дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Re: дамите шофьори

Мнение от Zdraveca » 23 Окт 2009, 15:58

Мишел написа:
Сондьора написа:
Мишел написа:................. И аз много им се дразня. Особено като ми наковат спирачките още преди да е светнало жълтото дори...и като спра до нея да я питам какво прави................

На повечето светофари в София има секундарници..... и ако е 2..1.... свети все ощв зелено, но би трябвало да набиваш спирачки не да гониш жълто ;)

Този не беше със секундарник ;) Един от всичките на Сточна гара. Не я знам как прецени да спре 2 сек преди да изтече зеленото....

може да си брои сама женицата знаеш ли я кво прай :kuku:
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Окт 2009, 22:58

Аз съм от Смолян и съм с добри впечатления от местните колежки. По-внимателни са и не са толкова отмъстителни и агресивни като нас, мъжете.
Проблемът за София по-скоро е такъв, че много хора се изсипаха в този иначе прекрасен град за последните 10 години, и всичките до един са свръхеманципирани. Новите горди софиянци. Брат ми е същия екземпляр. Нов свръхеманципиран столичанин. Поради тази негова свръхеманципираност от една година съм прекратил всякакви контакти и отношения с него и не искам нито да го чувам, нито да го виждам.
Извинявам се, че излязох от темата, за мен по-скоро това е проблем, отколкото дамите шофьори.
Дано да не съм засегнал някой, просто излагам факти. Светът е голям и всеки има право да иде където му душа иска. Въпросът е да останем хора!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 24 Окт 2009, 2:32

Мдаа, жените шофьори в по-голямата си част са... отврат.. сигурно и аз не правя изключение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пък като ме тресне тока дет вика едни колегаааа :twisted: :lol: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Окт 2009, 3:26

Нещо ми се пише преди лягане..
1-2 историйки и разни случайни мисли

Има и добри и лоши 'карачи' както сред мъже така и сред жени...
По различни причини-ръцете ми пречат,сляп съм,мързи ме,глупав съм етц. всеки си знае най-добре (а дали всеки ще признае че всъщност е лош шофьор?!)
Не обръщам особено внимание на това как някой си кара,било то мъж или жена,ако не ме засегне пряко,а дори и да ме засегне в доста от случаите отново ми е все едно...някак си ....'забравих да се впечатля'

kOnPuBkA шофира добре според мен,още повече че е един от най-много 5те човека,които са имали 'честта' да ми карат колата...
пък и отделно се хващам че много се кефя да си гледам колата в движение отстрани,доста рядко се е случвало

Преди време,когато беше все още сравнително топло се случи така че да закъснея малко за среща в центъра (парламента) и тръгвам от вкъщи (борово)
Газ газ ....ГАЗ !!! до ламарината почти-прелитам светофарите на Тодор Каблешков,Гоце Делчев,минавам покрай познатото Еко..
Под моста (бул Витоша) обаче кара някаква девойка с малка кола в крайна лява лента може би с 60-70-80,там колкото е било.Изобщо нямам време да я чакам....1-2 секунди преди да се отбия в средната лента и да я подмина като бърз влак-малка гара,тя явно все пак ме е видяла и решава че ще ми направи път,но аз отдавна отдавна бях преценил ситуацията и за нея,ако го беше направила без проблем щях да отида в дясно (общо взето цялта ситуация беше 'нормална' за мен-не съм се поколебал никъде..) Девойката както беше тръгнала да минава в дясно,рязко се върна обратно,мислейки си че аз не съм я видял или от сорта,сигурно се е изплашила бая,но това не е особено мой проблем в случая.

На светофара на мкдоналдс беше червено и спирам,прозорците са ми отворени..и чувам следното някъде в дясно и малко зад мен: ' ей СЕЛЯНИН (подтикната от тогавашния ми рег.номер?) искаш да ме УБИЕШ ли? като ги карате тези бмвта и се мислите за много велики!?)Крещи с пълно гърло..
Затворих си прозореца и продължих .

(тази платформа нещо бая проблеми има с писането на мнения?!)

И после се позамислих-че съм виновен-да,обаче не знам защо когато някой човек не умее! нещо,си въобразява че никой друг не го умее,визирам това че под моста нямаше никакви други коли,видях я от далеч..не представляваше никакъв! проблем за мен да я подмина без риск и за 2ма ни,въпреки по-голямата скорост-така и направих!Съобразих се с нея,при положение че някой ми отвърне че съм длъжен да се съобразявам с останалите участници в движението!

