За жените.....
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: За жените.....
Колкото по- добре се отнасяш с жените, толкова повече ти се качват на главата и не те уважават, тъй че по- твърдо, да не си разиграват много коня и да помнят кой командва парада 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Колкото по- добре се отнасяш с жените, толкова повече ти се качват на главата и не те уважават, тъй че по- твърдо, да не си разиграват много коня и да помнят кой командва парада
saleen, почне ли се с "командването на парада", тая връзка я отпиши.

Всеки трябва да си знае мястото и да дава достатъчно от себе си, без да очаква нещо в замяна.
Тъпото се получава, когато единия дава, а другия само взима ли взима..., но то все някога човек се изчерпва.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе всичко е въпрос на възпитание и среда в която е израснала въпросната дама,забелязъл съм че ако въпросната е дебела и грозноватичка,майка и така я е напомпала със самочуствие че чак и за разговор не става (щото за другото е Ъпсурд да става),естествено има и некой свестни пълнички дами и са супер за приказки.
Друга категория са що-годе някой по хубавки моми,те пък някой льольо няколко пъти им е припаднал в краката (я от безебие и с някаква надежда,я от някаква друга к0ртуазия),те са най лесни,най-лесно се лъжат,но именно,стават само за лъгане и секс,нищо друго,защото имат много крива представа за това,че ако вземе да легне с теб,ти разбираш ли си длъжен да и купиш ако не самолет,то поне някой мерцедес и апартамент в престижен квартал.
Има много категории,обаче най-добрите момичета всъщност се оказаха истински красивите и слабички,оказва се че голяма част от наистина красивите момичета...всъщност освен за невероятен секс са и страхотна компания.
Извода е ...колеги мъже,запознавайте се само с наистина красиви моми,няма смисъл да си губите времето с грознички надути и тн. дами
Друга категория са що-годе някой по хубавки моми,те пък някой льольо няколко пъти им е припаднал в краката (я от безебие и с някаква надежда,я от някаква друга к0ртуазия),те са най лесни,най-лесно се лъжат,но именно,стават само за лъгане и секс,нищо друго,защото имат много крива представа за това,че ако вземе да легне с теб,ти разбираш ли си длъжен да и купиш ако не самолет,то поне някой мерцедес и апартамент в престижен квартал.
Има много категории,обаче най-добрите момичета всъщност се оказаха истински красивите и слабички,оказва се че голяма част от наистина красивите момичета...всъщност освен за невероятен секс са и страхотна компания.
Извода е ...колеги мъже,запознавайте се само с наистина красиви моми,няма смисъл да си губите времето с грознички надути и тн. дами
- galia107
- Потребител
-
- Кара: всичко на 4 гуми:-))), BMW 318
медала винаги има две страни.......както знаеме, но колежката е права -когато
искаш нещо -направи си го сама, за да е най-сигурно,че е свършено качествено и да не мрънкаме........ 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:Абе всичко е въпрос на възпитание и среда в която е израснала въпросната дама,забелязъл съм че ако въпросната е дебела и грозноватичка,майка и така я е напомпала със самочуствие че чак и за разговор не става (щото за другото е Ъпсурд да става),естествено има и некой свестни пълнички дами и са супер за приказки.
май има някаква истина в думите ти

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ае грозните у лево, добре, че сме се събрали все хубавички тука
.
То ако тряа сме точни грозните и за шофьори не стават, а от наднорменото тегло РЕКАРО-то цъфва.
Да питам само, цвета на косата и очите има ли значение, че чакам народното събрание да разреши многоженството

То ако тряа сме точни грозните и за шофьори не стават, а от наднорменото тегло РЕКАРО-то цъфва.
Да питам само, цвета на косата и очите има ли значение, че чакам народното събрание да разреши многоженството

- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
lowshow написа:... "Ако искаш жената да е ангел, създай й рай"...
"ангел" ама в твоите очи само .. зад гърба си да не виждаш .. по-добре ...
нямам време да чета всички постове - Сори ако се повтарям
Жената е такава каквато я създадеш...ти реши какви крила искаш да и сложиш - ангелски или на гъска...
Жената е такава каквато я създадеш...ти реши какви крила искаш да и сложиш - ангелски или на гъска...
Илимат
Е.Димитров написа:...
И ти си прав до някъде, но да не забравяме, че красотата е много субективно понятие.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Lenco написа:.
че чакам народното събрание да разреши многоженството
Многоженството е кофти щото има много тъщи,и що требе да се жениш,давай напреко

Е.Димитров написа:колеги мъже,запознавайте се само с наистина красиви моми,няма смисъл да си губите времето с грознички надути и тн. дами

Просто някои момчета ги е страх дори да ги заговорят. И точно те пускат лафовете, че всички хубави момичета били ХХХ. А те просто не ги заслужават

Хм....тук верно всеки пише от собствен опит и темата се получи доста интересна....
На мен обаче винаги ми е било интересно защо трябва да има такова разделение....не може ли просто да правиш добро за човека до теб и той да ти отвърне със същото....Като естествено съм далеч от мисълта, че всичко е цветя и рози, но все пак....освен всичко друго да ти бъде и приятел......За съжаление практиката показа, че и така не става.....Що трябва вечно да има някаква интрига - "аз ще се надувам, пък ти ще ми тичаш по гъза..." Друг е въпроса, че ние жените почти никога не знаем какво искаме....
Сигурно някои дами ще кажат, че те всъщност знаят..... и аз знам, ама ако днес искаме едно, утре вече ще е друго
та пак не сме сигурни
то си ни е в природата просто 

На мен обаче винаги ми е било интересно защо трябва да има такова разделение....не може ли просто да правиш добро за човека до теб и той да ти отвърне със същото....Като естествено съм далеч от мисълта, че всичко е цветя и рози, но все пак....освен всичко друго да ти бъде и приятел......За съжаление практиката показа, че и така не става.....Що трябва вечно да има някаква интрига - "аз ще се надувам, пък ти ще ми тичаш по гъза..." Друг е въпроса, че ние жените почти никога не знаем какво искаме....

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
flame написа:Е.Димитров написа:колеги мъже,запознавайте се само с наистина красиви моми,няма смисъл да си губите времето с грознички надути и тн. дами
Красивите момичета са като всички останали - с тази разлика, че са физически по-привлекателни
И не ядят хора - нито кандидат-свалячи
![]()
Просто някои момчета ги е страх дори да ги заговорят. И точно те пускат лафовете, че всички хубави момичета били ХХХ. А те просто не ги заслужават
Направо треперят

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
krystal написа:Просто съвет: Като спреш да се чувстваш виновен, да видиш как няма да ти се налага да избираш между тези два варианта.
Никога не съм се чувствал виновен, щото винаги съм знаел, че правя правилното(според мен). А избора винаги го има, неизбежно е просто

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
krystal написа:Е.Димитров написа:...
И ти си прав до някъде, но да не забравяме, че красотата е много субективно понятие.
Ако беше субективно,маникенките щяха да са дебели,намаше да има операции на цици и рекламите (освен оная гнусотна реклама с ония вълк мария от гадния прах за пране бонукс,който никога не бих си го купил,не за друго,а защото лъха на бедност и мизерия) щяха да са с посредствени моми.
Субективното се поражда от помярщината,тоест някой индивид си изгражда образ на обожание някоя крива кака с малки цици и голем задник...щото знае че толко са му възможностите,не може да надскочи себе си,да не мислиш че същия индивид не маа ръчно пред некое списани с модел различен от жена му