Покажете си татуировките

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Покажете си татуировките

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2011, 9:52

Просто за да не отварям нова тема,ама защо така ми изтрихте мнение,не е болка за умиране,хич даже,става въпрос за темата с татусите а мнението ми беше че все едно гледам некой контингент на голям пандиз (затвор).
Кое точно не се хареса на предполагам модератора и най-активният потребител в темата,това че мнението ми е основателно,това че има толкова грозни татуси на някой колеги и само заради самата идея да си татуиран целия,някой хора са се нашарили толкова грозно и не на място че си е направо пошло.
Освен това аз ще ви кажа нещо,без да съм медиум,но след време,когато започнете някаква работа (защото повечето са на много малко годинки),тоест когато ИСКАТЕ да започнете някаква работа и забележат бъдещите работодатели колко "естетично" сте се оформили като да кажем дилър от ганстерски филм (защото повечето татуси се копират именно от подобни "идоли" ),да не мислите че няма първосигнално да заподозрат проблем в средата за която кандидатсвате и ей така ще ви приемат в чистия си офис...освен ако желанието ви е да работите на автомивка и това ви е мечтата,където,дори и в автомивка да ви приемат...то ще имат едно на ум за вашият характер и евентуално членство в някоя банда...
Бъдете здрави,но все пак не давайте лош пример на младите членове на обществото и не триите мнение което не харесвате,което всъщност не е в разрез на правилата на сайта (не съдържа пряка обида или е спам),просто се позамислете за бъдещето си...и как после може да премахнете татусите които ще ви принизят до някой отритнати елементи на обществото!

п/п
Най ми е забавно като видя някой/я с китайски йероглифи и я попитам какво пише,а от среща ми кажат че не знаят,ми може да пише че е долна к...ва :mhihi:
Поздрави и без лоши чуства

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 06 Юли 2011, 10:40

Расъждаваш като майка ми или по-скоро като баба ми :clap: .
Давам ти веднага примери , приятел с 8-9 татоса главно по ръцете бачка в индийска фирма за софтуер ,а за 1 година стаж му беше възложен голям проект . Друг пример брат ми бачка в Банка , отскоро е с татос феникс (уникален) на 60% от гърба .Ето ти и пример с мен ,имам татос на лявата ръка на старобългарски (глаголица) шефа ми , много се израдва особено за избора ми на писменост , аз също съм в офис .
Скоро имаше кражба на едно ауди от паркинга пред работата , и понеже пред входа на офиса имаме камера от районното питаха за запис , полицая беше с татос на ръката и с блузка с къс ръкав :yes: .

Тааа къде нямаше да ме вземат на работа понеже имам татос :mhihi:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 06 Юли 2011, 12:20

Е.Димитров написа:.....

С риск да си навлека 1 голям банан - а ти кой беше бе съдник?
Що си не **** роднините по женска линия до една?
Всеки може да прави със себе си каквото си поиска!
Ти като си тотал задръстеняк, и работещ в офис (оле майко ти си единствения който работи в офис, ние другите все в автомивки заработваме), не си налагай мнението, и без това никой не ти го искал.
Може ли във всяка тема да се изсираш, не ми отговаряй - аман от всезнайковци!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2011, 12:35

Doberman_vas написа:С риск да си навлека 1 голям банан - а ти кой беше бе съдник?
Що си не **** роднините по женска линия до една?
Всеки може да прави със себе си каквото си поиска!
Ти като си тотал задръстеняк, и работещ в офис (оле майко ти си единствения който работи в офис, ние другите все в автомивки заработваме), не си налагай мнението, и без това никой не ти го искал.
Може ли във всяка тема да се изсираш, не ми отговаряй - аман от всезнайковци!

Едно интересно мнение,интересно надявам се за администраторите,надявам се искрено,както в повечето теми многократно се изтъква за НЕтолерантност към подобни изказвания-и този младеж да отнесе почивка.
С нищо не бе провокирана агресията която е последвала в мението на този...да го наречем "доберман" :kuku:

Иначе в отговор-да "колега",никой не не ме е питал,но форума е общодостъпен и изразявам мое лично мнение и смея да заявя че доста хора търсещи работя с обширно татуирани телеса,бил съм свидетел как някой фирми,в които съм работил,коментарите след като си тръгнат,има една приказка-"По дрехите посрещат-по ума изпращат"
Иначе хич не ми пука дали някой изглежда като бивш пандизджия,просто трябва да се знаят всички страни на тая монета,аз самият имам татус,достатъчно малък и го направих именно когато бях младеж,добре че е малък и на рамото-защото сега трябваше да го коригирам...но вие си знаете...
Апелирам отново към администраторите да предприемат мерки за отсраняването на този потребител за нанесени лични обиди.
Поздрави и без нерви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Юли 2011, 12:44

Всичко с мяра е яко. Аз съм обмислял идеята за татус единствено по две причини - скриване на грозен белег или кончина на много близък за мен човек . Най-много ме отказва факта че на морето чат-пат виждам "баби" и "дядовци" с татуси и просто на тая възраст седи толкова зле, че аз на тяхно място бих съжелявал, че съм го направил :roll:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юли 2011, 12:47

Doberman_vas написа:С риск да си навлека 1 голям банан

Поне си честен със себе си в това отношение...

Към останалите - поддържайте добрият тон, че ще останете без тема за татуси...

