За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Audi продължава с предизвикателните реклами към BMW. Става в

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:10

бтв гт-ра е по-як и от Р8 В10 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=tNiqsjWU9Nw

ачо, разлика между спортни и състезателни правиш ли? щото за ауди Р8 е първия спортен автомобил, а имат много състезателни =))
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 19:15

BadAngel написа:бтв гт-ра е по-як и от Р8 В10 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=tNiqsjWU9Nw

ачо, разлика между спортни и състезателни правиш ли? щото за ауди Р8 е първия спортен автомобил, а имат много състезателни =))

ГТ-Р е по-бърз и от Р8 и от Ф430 Скудерия , Порше ГТ2 , Пагани Зонда и тн ама освен имидж му липсва и още нещо ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:23

хубаво е, че вече си свикнал с мисълта за бързината на гт-ра, тепърва ще свикваш и с другите му качества

първото, за което се сещам е толкова хвалената от теб функционалност на р8цата.. е гтр-а е мноо по-функционален, има си багажник и задни седалчици, мисли си по тая тема и не забравяй, че е по-бърз от р8, но пък е по-евтин =))))
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Фев 2010, 19:26

BadAngel написа:хубаво е, че вече си свикнал с мисълта за бързината на гт-ра, тепърва ще свикваш и с другите му качества

първото, за което се сещам е толкова хвалената от теб функционалност на р8цата.. е гтр-а е мноо по-функционален, има си багажник и задни седалчици, мисли си по тая тема и не забравяй, че е по-бърз от р8, но пък е по-евтин =))))

Не е вярно, че е просто по-бърз и по-евтин от Р8... ГТ-Р е УБИЙСТВЕНО ПО-БЪРЗ и няма кола с близка цена до неговата (разбирай + 20к €) дето да е по-бърза май :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Фев 2010, 19:31

Ае помня, че разисквахме и за лексуса - че бил много скъп и никой няма да си го купи, то кво стана още не излязъл и го купиха като топъл хляб :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:33

///peter написа:Ае помня, че разисквахме и за лексуса - че бил много скъп и никой няма да си го купи, то кво стана още не излязъл и го купиха като топъл хляб :mhihi:

тва не е вярно, лексуса си седи по шоурумите =)))

мс :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 19:33

BadAngel написа:хубаво е, че вече си свикнал с мисълта за бързината на гт-ра, тепърва ще свикваш и с другите му качества

Ти мисли , че ГТ-Р освен , че е бърз в друго го НЯМА а на задните седалки , ти пожелавам да се повозиш :mhihi: Лично аз се чудя , защо не са го направили трак кар , щеше да е идеален - там на никой не му пука за имидж,дух и тн - важно е да въртиш бързи обиколи , което ГТ-Ра прави най-добре ... В Европа ГТ-Р е без лънч контрол , защо нещо много се сдухвал двигатела при това и така на ускорение върви наравно с Р8 :mhihi:

ПС:А да ти кажа и зад седалките на Р8 имаш пространство 100 литра и практична мрежа , както и малък багажник отпред .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 21 Фев 2010, 19:37

Онзи с милионите баце отива да си търси кола - но просто кола която му харесва.Да речем,че човека е ..... преуспял архитект и цял живот се занимава само със сгради и чертежи.И отива нашия да си купува кола.До тук добре!Влиза той в шоурума на Ферари и сяда в некво 458.Намества се на седалката покарва малко,Консултантът през тва време му обяснява колко хиляди коне е и колко бързо ускорява.Ама нашия човек нещо не се впечатлява толкова от тая информация.После излиза от колата пали цигара оглежда я отпред от зад и си казва - готина колца па и джантите готини аве я да разгледам и на други места.И нашия тръгва и случайно минава покрай шоурума на Ауди - "Хм я да видя тес кво предлагат".Влиза той вътре и вижда Р8-цата и му прави впечатления крещящият дизайн привлича му вниманието и се цъква вътре.Прай ено кръгче слиза пак оглежда - "Ехеее къв е тоя габарит ве,стопа и той много як"Аве аз не разбирам от коли и двете ми се сториха едни и същи ама па тая по евтина кумай нея ша зема.И нашия си зима Р8-цата и се запътва към къщи.Спира си новата кола на алеята пред гаража.В това врме неговият кумшия(върл фен на спортните расови автомобили притежател на Ф40) го посреща с викове и крясъци - :ranting: :bang: :dummy: тииии как можа кааак можа да си купиш такава кола нямаща нито традиции в спорта нито спортен имидж и кола която е скопена версия на друга кола!!!???
Нашият човек поглежда съседа си с недоумение :dunno: и си казва - "тос пък кви ми ги говори кви имиджи кви работи я да си взимам яйцата и да ходя да си правя омлет."
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:40

acho.rs написа:

Ти мисли , че ГТ-Р освен , че е бърз в друго го НЯМА а на задните седалки , ти пожелавам да се повозиш :mhihi: Лично аз се чудя , защо не са го направили трак кар , щеше да е идеален - там на никой не му пука за имидж,дух и тн - важно е да въртиш бързи обиколи , което ГТ-Ра прави най-добре ... В Европа ГТ-Р е без лънч контрол , защо нещо много се сдухвал двигатела при това и така на ускорение върви наравно с Р8 :mhihi:

ПС:А да ти кажа и зад седалките на Р8 имаш пространство 100 литра и практична мрежа , както и малък багажник отпред .

