Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
Модератор: Общи модератори
Re: Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
ivan1590 написа:Спокойно бе човек, не бързай толкова и утре е ден, наденицата няма да избяга.

Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:14, променена общо 2 пъти

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има 

окivan1590 написа:Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:14, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби
,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство,пък flame,лесно е ,не дей да работиш за гърци бре,или си мазохист,те те е*вът ти ги мразиш,нали си умен,работи за Българи,ма тъпата средна заплата много средна,направо детска,пък нали сме демокрация,най-прекрасна на света,бачкай,бачкай и не спирай в ползу държавата,нали имаш вяра в партия и държава-те кат се оправиме ше те оправят и тебе.
По темата,разберете,гърция не е България,те си протестират и си знаят защо,не са доволни и си затварят тяхната държава защото правитеслтвото им нещо не е направило,защото знаят че държавата това са те и изискват,настояват и отстояват,всичко друго е медиини изяви на нашето супер правителство и поредното оправдание защо ставаме по-зле!!!
Ние тука само по форумите си пишеме ама на студа не ни се излиза,освен на няколко мазохистични натури в тоя форум,ние другите искаме да сме добре и да живеем ако не като у германия,то поне като в чехия,както и родителите ни,така че аз винаги съм подкрепял всеобщи протести,защото именно това е гражданската позиция,именно това е неписан референдум...

По темата,разберете,гърция не е България,те си протестират и си знаят защо,не са доволни и си затварят тяхната държава защото правитеслтвото им нещо не е направило,защото знаят че държавата това са те и изискват,настояват и отстояват,всичко друго е медиини изяви на нашето супер правителство и поредното оправдание защо ставаме по-зле!!!
Ние тука само по форумите си пишеме ама на студа не ни се излиза,освен на няколко мазохистични натури в тоя форум,ние другите искаме да сме добре и да живеем ако не като у германия,то поне като в чехия,както и родителите ни,така че аз винаги съм подкрепял всеобщи протести,защото именно това е гражданската позиция,именно това е неписан референдум...
А фламе -то незнам от какво дърво да го свалим
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:13, променена общо 2 пъти

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
ivan. написа:ivan1590 написа:Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има
Ми кажете каде да се видим
Повярвай,че ти ще си си измикяр-во веки![]()
П.П СЕТИХ СЕ КЪДЕ СИ![]()
![]()
-за кафе се молиш,а тук си велик
Кажи ми една основателна причина да се виждам с теб.Да си някоя готина мадама-не си,или да сме на един ъкъл- не сме.Това, че се правиш на голям играч си е твой проблем.Пробвай, някой друг може и да ти се върже .Не те разбирам, обиждаш хора, които не са те обидили, правиш се на велик.Какъв ти е точно проблема и с какво лично аз те дразня.Не че ми пука особенно от глупостите , които пишеш по мой адрес, но не те разбирам определено.
ivan1590 написа:ivan. написа:ivan1590 написа:Супер , така и така си запалил колата, ходи до тях.Може и наденица да има
Ми кажете каде да се видим
Повярвай,че ти ще си си измикяр-во веки![]()
П.П СЕТИХ СЕ КЪДЕ СИ![]()
![]()
-за кафе се молиш,а тук си велик
Кажи ми една основателна причина да се виждам с теб.Да си някоя готина мадама-не си,или да сме на един ъкъл- не сме.Това, че се правиш на голям играч си е твой проблем.Пробвай, някой друг може и да ти се върже .Не те разбирам, обиждаш хора, които не са те обидили, правиш се на велик.Какъв ти е точно проблема и с какво лично аз те дразня.Не че ми пука особенно от глупостите , които пишеш по мой адрес, но не те разбирам определено.

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство,пък flame,лесно е ,не дей да работиш за гърци бре,или си мазохист,те те е*вът ти ги мразиш,нали си умен,работи за Българи,ма тъпата средна заплата много средна,направо детска,пък нали сме демокрация,най-прекрасна на света,бачкай,бачкай и не спирай в ползу държавата,нали имаш вяра в партия и държава-те кат се оправиме ше те оправят и тебе.
Когато камиона ти стои и не работи, а стоката се разваля -губиш пари.Когато туристите, които са идвали в твоя хотел , не могат да дойдат -губиш пари и все в тоя ред.
Аз също съм за протести и изразяване на мнение, но не по този начин.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство
Кат пораснеш ша разбереш

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
За мен тия гърци са мишоци-шубе ги е явно да протестират във вътрешността на китната си родина, ама дайте да си играем на пре..и съседче, те българите такова едно милозливо овче стадо 

Никой не мое ма връне на селу!
Нема да има такива малоумници,като нас
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:13, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
petio_bmw 318is написа:Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство
Кат пораснеш ша разбереш![]()
![]()
И за инфо само да знаеш и да спреш с неадекватните коментари ИМАМЕ СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО
Верно е,един ден минавам през пазарджик към магистралата и гледам група хора събират лук ръчно,връзват го и за всеки случай са опнали сергиика на улицата за да се пласира това СУПЕР СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО,отгледано по модерна технология и събрано с най-модерната ръчна технология,ама аз съм малък и съм бая тъп,щото гледах у гърция и германия как стават тея работи,а то било като ферарито как се прави-ръчно и за това е скъпо...
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Е.Димитров написа:petio_bmw 318is написа:Е.Димитров написа:Мен пък ми е интересно как точно България търпи загуби,спря вноса на мандарини ли,спря некакъв друг внос на гръцки стоки ли???ми нали ше ги бойкотираме,убаво ,тъкмо нема да им ядем доматите и маслините,ше си ядем нашите...упс,ние немаме производство да го еВа,ше ядеме турското и друго таквоз производство
Кат пораснеш ша разбереш![]()
![]()
И за инфо само да знаеш и да спреш с неадекватните коментари ИМАМЕ СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО
Верно е,един ден минавам през пазарджик към магистралата и гледам група хора събират лук ръчно,връзват го и за всеки случай са опнали сергиика на улицата за да се пласира това СУПЕР СВРЪХ ПРОИЗВОДСТВО,отгледано по модерна технология и събрано с най-модерната ръчна технология,ама аз съм малък и съм бая тъп,щото гледах у гърция и германия как стават тея работи,а то било като ферарито как се прави-ръчно и за това е скъпо...
Не е задължително да си компетентен по всички въпроси,така че като не са ти ясни някои неща не взимаи отношение .
Като си ходил в Гърция и Германия,кво разбра?Че е нормално група келеши да проявяват своеволия където и когато си поискат?

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ма и тук малумници бе то навсякаде тия лаина.
ае заключваите че и без тва мноо нерви по таа тема.
до колегата иван 525ix
до колегата иван 525ix

zaharin3 написа:ма и тук малумници бе то навсякаде тия лаина.
до колегата иван 525ix
абсолутно приемам забележката

by ''kompleksa''