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 06 Юли 2011, 21:51

Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Юли 2011, 23:15

Е.Димитров написа:Просто за да не отварям нова тема,ама защо така ми изтрихте мнение,не е болка за умиране,хич даже,става въпрос за темата с татусите а мнението ми беше че все едно гледам некой контингент на голям пандиз (затвор).
Кое точно не се хареса на предполагам модератора и най-активният потребител в темата,това че мнението ми е основателно,това че има толкова грозни татуси на някой колеги и само заради самата идея да си татуиран целия,някой хора са се нашарили толкова грозно и не на място че си е направо пошло.
Освен това аз ще ви кажа нещо,без да съм медиум,но след време,когато започнете някаква работа (защото повечето са на много малко годинки),тоест когато ИСКАТЕ да започнете някаква работа и забележат бъдещите работодатели колко "естетично" сте се оформили като да кажем дилър от ганстерски филм (защото повечето татуси се копират именно от подобни "идоли" ),да не мислите че няма първосигнално да заподозрат проблем в средата за която кандидатсвате и ей така ще ви приемат в чистия си офис...освен ако желанието ви е да работите на автомивка и това ви е мечтата,където,дори и в автомивка да ви приемат...то ще имат едно на ум за вашият характер и евентуално членство в някоя банда...
Бъдете здрави,но все пак не давайте лош пример на младите членове на обществото и не триите мнение което не харесвате,което всъщност не е в разрез на правилата на сайта (не съдържа пряка обида или е спам),просто се позамислете за бъдещето си...и как после може да премахнете татусите които ще ви принизят до някой отритнати елементи на обществото!

ако в случая става въпрос за мен,понеже аз май съм най активния потребител в темата искам да се знае,че нищо не съм трил и даже не знам какво имаш предвид

п/п
Най ми е забавно като видя някой/я с китайски йероглифи и я попитам какво пише,а от среща ми кажат че не знаят,ми може да пише че е долна к...ва :mhihi:
Поздрави и без лоши чуства

ако в случая става въпрос за мен,понеже аз май съм най активния потребител в темата искам да се знае,че нищо не съм трил и даже не знам какво имаш предвид.сега естествено очаквам да се извиниш заради прибързаните си заключения,а и за да не оставаме с лоши впечатления един от друг :wave:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 07 Юли 2011, 9:50

няма ли хора с татуси на БМВ ? Аз лично ако ще си правя ще е нещо БМВ... Имам един познат който на рамото си има, един питбул захапал две знамена а на знамената пише БМВ... готино е даже..
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Юли 2011, 10:19

B U L L I написа:ако в случая става въпрос за мен,понеже аз май съм най активния потребител в темата искам да се знае,че нищо не съм трил и даже не знам какво имаш предвид.сега естествено очаквам да се извиниш заради прибързаните си заключения,а и за да не оставаме с лоши впечатления един от друг :wave:

Извинявам се за прибързаните заключения,сметнах че след като си Модератор и си в тази тема активен,предположих че именно ти си изтрил първото ми мнение,очевидно съм допуснал грешка,за която моля да ме извиниш.
Поздрави
(Бирата е от мен другата седмица като мина през Ст. Загора! :bchug: )

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Юли 2011, 10:35

Гецата има на врата си емблемата
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 07 Юли 2011, 11:34

Надявам се както и при мен татусите ви да имат смисъл или някакво послание което е важно за вас, а ето го и моето в груб превод от испански, татуса ми е на полинезийско племе "Маори":
The eagle symbolizes freedom and power, their wings are formed by waves that mean changes, the many changes that life brings, surrounded by the sun which means happiness, joy, longevity, this loop ensures that the changes will be full of happiness and joy, as that's the meaning of the sun as a design for a tattoo. Аlso the Maori culture says, anybody who see shark jaws in analogy give him to understand the changes that are coming are faced with strength and toughness for these are Shark qualities and also its meaning native Maori.

Изображение
Последна промяна Веселин|Василев на 08 Юли 2011, 7:56, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 07 Юли 2011, 20:53

Ето я моята:

Изображение

Я да видиме сега дали някой ще познае кой известен културист има същата татуировка :D

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Юли 2011, 21:27

Е.Димитров написа:
B U L L I написа:ако в случая става въпрос за мен,понеже аз май съм най активния потребител в темата искам да се знае,че нищо не съм трил и даже не знам какво имаш предвид.сега естествено очаквам да се извиниш заради прибързаните си заключения,а и за да не оставаме с лоши впечатления един от друг :wave:

Извинявам се за прибързаните заключения,сметнах че след като си Модератор и си в тази тема активен,предположих че именно ти си изтрил първото ми мнение,очевидно съм допуснал грешка,за която моля да ме извиниш.
Поздрави
(Бирата е от мен другата седмица като мина през Ст. Загора! :bchug: )

приема се ама нека е студен чай.
ето и за колегата една снимка,която сигурно е виждана много пъти и един съвет,отваряш гугъл на изображения бмв или квото е там
харесваш си нещо копираш и от там търсиш татуист,който може :mhihi:
24213_103407069690938_100000649374553_97427_7735696_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 07 Юли 2011, 21:48

И аз съм навит да си направя от бая време, ама все нещо ме спира.
Иначе колкото и да го храните колегата по-горе, има нещо вярно - поне половината от татусите са отврат меко казано (особено колегата с "велика България".....), явно хората когато са ги правили са били по-млади и на тема "Рамбо" и не са мислили, ама всичко е въпрос на вкус. Утре и аз може да си направя и да ми кажат, че е отврат, но ще го приема нормално, все пак всеки със вкусовете си, ама чак да псувам и да изливам простотия, малко трудно. Тва е все едно да те напсувам щото харесваш руси жени пред чернокоси....
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата