Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Защо така господин депутат?
(bubsa) написа:[
Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.ДимитровТи като изряден данъкоплатец знаеш ли за какво плащаш на тези "самозабравили се селяндури"?!?Маи не!!!
Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъдеВсичко и всички са ни виновни,нали?
Имаме и друга слава,и тя се казва "лизане на задници на власт имащите"
Аз не съм баш изряден данакоплатец,но поне се осигурявам на много добри пари,те понеже са производители тея от нсо и сами се издържат и са толкова натоварени психически че живи да ги ожалиш,значи сакам да ти споделим господин изследовател на тънката и крехка психика на тези шофьорчета че те като държавни служители ако знаеш първо колко преференции имат,като се почне от облекло им дават,карти за транспорт,карти за такси,ваучери за храна,нормиран работен ден и всичко което е извън работно време им се заплаща отделно,имат право на още иляда преференции,за които ти или друг които е в часния сектор не би си и помислил дори и на последно място пак ще припомня,това са държавни служители които се издържат от данъците ни,така че...не са нито богове,нито господари,има си правилници за всички,аз видя ли конвой да идва,линейка или полицейска кола със запалени светлини-винаги и по най-бързият начин освобождавам платното или правя път,но такива номера да ми застанат отзад и да ме притискат да се утрепам-мое само за белата ми пишка да ме фанат
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
liloff написа:Aй стига бе, (bubsa)
Като видиш обикновен Форд Ескорт, който слиза от Боровец към Самоков с нормална скорост, можеш просто да го изпревариш, а не да го вкараш в банкета и да опиташ да го бутнеш в дерето извън пътя.
Хич не ме интересува на какво са подложени. Не знам и точно с какво допринасят за реда.
Искам да не ги чувам и да не ги виждам, като ескортират някой, нека го правят професионално. Нали това им е работата всъщност? А не да правят простотии по пътищата?!
Пак го пиша. Аналогично, ти се опитваш да ме убедиш, че професията на полицаите е да стрелят по хората... едва ли не!
И нито им завиждам, нито съм дребна душица, но тези определено ме отвращават като ги видя. Как за времето, в което съм живял в чужбина, не видях един натрапчив случай на анаболна проява на правомощия? Как тук виждам груби селски-анаболно-пъпчиви прояви поне веднъж месечно?! И какъв толкова стрес преживяват на това забравено от Бога място, наречено България?
Най ме кефи ганьовския манталитет да ходи с охрана, за да не го нашамарят някъде, като се направи на мъж
За жалост манталитета на представителите на НСО, който се вижда от обикновените хора като мен, е типично ганьовски.
Ти ако виждаш в тях бритчеда на Батман, вукето на Рамбо и кръстника на Терминатор, браво!
Не виждам как можеш да намираш някаква логика в действията на тези хора и с ръка на сърцето да кажеш... Еххх да, тежка им е работата на момчетата, нека ме бутнат от банкета, аз после някак си, ако оживея да изляза от болницата... ще пална една свещичка на дяда Господ, задето ме опази... а те да са живи и здрави!
Ти в ред ли си, честно?!

Може и да не съм наред,но поне съм(явно)по-запознат.
Правилата които спазват шофьорите от НСО не ги измислят те!Има си схема на поведение от която не може да се отклоняват и трябва да спазват правилата на всяка цена,дори собствения си живот

Говориш за чужбина как не си видял подобни неща,добре,но я се замисли там дали хората са толкова нагли като тук...не!Там се съобразяват,има дисциплина,правят им се всякакви удобства и коридори и затова си минават безпроблемно без да създават суматоха!
И не бъркайте НСО с охраните на босовете които са събрани от кол и въже!
И последно,защо да те бутнат от банкета???Като си намалиш и се отдръпнеш никои няма да те бутне,но поне си гъзар и си караш е естествено да те попритиснат

Съжалявам, все още не можеш да ме убедиш.
Правила са едно, правомощия в екстремни ситуации са друго. Ключовата дума е екстремни.
Изобщо не бъркам охраната на ганьовците с НСО, извинявам се ако е прозвучало така. Правя отлично разликата м/у двете
Виждаш ли нещо гъзарско в сам шофер на Форд Ескорт, който кара с нормална скорост по пътя?
Колко в страни можеш да се мръднеш на този път точно? Може би доброволно да скокна в дерето?
Не знам колко прост и неадекватен е народа. Не мисля, че Халим от Пакистан, дето живее в някой цигански квартал като Erdington (напр.) в лъскавия си тунингован VW Polo 1.3 е по-цивилизован от мен...
Аз мога да искам цивилизовано отношение, да! Напълно сериозно, и го искам... И хич не ме интересува какъв е народа!
Правила са едно, правомощия в екстремни ситуации са друго. Ключовата дума е екстремни.
Изобщо не бъркам охраната на ганьовците с НСО, извинявам се ако е прозвучало така. Правя отлично разликата м/у двете

Виждаш ли нещо гъзарско в сам шофер на Форд Ескорт, който кара с нормална скорост по пътя?
Колко в страни можеш да се мръднеш на този път точно? Може би доброволно да скокна в дерето?
Не знам колко прост и неадекватен е народа. Не мисля, че Халим от Пакистан, дето живее в някой цигански квартал като Erdington (напр.) в лъскавия си тунингован VW Polo 1.3 е по-цивилизован от мен...
Аз мога да искам цивилизовано отношение, да! Напълно сериозно, и го искам... И хич не ме интересува какъв е народа!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
(bubsa) написа: Само се замисли колко охлюви има които не правят път дори и на линейки
Не знам дали помниш или знаеш ако не си бил свидетел, но по Тошково време линейка или милиция да пусне сирена всичко спираше и докато не я изгубиш от погледа никой не тръгва.
Вярвам, че хората го правеха не толкова щото такъв е бил закона и са били наплашени, а защото знаеха, че чуе ли се сирена и видят ли светлини има за какво. Сега кво прайм, не му се чака на ушатия в задръстване- айде сирена, буркани, гаргата, изблъсква колите и минава като създава предпоставки за кой знае колко ПТП- та. Същото и линейката, така и гусин депутата.. Аз лично на линейка правя път щото не се знае кога не му се чака и кога има някой вътре, дето бере душа ама с тези си постъпки полицаите и НСО познай доколко предразполагат да му даваш път следващия път. Сега бях с е30-ката и не сам в колата, а другия път като съм с мойта кола и сам и се засечем с такива дали няма да си пробваме топ спиида и да правя 100 простотии само от яд заради спомена от този случай?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Съжалявам, все още не можеш да ме убедиш.
Аз не виждам нищо гъзарско в шофьора на форда,но на тези хора им се плаща за да виждат,по-точно предвиждат

Виж сега,няма смисъл да споря с тебе и останалите.Нито аз ще ви накарам да ми повярвате нито вие мене.До скоро сигурно и аз щях да реагирам точно по същия начин като тебе,но наскоро на по чашка с човек които е от много години в системата(УБО и НСО) разбрах толкова много неща,че дори ми е трудно да ги проумея някои.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bum_bum написа:...а другия път като съм с мойта кола и сам и се засечем с такива дали няма да си пробваме топ спиида и да правя 100 простотии само от яд заради спомена от този случай?
Другия път направо им кажи,че си модератор на цял форум нинджи и да се съобразяват малко... тия верно са по-безсмъртни от нас и голфаджийте взети заедно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:(bubsa) написа: Само се замисли колко охлюви има които не правят път дори и на линейки
Не знам дали помниш или знаеш ако не си бил свидетел, но по Тошково време линейка или милиция да пусне сирена всичко спираше и докато не я изгубиш от погледа никой не тръгва.
Вярвам, че хората го правеха не толкова щото такъв е бил закона и са били наплашени, а защото знаеха, че чуе ли се сирена и видят ли светлини има за какво. Сега кво прайм, не му се чака на ушатия в задръстване- айде сирена, буркани, гаргата, изблъсква колите и минава като създава предпоставки за кой знае колко ПТП- та. Същото и линейката, така и гусин депутата.. Аз лично на линейка правя път щото не се знае кога не му се чака и кога има някой вътре, дето бере душа ама с тези си постъпки полицаите и НСО познай доколко предразполагат да му даваш път следващия път. Сега бях с е30-ката и не сам в колата, а другия път като съм с мойта кола и сам и се засечем с такива дали няма да си пробваме топ спиида и да правя 100 простотии само от яд заради спомена от този случай?
Прав си за всичко което казваш без за последното.Най-много да си навлечеш много ядове и главоболия с това,но ти си знаеш.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Принципно говоря, ако не съм аз ще е някой друг и така стават сакатлъците. Ако ми прегрее релето може и аз да го направя, но зор се паля и много мисля преди да направя нещо. Надали има много други с над 200 коня, дето да не са вдигали повече от 180 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
(bubsa) написа:Аз не виждам нищо гъзарско в шофьора на форда,но на тези хора им се плаща за да виждат,по-точно предвиждат![]()
Виж сега,няма смисъл да споря с тебе и останалите.Нито аз ще ви накарам да ми повярвате нито вие мене.До скоро сигурно и аз щях да реагирам точно по същия начин като тебе,но наскоро на по чашка с човек които е от много години в системата(УБО и НСО) разбрах толкова много неща,че дори ми е трудно да ги проумея някои.
Мухахаха.УБО-кадър е най-вредното нещо в съвременната система на МВР или специализираните звена и служби за охрана.Легендите които си разправят подобни комунистически продукти нямат нищо общо с действителността.А тоя пич от бившото УБО и сегшна НСО разказа ли ти какви ги е вършел по онова време,а за върхушката която управлява в момента там,а за това че всеки втори шеф се гуши за сметка на обикновения служител в НСО,който по фиш взима по-малко и от шофьор на автобус от градския транспорт в София?????На чашка всички са много големи батмани и спайдърмени,ако имаш някой познат ,който действително работи в НСО,поговори с него и тогава ще ти стане ясно.Тогава ще разбереш кои са тея дето бутат от пътя и кои са онея добре обучени и специализирани момчета,които никога няма да забележиш че са минали на ескорт покрай тебе,ако ще и с последния модел на бентли да са били.Личи си че ти е говорено по тея теми,ама от неправилните хора.Много ти е презрителен тона към останалите събеседници за човек който даже не е в системата.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:(bubsa) написа:Аз не виждам нищо гъзарско в шофьора на форда,но на тези хора им се плаща за да виждат,по-точно предвиждат![]()
Мухахаха.УБО-кадър е най-вредното нещо в съвременната система на МВР или специализираните звена и служби за охрана.Легендите които си разправят подобни комунистически продукти нямат нищо общо с действителността.А тоя пич от бившото УБО и сегшна НСО разказа ли ти какви ги е вършел по онова време,а за върхушката която управлява в момента там,а за това че всеки втори шеф се гуши за сметка на обикновения служител в НСО,който по фиш взима по-малко и от шофьор на автобус от градския транспорт в София?????На чашка всички са много големи батмани и спайдърмени,ако имаш някой познат ,който действително работи в НСО,поговори с него и тогава ще ти стане ясно.Тогава ще разбереш кои са тея дето бутат от пътя и кои са онея добре обучени и специализирани момчета,които никога няма да забележиш че са минали на ескорт покрай тебе,ако ще и с последния модел на бентли да са били.Личи си че ти е говорено по тея теми,ама от неправилните хора.Много ти е презрителен тона към останалите събеседници за човек който даже не е в системата.
Започни да четеш по-внимателно! Ти в системата ли си,защото и ти се изказваш като много запознат?И много ми е интересно как във всяка тема ТИ си най-компетентен?
Искам да ти кажа че съм писал на базата на нещата които знам за начина им на каране,обучение,за психиката им ако щеш.Ако се поинтересуваш ще разбереш!
Аз не пиша за това кой колко пари взима,кои прави далавери,кара бентли и т.н. защото темата не е за това