ехх, не знам, струва ми се че не си виждал гтр, а само четеш мнения по форуми и медии за него

да, на задната седалка на гтр може да се седи, не е комфортно колкото в с-класа, но е достатъчно комфортно да качиш 2ма човека, освен тва гтр-а си има истински багажник, в които можеш да си сложиш куфара, а не "малък багажник отпред"

да не говорим, че гт-ра е кола, в която човек с нормален ръст влиза и излиза без да изпада в притеснителни ситуации

а що се отнася до ежедневно каране колата е брилянтна, малко страда от голямата си следа, но се паркира без притеснения и сравнително добре приема дупките по пътя

не знам как се сдухва двигателя от лънча, тва е нещо ново за мен, би ли посочил източника си или говориш от личен опит?
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 19:41

Binev_OuT написа:Онзи с милионите баце отива да си търси кола - но просто кола която му харесва.Да речем,че човека е ..... преуспял архитект и цял живот се занимава само със сгради и чертежи.И отива нашия да си купува кола.До тук добре!Влиза той в шоурума на Ферари и сяда в некво 458.Намества се на седалката покарва малко,Консултантът през тва време му обяснява колко хиляди коне е и колко бързо ускорява.Ама нашия човек нещо не се впечатлява толкова от тая информация.После излиза от колата пали цигара оглежда я отпред от зад и си казва - готина колца па и джантите готини аве я да разгледам и на други места.И нашия тръгва и случайно минава покрай шоурума на Ауди - "Хм я да видя тес кво предлагат".Влиза той вътре и вижда Р8-цата и му прави впечатления крещящият дизайн привлича му вниманието и се цъква вътре.Прай ено кръгче слиза пак оглежда - "Ехеее къв е тоя габарит ве,стопа и той много як"Аве аз не разбирам от коли и двете ми се сториха едни и същи ама па тая по евтина кумай нея ша зема.И нашия си зима Р8-цата и се запътва към къщи.Спира си новата кола на алеята пред гаража.В това врме неговият кумшия(върл фен на спортните расови автомобили притежател на Ф40) го посреща с викове и крясъци - :ranting: :bang: :dummy: тииии как можа кааак можа да си купиш такава кола нямаща нито традиции в спорта нито спортен имидж и кола която е скопена версия на друга кола!!!???
Нашият човек поглежда съседа си с недоумение :dunno: и си казва - "тос пък кви ми ги говори кви имиджи кви работи я да си взимам яйцата и да ходя да си правя омлет."

Е това е най-умното нещо писано в последните месеци из форума :yes:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Фев 2010, 19:42

Сдухване мотора от лънча е ПЪЛЕН АБСУРД... Виж, за трансмисията съм съгласен :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:43

ms написа:Сдухване мотора от лънча е ПЪЛЕН АБСУРД... Виж, за трансмисията съм съгласен :roll:

отлепя се шпоилара на задния капак от лънчове напрао =))).

по принцип 2010 гт-ра си има лънч контрол, но там става дума за 3000-3500 оборота, вместо 4500 при предишните гтр-и

официално без лънч колата прави 0-100 за 3.5 секунди, не знам р8цата как се справя =)))
Последна промяна BadAngel на 21 Фев 2010, 19:46, променена общо 1 път
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 21 Фев 2010, 19:45

ms написа:

Не е вярно, че е просто по-бърз и по-евтин от Р8... ГТ-Р е УБИЙСТВЕНО ПО-БЪРЗ и няма кола с близка цена до неговата (разбирай + 20к €) дето да е по-бърза май :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ZR1, viper ACR, дори и по евтиния Z06 с ДОБЪР шофйор не му отстъпва в повечето случай.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 19:48

BadAngel написа:
acho.rs написа:

ехх, не знам, струва ми се че не си виждал гтр, а само четеш мнения по форуми и медии за него

да, на задната седалка на гтр може да се седи, не е комфортно колкото в с-класа, но е достатъчно комфортно да качиш 2ма човека, освен тва гтр-а си има истински багажник, в които можеш да си сложиш куфара, а не "малък багажник отпред"

да не говорим, че гт-ра е кола, в която човек с нормален ръст влиза и излиза без да изпада в притеснителни ситуации

а що се отнася до ежедневно каране колата е брилянтна, малко страда от голямата си следа, но се паркира без притеснения и сравнително добре приема дупките по пътя

не знам как се сдухва двигателя от лънча, тва е нещо ново за мен, би ли посочил източника си или говориш от личен опит?

Досега Ауто Билд никога не са лъгали с цифри - виж с малоумни идей и изводи - да , но с цифри никога . В Германия ГТ-Ра е без лънч контрол и според тях и според АМС(които са много по-авторитетни) лепи 100 за 3,9 и 200 за 12,8 , колкото Р8 .
За пригодност - на задните седалки на ГТ-Р може да се седи , колкот и на задните на турбото .
сравнително добре приема дупките по пътя

нешо ново - даже от Нисан си признават , че колата вози зверски твърдо и обещават промени по возията . Ауди е със магнетик райд и казват , че правело чудеса . Не ми се спори за ГТ-Р - по-бърза кола е , но както казаха хората - липсва и всичко останало ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 21 Фев 2010, 19:51

да, зная, че всички мноо хулят гт-ра заради возията му, но тъй като не съм имал възможност да карам конкурентен автомобил от тоя клас и нямам база за сравнение, за мен возията е просто супер =)) ихихих
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата