Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?

Анкетата свършва на 27 Фев 2010, 23:37

Да
106
77%
Не
31
23%

Общо гласове : 137

Аватар
Кара: E34

Re: Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?

Мнение от ivan. » 30 Яну 2010, 22:21

ivan1590 написа:Спокойно бе човек, не бързай толкова и утре е ден, наденицата няма да избяга. :mhihi:

:roll:
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:14, променена общо 2 пъти
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 30 Яну 2010, 22:22

Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има :mhihi:

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Яну 2010, 22:24

ivan1590 написа:Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има :mhihi:
ок
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:14, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Яну 2010, 22:38

Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби :dunno: ,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство,пък flame,лесно е ,не дей да работиш за гърци бре,или си мазохист,те те е*вът ти ги мразиш,нали си умен,работи за Българи,ма тъпата средна заплата много средна,направо детска,пък нали сме демокрация,най-прекрасна на света,бачкай,бачкай и не спирай в ползу държавата,нали имаш вяра в партия и държава-те кат се оправиме ше те оправят и тебе.

По темата,разберете,гърция не е България,те си протестират и си знаят защо,не са доволни и си затварят тяхната държава защото правитеслтвото им нещо не е направило,защото знаят че държавата това са те и изискват,настояват и отстояват,всичко друго е медиини изяви на нашето супер правителство и поредното оправдание защо ставаме по-зле!!!
Ние тука само по форумите си пишеме ама на студа не ни се излиза,освен на няколко мазохистични натури в тоя форум,ние другите искаме да сме добре и да живеем ако не като у германия,то поне като в чехия,както и родителите ни,така че аз винаги съм подкрепял всеобщи протести,защото именно това е гражданската позиция,именно това е неписан референдум...

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Яну 2010, 22:41

А фламе -то незнам от какво дърво да го свалим
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:13, променена общо 2 пъти
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1590 » 30 Яну 2010, 22:43

ivan. написа:
ivan1590 написа:Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има :mhihi:

Ми кажете каде да се видим
Повярвай,че ти ще си си измикяр-во веки :mhihi:
П.П СЕТИХ СЕ КЪДЕ СИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: -за кафе се молиш,а тук си велик :roll:

Кажи ми една основателна причина да се виждам с теб.Да си някоя готина мадама-не си,или да сме на един ъкъл- не сме.Това, че се правиш на голям играч си е твой проблем.Пробвай, някой друг може и да ти се върже .Не те разбирам, обиждаш хора, които не са те обидили, правиш се на велик.Какъв ти е точно проблема и с какво лично аз те дразня.Не че ми пука особенно от глупостите , които пишеш по мой адрес, но не те разбирам определено.

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Яну 2010, 22:45

ivan1590 написа:
ivan. написа:

Ми кажете каде да се видим
Повярвай,че ти ще си си измикяр-во веки :mhihi:
П.П СЕТИХ СЕ КЪДЕ СИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: -за кафе се молиш,а тук си велик :roll:

Кажи ми една основателна причина да се виждам с теб.Да си някоя готина мадама-не си,или да сме на един ъкъл- не сме.Това, че се правиш на голям играч си е твой проблем.Пробвай, някой друг може и да ти се върже .Не те разбирам, обиждаш хора, които не са те обидили, правиш се на велик.Какъв ти е точно проблема и с какво лично аз те дразня.Не че ми пука особенно от глупостите , които пишеш по мой адрес, но не те разбирам определено.

;)
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1590 » 30 Яну 2010, 22:48

Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби :dunno: ,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство,пък flame,лесно е ,не дей да работиш за гърци бре,или си мазохист,те те е*вът ти ги мразиш,нали си умен,работи за Българи,ма тъпата средна заплата много средна,направо детска,пък нали сме демокрация,най-прекрасна на света,бачкай,бачкай и не спирай в ползу държавата,нали имаш вяра в партия и държава-те кат се оправиме ше те оправят и тебе.

По темата,разберете,гърция не е България,те си протестират и си знаят защо,не са доволни и си затварят тяхната държава защото правитеслтвото им нещо не е направило,защото знаят че държавата това са те и изискват,настояват и отстояват,всичко друго е медиини изяви на нашето супер правителство и поредното оправдание защо ставаме по-зле!!!
Ние тука само по форумите си пишеме ама на студа не ни се излиза,освен на няколко мазохистични натури в тоя форум,ние другите искаме да сме добре и да живеем ако не като у германия,то поне като в чехия,както и родителите ни,така че аз винаги съм подкрепял всеобщи протести,защото именно това е гражданската позиция,именно това е неписан референдум...

Когато камиона ти стои и не работи, а стоката се разваля -губиш пари.Когато туристите, които са идвали в твоя хотел , не могат да дойдат -губиш пари и все в тоя ред.
Аз също съм за протести и изразяване на мнение, но не по този начин.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 30 Яну 2010, 22:49

Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби :dunno: ,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство

Кат пораснеш ша разбереш :mhihi: :mhihi: :mhihi: И за инфо само да знаеш и да спреш с неадекватните коментари ИМАМЕ СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Яну 2010, 22:53

За мен тия гърци са мишоци-шубе ги е явно да протестират във вътрешността на китната си родина, ама дайте да си играем на пре..и съседче, те българите такова едно милозливо овче стадо :evil:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Яну 2010, 22:56

Нема да има такива малоумници,като нас
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:13, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Яну 2010, 22:59

petio_bmw 318is написа:
Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби :dunno: ,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство

Кат пораснеш ша разбереш :mhihi: :mhihi: :mhihi: И за инфо само да знаеш и да спреш с неадекватните коментари ИМАМЕ СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО

Верно е,един ден минавам през пазарджик към магистралата и гледам група хора събират лук ръчно,връзват го и за всеки случай са опнали сергиика на улицата за да се пласира това СУПЕР СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО,отгледано по модерна технология и събрано с най-модерната ръчна технология,ама аз съм малък и съм бая тъп,щото гледах у гърция и германия как стават тея работи,а то било като ферарито как се прави-ръчно и за това е скъпо...

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 30 Яну 2010, 23:18

Е.Димитров написа:
petio_bmw 318is написа:

Верно е,един ден минавам през пазарджик към магистралата и гледам група хора събират лук ръчно,връзват го и за всеки случай са опнали сергиика на улицата за да се пласира това СУПЕР СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО,отгледано по модерна технология и събрано с най-модерната ръчна технология,ама аз съм малък и съм бая тъп,щото гледах у гърция и германия как стават тея работи,а то било като ферарито как се прави-ръчно и за това е скъпо...

Не е задължително да си компетентен по всички въпроси,така че като не са ти ясни някои неща не взимаи отношение .
Като си ходил в Гърция и Германия,кво разбра?Че е нормално група келеши да проявяват своеволия където и когато си поискат? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 30 Яну 2010, 23:40

ма и тук малумници бе то навсякаде тия лаина.
ае заключваите че и без тва мноо нерви по таа тема.
до колегата иван 525ix :yes:

Аватар

Мнение от ivan. » 31 Яну 2010, 0:12

zaharin3 написа:ма и тук малумници бе то навсякаде тия лаина.
ае заключваите че и без тва мноо нерви по таа тема.
до колегата иван 525ix :yes:

абсолутно приемам забележката :oops:
Изображение
by ''kompleksa''

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата