКИ!!!
???????? Иначе честито, но как си взе книжката и максималните точки, ако разбира се, искаш да кажеш???????????

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 20:04

Платил си е, гадината. Ще му трябва книжка за днес и утре, ще се ходи по заведения, ще се пие... евала. :evil:

Аватар

Мнение от Хаос » 04 Сеп 2009, 21:16

Тоя си прави ташак с вас бе, ако имаше връзки, нямаше да пуска тема тук!
Или не са му я върнали, както той казва, или въобще не се е случвало да го хващат пиян!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 21:18

ferdy написа:Платил си е, гадината. Ще му трябва книжка за днес и утре, ще се ходи по заведения, ще се пие... евала. :evil:
На някой им е последно! Войната по пътищата се случва на нас! Не на съседа, не на някой далечен роднина - на нас. Ако не сме ние виновни, тогава имаме правото да казваме, че няма да ни се случи - ние сме направили необходимото. А когато нашият колега се напие и тръгне, нека да се сети за това: За една ракия си отиваш от света млад и зелен. Искаш ли това?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Сеп 2009, 22:00

sannikolaus написа:
LiTtLeRoCk написа:А ти ще отговориш ли на моя.Забавно ли ти е при мисълта че можеше да отнемеш нечий живот?

Да отнема човешки живот ли? Да ми е забавно? Колега, извинявам се за думите си, но моля те, не говори глупости! Виждам, че не ме разбираш, вече даде своето мнение, по-добре не пиши повече!!! На мен не ми пречат критиките ви. Предполагах, още когато пусках темата, че ще има хранене за мен! Но това твоето не е хранене. Имам чувството, че го прие доста лично! А и бъди спокоен, още в средата на темата бях споменал, че за пръв път ми се случва това и не мисля да се повтаря! А СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МИ ЧЕСТИТИТЕ, ОТ ДНЕС КНИЖКАТА СИ Е ВЕЧЕ В МЕН, ТАЛОНЪТ СЪЩО И НАЙ-ПРИЯТНОТО Е, ЧЕ СЪМ С МАКСИМАЛЕН БРОЙ ТОЧКИ!!!
Честито дай боже повече потенциални убийци на пътя като теб да се разминават безнаказано за пореден път се убеждавам че в България законите не са за всички и другия път гледай да е над един промил и пак да се похвалиш.И да приемам го лично защото заради това безразсъдно шофиране българските пътища се превърнаха в гробища.И не ми казвай да бъда спокоен при положение че има шофьори като теб.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 23:26

LiTtLeRoCk написа:Честито дай боже повече потенциални убийци на пътя като теб да се разминават безнаказано за пореден път се убеждавам че в България законите не са за всички и другия път гледай да е над един промил и пак да се похвалиш.И да приемам го лично защото заради това безразсъдно шофиране българските пътища се превърнаха в гробища.И не ми казвай да бъда спокоен при положение че има шофьори като теб.
Няма абсолютно никакъв смисъл това поучение. Колегата попита какво е наказанието, видя, че е голямо - плати си. Ние, хората, които предпочитаме живота си, пред това да станем ЗВИЗДИ в очите на пичките, се опитахме да го поучим. Надяваме се да си е взел поука. От поста, с който се похвали, че е излязъл безнаказано, разбирам, че не е. Ми добре - нека да си троши главата. Но се надявам да не строши моята, и после да не може да каже как се казва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 05 Сеп 2009, 0:41

ха честито
пак да се напиеш и пак да ти я вземат

даже не мога да разбера как се осмели да го напишеш, че ти се е разминало, главата ми не го побира
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Сеп 2009, 1:32

speeder88 написа:ха честито
пак да се напиеш и пак да ти я вземат

даже не мога да разбера как се осмели да го напишеш, че ти се е разминало, главата ми не го побира
Разни хора, разни идеали. Остави форума с последното си мнение, в което се хвали, че си е откупил книжката(явно), вероятно с паричките на мама и на тате, вероятно със същите пари, с които ще плати поръчаната водка и така нататък.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата