Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Дупки,дупки,дупки
Събота и неделя бях в Търново и минах по показаната на снимките, по-горе, улица..
Е, нямам коментар.. Каквото и да се каже е малко.
Но дупките по Магистрална бяха покъртителни..
Колеги, минавайки през Търново имайте едно на ум.

Runnaway написа:Събота и неделя бях в Търново и минах по показаната на снимките, по-горе, улица..
По-скоро : "Минавайки през България имайте едно на ум"
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
майко мила... сега ходих към Казичене ... коментара е просто излишен, пътища няма, само остатъци от асфалт
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Сега в Княжево един Тир Волво беше ударил в една ОГРОМНА Дупка и там си беше останал (Направете си сметка че бронята му беше опряла във асфалта и беше счупил нещо по предно дясно колело) Говорим за Камион-какво става като във тази дупка влезе кола??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
guns3 написа:Сега в Княжево един Тир Волво беше ударил в една ОГРОМНА Дупка и там си беше останал (Направете си сметка че бронята му беше опряла във асфалта и беше счупил нещо по предно дясно колело) Говорим за Камион-какво става като във тази дупка влезе кола??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
дреме ти!
колкото и да пищим, пак нищо няма да стане

просто сме си е*али май*ата
You said: "Time will change!" What if it changes you?
kaligilo написа:Runnaway написа:Събота и неделя бях в Търново и минах по показаната на снимките, по-горе, улица..
По-скоро : "Минавайки през България имайте едно на ум"
Сега не е само в България така.Лошото е че тук ще е за по-дълго време

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
" На 11 март (четвъртък) от 10 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София. Протеста е под надслов „Дупкоден – да изгоним злите дупки”."
- SpArCo_o
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1
в Хасково поне сина на кмета има асфалтова база и пътищата в града са г/д добре
Без риск няма тръпка !
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
моля заповядайте в Сливен градът на траповете и разкопаните булеварди 

Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
Leon написа:Простата аритметика на общините е,че ще платят много по-малко обезщетения на застрахователи (физическите лица нямат шанс, благодарение на КАТ), отколкото трябва да платят за добър ремонт улиците. Докато не започнат да се изплащат обезщетения и на граждани и не се промени порочната практика с акта за несъобразена скорост, общините няма да имат стимул да ремонтират. Те парите за ремонти могат да си ги точат и без ремонти.
това да осъдиш общината (примерно) като физическо лице е бита кауза навсякъде по света.
решението е повече хора които пострадват да се обръщат към застрахователите си. като скочиш и потрошиш нещо- мериш дупката колко е дълбока, мериш си колко ти е клирънса между земята и най-ниското на ходовата ти част, като дупката е по-дълбока от най-ниското, снимаш как не е обезопасена и го друсваш на застрахователя да се разправя... като достатъчно застрахователи ревнат - дупките ще се запълнят... ама за тая работа (както всички останали безумия в родината) народа трябва да се вдигне... и кръга се затваря...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
хубаво си пишете тука ,ама трябва да се направи нещо ,не може само да се пише ,плащаме застраховки и винетки сички предполагам ,а в замяна пътищатата ни са под всякаква критика,Трябва да се оганизира протест или нещо подобно за да почнат да оправят улиците ,колкото и да си пишете няма да има никаква полза.
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
В София има телефон на светлинни табла за опасности на пътя.Предлагам ви дружно до го "запалим"
за всяка дупка,която ви дразни!Аз вече съм звънял и работи.До 48 са длъжни да реагират!
Телефонът е 029875555
Никаква милост!!!
за всяка дупка,която ви дразни!Аз вече съм звънял и работи.До 48 са длъжни да реагират!
Телефонът е 029875555

Никаква милост!!!
от свинята лебед не става...
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Село в Източна Германия е обявило дупките по пътищата си за продажба, за да финансира техния ремонт, заяви кметът на селото, цитиран от АФП.
Хората могат да си купят дупка срещу сумата от 50 евро. В замяна властите ще дойдат и ще я оправят.
Десетки дупки вече са разграбени от телевизии и вестници, които целят да се рекламират.
Експерти изчисляват, че тежките зимни условия са повредили близо 40% от германските пътища, а рецесията все повече затруднява властите, които не могат да си позволят ремонта им.
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2 ... ytia.87088
Тука, ако почнат да продават дупки ... "властите" ще съберат милиарди евро
И все пак е идейно.
Хората могат да си купят дупка срещу сумата от 50 евро. В замяна властите ще дойдат и ще я оправят.
Десетки дупки вече са разграбени от телевизии и вестници, които целят да се рекламират.
Експерти изчисляват, че тежките зимни условия са повредили близо 40% от германските пътища, а рецесията все повече затруднява властите, които не могат да си позволят ремонта им.
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2 ... ytia.87088
Тука, ако почнат да продават дупки ... "властите" ще съберат милиарди евро

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Това примерно в UK не е съвсем така. Споконо може да си ги съдиш ако искаш. Освен това често не се стига изобщо до съд, общината (или собственика на общественият път) ти заплаща ремонта преди да си почнал да ги съдиш. Разбира се, трябва малко упорство но е факт, че има голяма вероятност да платят. Само, че преди това ще трябва доста да потърсиш дупка, в която наистина да си строшиш колата. Не че е невъзможно щото съм чувал за такива случаи, и пътищата далеч не са "стъкло", обаче лично аз, за над 30,000 км из различни райони на UK, все още не съм видял такава яма, дето ще ти изкърти окачването.alx написа:това да осъдиш общината (примерно) като физическо лице е бита кауза навсякъде по света.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"