Застреляха Боби Цанков!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Застреляха Боби Цанков!

Мнение от ditko1 » 06 Яну 2010, 14:47

най-жалкото е че големите си остават, а малките умират.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 06 Яну 2010, 14:51

ditko1 написа:най-жалкото е че големите си остават, а малките умират.

Абе един си отиде преди доста време, Андрей някъв си беше... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Яну 2010, 14:56

Apassionata написа:Eдин измамник по-малко, макар и забавен, талатлив... и явно не чак толкова умен...
Мир на праха му...

:yes:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Яну 2010, 15:02

kokobm написа:

Ако ги чакаме да си отидат на пенсионна възраст, няма смисъл :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 06 Яну 2010, 15:04

ditko1 написа:
kokobm написа:

Ако ги чакаме да си отидат на пенсионна възраст, няма смисъл :mhihi:

Всички са пенсии, аз ги чакам да си отидат макар и по естествен път, само децата им да не ги наследят ( в дела, не в пари), че тогава нема управия вече :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 06 Яну 2010, 15:33

Каквото повикало, такова се обадило. Според мен Боби не трябваше да умира като куче на пъпа на Сф, а трябваше да си влезе в панделата за всичко лошо, което е сторил. Лошото е, че ние се примиряваме и свикваме с хора като него. И на негово място идва следващия тарикат....
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Яну 2010, 16:13

Сега гледах шоуто на Иван и Андрей от вечра, е нема такъв цирк. Убили един млад човек, убили са обаче един млад престъпнк по-скоро, кой знае какъв е щял да стане. Аз вярвам в промяната и покаянието, но подкрепени с факти и доказателства. Де са данъчните, де са митниците, следствените органи, полиция, съд, цялата държава? Ако Боби е бил в затвора, сега може би щеше да е жив. Един вид, държавата като не упражнява функциите си, абдикирайки от тях, тя прави още по-лоша услуга на престъпниците. Не е нормално правосъдието да се раздава по този начин, не и в една правова държава, оставете ЕС. За кой ли път ставаме свидетели на държавното безсилие или по-скоро непукизма на държавата, а може би режисиран сценарий на най-високо ниво? България е 111 000 кв.км, от единия до другия край се отива за 6-7 часа, най-много. Ако държавата иска, тя може, има всичко необходимо. Явно не иска, аз нямам друго обяснение. Няма да плача за Боби Цанков, един открит измамник, осъден престъпник, както не съм плаал за Косьо Самоковеца, Доктора и всчики други знайни и незнайни престъпници, отишли си от тоя свят от братска ръка. За мъртвите или добро или нищо. Аз казвам, това беше един престъпник, получил заплатата за делата си. Жалко че не я получи от правосъдието, което си гласува коледни бонуси за 24 млн. лв.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 06 Яну 2010, 17:09

Чудя се само на тая Венета Райкова кога ще и светнат един куршум и на нея... Покани всички такива плямпалници против подземния свят в предаването си да плямпат разни неща ( истина или лъжа , явно не толкова лъжа колкото си мислят всички щом си заминават след няколко месеца )... По ме е яд за Жоро щото човека направо ревеше в предаването и на тая уруспия, че държавата не му обръща внимание... Той си знаеше че си заминава, докато тоя плямпалник и смешник Бобчо си мислеше че няма го светнат ... Ама явно незнае че дори и в брониран джип да си пак ше ти намерят цаката... Няма човек който да неможе да бъде убит...

Смешна е ситуацията в която го убиха... В натоварен делничен обед , когато всички киснат яко в задръстването и цяла София е снежна... Влизат си хората само на 100м от охраната на Бате Бойко на 100м от Съдебната Палата и пред всички камери на банки и други институции и си го светват заедно с 2ма негови пазванти... То по-показно от това неможеше да бъде... С това убийство им показаха на това шоу-правителство, че грам не им дреме от тях и че дори пред тях могат да бумнат който си поискат... Незнам за мене това беше повече показно срещу правителството отколкото да бумнат бат Боби плямпалото... И кво му е мъжкото на тоя мишок... Ходил пил и ял с тия хора и след това ходи да ги порти като последния идиот... Това ли му е мъжкото поведение... Това ли е журналист? Абе просто незнам защо изобщо го коментират тоя балък... Имал дете и жена .. Ми да има ... Що не седи под полата на жена си и да си чака детето като нормален човек ами ходи дърпа дявола за опашката...

Другаря Премиер му е лесно ... Ще се измъкне като пич... Избира си някой набеден за престъпник ( набеден щото нищо не са събрали против него )... Примерно ето братята Маргини и Сахо... И айде един избран с жребий влиза в панделата... Естествено не е сигурно че ще е той истинския виновен , ама важното да има някой че да се прави рейтинг... Та като видят хорицата по провинцията и си викат... Ейййй добре че дойде нашия бат Бойко, че да ги вкара в затвора повечето престъпници... Абе в медийна държава се превърнахме... Само ми е чудно бат Бойко и екипа му псевдо умници при толкова интервюта кога намират време да свършат нещо реално за държавата...

Лека ти пръст Боби...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Яну 2010, 17:56

Що не се запитате защо Маджо са прибра в Бг когато дойде Бойко на власт? Що не са запитате защо не задържат Маджо един път за нещо ами всеки път Маргините :) Що да не Маджо да е поръчал Цанков с цел да обвинят маргините? Както едно време поръча да зривят Визаж и маргините убиха косио за тва
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Яну 2010, 18:10

Незнам дали знаете, ама Бойко Борисов и Маджо са имали среща в Кемпински-Зографски, кога първия беше главен секретар на МВР. И се сещайте че по неговото време (на Бойко Борисов ), станаха множеството неразкрити показни убийства. И ако това не навежда на мисълта, че има някакъв чадър, не знам. Не минала половин година от управлението и пак същия сценарий ли почва, то май не останаха известни имена.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Яну 2010, 18:31

Венета ми е такова лицемерно и подмолно същество, толкова противна и проста, че не искам изобщо да я коментирам.
Реакцията на Цветанов и всички пионки на Б.Б. беше повече от смешна. Почвам да си мисля, че застреляха Цанков само и само да тикнат пак "братлетата" в затвора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Яну 2010, 18:45

Те трябваше първо да го нае*ът и после да го застрелят

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Яну 2010, 18:47

Е.Димитров написа:Те трябваше първо да го нае*ът и после да го застрелят

Не мога да си изкривя душата, противен е малко да кажа и ми е чудно как може да му се отделят толкова страници..
Но пък за мъртвите добро или нищо...та ще замълча..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Яну 2010, 18:59

krystal написа:
Е.Димитров написа:Те трябваше първо да го нае*ът и после да го застрелят

Не мога да си изкривя душата, противен е малко да кажа и ми е чудно как може да му се отделят толкова страници..
Но пък за мъртвите добро или нищо...та ще замълча..

По-скоро толкова страници му отделихме...заради възмущението си че някой се опитват да го изкарат ВИП,звезда или някаква друга Българска забележителност

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Яну 2010, 19:06

Защо ли ми се струва, че не е само форума...Фактът, че се отделя толкова време и внимание за един.. плужек е достатъчно красноречив.,... всъщност, е проблем на обикновенния човечец, който силно се нуждае от това да е съпричастен с всяка отрепка която показват по телевизора.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата