трябва да карате при зимни условия 500км
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: трябва да карате при зимни условия 500км
BadAngel написа:по-къса е задната от първа
явно качваш малки баири, щом успяваш и на 2ра и 3та да го правишдругия вариянт е често да сменяш съединител =)
Съединителя ми е за смяна - да , ама не защото тръгвам на 2ра - правя го много рядко . Баирите където съм си правел тестове не са малки , изобщо ... почти всяка кола може да тръгне на 2ра на средно голям баир .Иначе за спорта съм тръгвал с още двама пътника на 5та , както съм тръгвал без гас с 4 човека по лек наклон нагоре

Еми евала!!! А кат си на задна какво превъртане избягваш кето е дълга горе долу колкото първа???
задна като че ли ми е по-дълга от първа , не мога да кажа . Но като тръгнеш , назад с предно , малко по-добре зацепват колелета , заради лекото изместване центъра на тежеста.Все пак за мен тва си е отчаян ход ...
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа: задна като че ли ми е по-дълга от първа , не мога да кажа . Но като тръгнеш , назад с предно , малко по-добре зацепват колелета , заради лекото изместване центъра на тежеста.Все пак за мен тва си е отчаян ход ...
Това имам и аз предвид, само че според мен това изместване на центъра на тежестта е доста по-голямо. Остава сега някой да го сметне при различен ъгъл на наклона колко е. На мен не ми се занимава

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Valentin_Peev написа:acho.rs написа: задна като че ли ми е по-дълга от първа , не мога да кажа . Но като тръгнеш , назад с предно , малко по-добре зацепват колелета , заради лекото изместване центъра на тежеста.Все пак за мен тва си е отчаян ход ...
Това имам и аз предвид, само че според мен това изместване на центъра на тежестта е доста по-голямо. Остава сега някой да го сметне при различен ъгъл на наклона колко е. На мен не ми се занимава
Не е голямо , защото реално няма да тръгнеш да качваш повече от 10-11 градуса баир , даже и 11 са много