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
(bubsa) написа:Не е за вярване колко сте ограничени с колегата Е.ДимитровТи като изряден данъкоплатец знаеш ли за какво плащаш на тези "самозабравили се селяндури"?!?Маи не!!!
Пак ви казвам,ако има от къде да се поинтересувате за същността на работа на тези хора и после да говорите.
Не казвам че и на мене не ми е било криво като почти не ме качиха на мантинелата като се прибирах от Боровец(2 пъти миналата година)но това е положението,това им е работата и повярвай ми че ако си поне малко наясно на какво са подложени те ще се вцепениш.
Много е лесно да се плюе по всичко което не ни изнася,точно затова се славиме като най-дребните и завистливи душици навсякъдеВсичко и всички са ни виновни,нали?
Колега,моите уважения но ти искаш да им съчувстваме ли?Първо да ти кажа НЕ-НЕЗАНАМ ЗА КАКВО ПЛАЩАМ защото за каквото и да плащам "файда нема",плащам за пътища-няма такива,плащам за смет-те си въртят техни далавери с боклука,плащам си 3000лв за аспирация защото ХЕИ иска такава-следващата година обаче неиска такава а иска комин и 3000 в боклука за 1год и още куп примери за дадени пари без да знам къде и за какво се дават.Второ,ако аджеба ти бяха натрошили колата(което е малкият дявол да не споменавам по-лошо)сега щеше ли така да ни агитираш да помислим колко им е трудно на горките те,НЕ,щеше да споменаваш и майките им и бабите им и цялата им домова книга.Трудно им е било,а на човека който е събирал левчета да си купи возило дали му е било лесно и дали ще му е лесно след това?!?.Трето,в тази държава има ЗАКОНИ и ПРАВИЛНИК който засяга мен,теб,колегите,колегите от ГОУФ-форума,останалите граждани и НСО включае.По-горе постнах от закона какво им е позволено.Стреса на който са подложени както буквално искаш да ни кажеш си го правят те,с тяхните идиотщини,избиване на комплекси и т.н.Единственото нещо което искаме е като се движим по пътищата родни да сме по-сигурни и да не очакваме някой да ни прави "ТАРАН" само защото трябва да покаже че има власт и там,на пътя!Пак казвам,власта трябва да се уважава и да се спазват законите които издава,но тези закони трябва да важат за всички в тази скапана държавица за да може малко от малко да заприлича на нормална Европейска страна в която под "селяния" да се разбира-работа на село а не простотия1
Последна промяна galant на 05 Яну 2010, 19:43, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Направо съжалявам че писах по темата
Нито искам да им съчувства някой нито нищо,просто изразявам респект към тези хора,защото малко биха издържали това натоварване и още по-малко са годни изобщо за подобна работа.
Както казах до скоро и аз бих ги псувал повече и от тебе,но до голяма степен си промених мнението.
И както казах и в началото всяко стадо си има и мърша!

Както казах до скоро и аз бих ги псувал повече и от тебе,но до голяма степен си промених мнението.
И както казах и в началото всяко стадо си има и мърша!
Колеги, някой от вас си нямат идея за какво говорят, но обсъждат темата, колкото да са в играта. Служителите от НСО били селянчета, който за друго не стават - ми иди ти и им дай пример бе? Ама по-лесно е от разстояние. А дали е лесно да си първа кола в ескорта и да знаешм че ако не разчистиш пътя, може да ти се освободи работното място? Или викате - да си чакат чинно. Ми не може - когато има някакво извънредно събитие(депутати често ходят при катастрофи) или нещо важно, за което трябва да се бърза - настъпваш и не ти пука за колите. Важен е предмета, който ескортираш, бил той 100 кила злато или депутатски гъз. Били некултурни - това са едни от най-внимателните шофьори. Ако някой ден се качите в първа ескортираща кола, тогава коментирайте държанието на служителите. Забелязвам, че във форума има няколко потребителя, компетентни по абсолютно всяка тема.
Ryapoff написа:Служителите от НСО били селянчета, който за друго не стават - ми иди ти и им дай пример бе

На чужд гръб и 100 тояги са малко!
От тая тема се установиха две неща.
1.Сите у тоя форум са командоси
2.Нема некой пак от форума който да нема авер в НСО
1.Сите у тоя форум са командоси

2.Нема некой пак от форума който да нема авер в НСО