2рата история този път от другата гледна точка
Возих се при един приятел по 'Борис 3' На светофара след Красно Село посока Руски паметник (този на Хиподрума ако не се лъжа)-девойка в джипка,кара с30-40 в лява лента! като бави всички зад нея.Приближавайки светофара (зелен) започва да намалява,намалява,намалява...2 метра преди да го подмине СПИРА !!! а секундите са 4 ! преди да светне....жълто !! Клаксони 4удесий,е много се ядосах признавам си..
В крайна сметка може би почти ! всеки си мисли че шофира добре,до колко е вярно обаче..
Факт е че трябва и да мислиш малко,не само да въртиш-ако мислиш повече докато караш-няма да има проблеми! освен в случаите с няколко процента вероятност,която не зависи по никакъв начин от теб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 25 Окт 2009, 0:07

Да приключим със спора а :) Това е като за извънземните - всички са чували за тях, ама никой не ги е виждал :)
Ае със здраве и женската част да не го приема толкова вътрешно :mhihi: :wave:
http://vbox7.com/play:a6891fb3&al=1&vid=3000907
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Окт 2009, 10:44

Ти си луд!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 25 Окт 2009, 11:51

Blue&White написа: А напоследък все по-малко мъже ми махват с ръка или мигат за благодарност. Някъде 50 на 50. Като че ли им е длъжен някой. Забелязвам, че колкото си по-толерантен, толкова повече ти се качват на главата. Пресен пример от днес - на Орлов мост посока центъра, черно Бентли, черни джанти се е престроило в лента за наляво. Аз съм за направо и виждам как леко се изнася надясно, но без мигач. Аз тръгвам бавно и така му оставям място да мине пред мен, но пича явно реши, че толко ми върви колата просто и няма нужда да ми мига. А може и да са му изгорели мигачите знам ли. После се разминахме и вътре естествено имаше трима, кой от кой по-фин и красив, тааа стана ясна работата. А за пешеходците да не говорим - като ги пуснеш да минат, не стига че не са на пешеходна, а даже се разхождат все едно са по Витошка, а аз разбираш ли просто съм си спрял там и чакам да докарат хляба. Абе каквото и да си говорим - мъж, жена, дете, дядо, ала бала - всичко е до възпитание и манталитет, които липсват на повечето по пътищата.

Ъъъъ, пф... сега с риск някой от разбирачите-карачи дето се изказват по темата да се пробва да ме храни, по въпроса с пускането, ще ви кажа как процедирам аз по повод на горния цитат :)
Когато, човек, който се опитва да се престрои и си е пуснал мигача, чакайки най-чинно, винаги го пускам. Но, когато някой тЕрикат от нищото започне да се бута, направо откачам. С оглед на факта, че съм от женски род, често ме подценяват, смятайки, че като почнат да врЪт така нещо ше се стресна знам ли и аз... е да ама не ... кара се броня в броня, и честно казано не ми пука ако ме удари, а ако аз го ударя то по-лошо за него... просто такива ги лишавам от толерантността си :mhihi: И 1 случка по повод на шофьорите на по-нови/лъскави/скъпу коли :

Спускам се от кръстовището на Пушкин и Околовръстното посока Борис; малко след завоя преди лентите да станат от 2 - 3, аз съм в дясната а в лявата е великото произведение наречено G class, с присъщите за този модел затъмнени джамове отзад и кисела физиономия отпред (да се разбира драйвъра) :mhihi: :mhihi: :mhihi: Слушам си музика, чакам някво раздвижване... и бре, тоя тръгва да се бута да минава, навил пълен десен към мене.. пА аз на мантинелата ли да се кача бе приятелю?! Няма как да стане тая работа... Обаче неговата колона тръгна да се изтегля така леко напред, и тоя също... и вече ми е пред муцуната, отново с пълен десен, разбира се без мигач.... и колите пред мен тръгват.. и аз тръгвам!, няма да го пускам тоя... на милиметри от мантинелата минавам, но няма да го пусна вее... ай сИктир, като се е качил на г-класа и какво, да нЕ би да е хванал Господ за шлифера!? ... Пак застой, пак чакаме, пак се повтаря същата ситуация, с малката разлика че тоя май вече се беше поизнервил (само не знам защо държеше толкова пред мен да минава!?), а на мен вече ми беше станало изключително смешно и забавно :mhihi:
Младежа направи трети опит да минава, като този път пусна мигача, пуснах го, а той ми благодари с аварийките.. викам си ето бе, не било толкова трудно нали.. ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Окт 2009, 12:36

Да хванем викам с тебе, Наде по един мускал един ден и ей така с образователна цел да излезем един уикенд да покараме....ще се научат и мигачи да дават, и да не се бутат, че и да паркират ще се научат :mhihi:
Да им се невиди и кукувиците :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Окт 2009, 20:25

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Окт 2009, 21:37

///peter написа:http://www.vbox7.com/play:da6cbf19 :mhihi:

http://vbox7.com/play:479d46b6 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 25 Окт 2009, 22:39

Мишел написа:
///peter написа:http://www.vbox7.com/play:da6cbf19 :mhihi:

http://vbox7.com/play:479d46b6 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изображение

евала, тоя мъж е паркирач и маневрист, досущ като голям процент от тукашните, ма тва е друг въпрос :mhihi:

Аз само да питам къде у 1вото клипче го видя, съществото зад волана, че е е жена (освен в заглавието нали..)? :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Окт 2009, 23:02

Много просто, само жена може да обърка спирачката с газта :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 25 Окт 2009, 23:25

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 25 Окт 2009, 23:37

А Даница Патрик? :roll:
http://en.wikipedia.org/wiki/Danica_Patrick
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 26 Окт 2009, 0:00

///peter написа:Много просто, само жена може да обърка спирачката с газта :mhihi:

Не си мисли, че само жена може да го обърка :winky: , поради работата ми съм се нагледала на доста мъже, дето са "наясно" дори и как се пали колата... или как се кара автоматик... или ръчка... :help: така, че не ми обяснявайте ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата