Дрифт по улиците....!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Дрифт по улиците....!
ей,голема радост,големо нещо. сопол да барнеш-пет храчки ще се покажат.
две демо версии ще скочат от креватчето ,още неколко отделно.... имам липсващи персонажи ,ма и те ще цъфнат ,надявам се....
мили ми сополе,....! се ми е тая знаеш ли кой ти е дал живот и на колко е. какво можеш по-добре не е ясно,щото нали ти си смирен гражданин на родината и "такиа неща не мое да праиме по улиците". та ако отидеме на писта там може да се види. понекога можещите с половин компот се връщат от писта.....
ама не е тва темата...! не е и за лични отношения ,както я извъртате тука толко хора.... не е и за това правилно ли е да се дрифти на улицата. не! не е правилно! нарочно да поднесеш колата в завоя не е правилно. ако поднесе и я удържиш-добре! идеята беше да се види има ли ,аджеба член в закона ,който описва точно тва деяние на пътя и въпреки ,че грипена подаде няколко топки аз все още смятам,че няма описано в закона точно за такова нещо да може да те накажат....
а иначе правилно действате. така се прави-тактиката е правилна. темата се извърта,скачаш на човека директно,става малко лични обиди и темата се осира....и се заключва. некой и наказание отнася. тва е начина.
не ми давай наклон къде да пиша и в кой форум да ходя, лилипуте.седи си под камъка ,изпод който си изпълзял- там е топло. че е пълно с лоши дрифтъри да не те сгазят..

мили ми сополе,....! се ми е тая знаеш ли кой ти е дал живот и на колко е. какво можеш по-добре не е ясно,щото нали ти си смирен гражданин на родината и "такиа неща не мое да праиме по улиците". та ако отидеме на писта там може да се види. понекога можещите с половин компот се връщат от писта.....
ама не е тва темата...! не е и за лични отношения ,както я извъртате тука толко хора.... не е и за това правилно ли е да се дрифти на улицата. не! не е правилно! нарочно да поднесеш колата в завоя не е правилно. ако поднесе и я удържиш-добре! идеята беше да се види има ли ,аджеба член в закона ,който описва точно тва деяние на пътя и въпреки ,че грипена подаде няколко топки аз все още смятам,че няма описано в закона точно за такова нещо да може да те накажат....
а иначе правилно действате. така се прави-тактиката е правилна. темата се извърта,скачаш на човека директно,става малко лични обиди и темата се осира....и се заключва. некой и наказание отнася. тва е начина.

не ми давай наклон къде да пиша и в кой форум да ходя, лилипуте.седи си под камъка ,изпод който си изпълзял- там е топло. че е пълно с лоши дрифтъри да не те сгазят..
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
DirtySouth написа:............... А този дето ми е дал живот е само на 46 и му пожелавам 2 пъти по толко и човека за разлика от тебе чиче си седи при семейството и си решава проблемите ,а не седи автофорум да спами кое как се пише с хора 2 пъти по-млади от него ! Проблеми че карам е36 нямам , правя си го кефя си се и общо взето се забавлявам с него . Айде сега чакам литературния разбор от теб даскале , нали си форум star но май си само стар
Ти по възрастните не закачай, че такива като баща ти на възраст са създали този форум! Аз като гледам съм почти набор на татко ти, а и синковеца е сигурно на твоите години, но това не е пречка и двамата да сме фенове от различни поколения, с една мания! Всъщност именно тази приемственост между поколенията е характерна за феновете на БМВ. Не съм си позволил на никой по-млад колега да му напиша, че е келеш или хлапе, а и възпитанието поне предполага за по-уважителни обръщение към колегите!
П.П. Сега по темата! Ако знаете какво е дрифт, то не бъркайте пързалянето на задницата с пост-неизвестно поведение, водещо да неясен резултат по улиците за такова! За това ще ядем слънчогледи и ще ни рисуват с актове, та ако ще и като Дунев да го правим!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Ами тя темата е изчерпана - няколко колеги по-напред ти цитираха поне 2 члена от закона, по които да ти напишат акта - не знам какво още искаш
? Ако ти е толкова мерак, издрифти се зверски пред някоя патрулка, остави ги да ти напишат акта и сподели после във форума на какво основание е 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
SKISA написа:айде преведи ни де. не шпрехиме еспаньол.
а и си говорим за тука. изяснихме как е по света. възможно е в либерия или гвинея бисау да е задължително да сгазиш двама черни всяка сутрин на излизане от гаража....
чей че си убодох пръста с тая игла! начи много гадно с тия вилерови и конете на водопой-малкото гобленче....

Луд си!

nazo1976 написа:ей са е момента да питам нещовсички си карат по посока на движението и ти си караш така само че на задна примерно щот си
![]()
та интересно ми е в нарушение ли си че се движиш така.много пъти съм се чудил дали си в нарушение макар че се движиш в правилната посока ама на обратно
айде бе хора въпроса е сериозен .някой знае ли дали си в нарушение
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
nazo1976 написа:айде бе хора въпроса е сериозен .някой знае ли дали си в нарушение
Дори да се направиш и на луд и да твърдиш, че си изтървал колата и се е плъзнала, то пак си в нарушение и ще ти напишат, че караш с несъобразена скрост и създаваш предпоставка за ПТП!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- SKISA
-
-
Maverick_VS написа:Ами тя темата е изчерпана - няколко колеги по-напред ти цитираха поне 2 члена от закона, по които да ти напишат акта - не знам какво още искаш? Ако ти е толкова мерак, издрифти се зверски пред някоя патрулка, остави ги да ти напишат акта и сподели после във форума на какво основание е
ми аз мисля ,че казах, че приемам написаното. са да седна да си посипя главата с пепел ли ,че съм попитал!? ок. разбрахме кой е члена ,разбрах и че члена не изчерпва изцяло деянието ,но и че ще си отнесеш акта ако им се опъваш. ясна работата.
темата наистина е за заключване.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
POL_Starshi написа:DirtySouth написа:............... А този дето ми е дал живот е само на 46 и му пожелавам 2 пъти по толко и човека за разлика от тебе чиче си седи при семейството и си решава проблемите ,а не седи автофорум да спами кое как се пише с хора 2 пъти по-млади от него ! Проблеми че карам е36 нямам , правя си го кефя си се и общо взето се забавлявам с него . Айде сега чакам литературния разбор от теб даскале , нали си форум star но май си само стар
Ти по възрастните не закачай, че такива като баща ти на възраст са създали този форум! Аз като гледам съм почти набор на татко ти, а и синковеца е сигурно на твоите години, но това не е пречка и двамата да сме фенове от различни поколения, с една мания! Всъщност именно тази приемственост между поколенията е характерна за феновете на БМВ. Не съм си позволил на никой по-млад колега да му напиша, че е келеш или хлапе, а и възпитанието поне предполага за по-уважителни обръщение към колегите!
Ти не си, но Скиса си позволява, та даже и по-тъпи обръщения. За каква приемственост говориш като същия този преди време се опитваше и да ме заплашва

@Skisa- не знам наистина за какъв си се помислил и защо до такава степен те толерират навсякъде, но предполагам си знаеш, че има едни келешчета дето няма да ти траят и да ти се възхищават на дебилните стихотворенийца.

- SKISA
-
-
Demo 9 написа:POL_Starshi написа:DirtySouth написа:............... А този дето ми е дал живот е само на 46 и му пожелавам 2 пъти по толко и човека за разлика от тебе чиче си седи при семейството и си решава проблемите ,а не седи автофорум да спами кое как се пише с хора 2 пъти по-млади от него ! Проблеми че карам е36 нямам , правя си го кефя си се и общо взето се забавлявам с него . Айде сега чакам литературния разбор от теб даскале , нали си форум star но май си само стар
Ти не си, но Скиса си позволява, та даже и по-тъпи обръщения. За каква приемственост говориш като същия този преди време се опитваше и да ме заплашваНе му е за първи път и за родители да говори..
@Skisa- не знам наистина за какъв си се помислил и защо до такава степен те толерират навсякъде, но предполагам си знаеш, че има едни келешчета дето няма да ти траят и да ти се възхищават на дебилните стихотворенийца.
каквото почукало -такова отговорило. тебе не те знам да съм ти говорил ,но с приятеля ти -андрей се е случвало. опитай по същият начин и отговора ми ще е същият. не знам вие за какви се помислихте ,та ми скачате ,но некакси не ми се отдава да се уплаша...!
да разбирам, че келешчета ше ми пращаш или нещо гости имаш намерение да ми идват !?!?
дебилно може да се държи само някой дребен дебил в нета. ако имаш оплаквания от мен - можеш да сигнализираш на властите или да прецениш какво да правиш... както и аз де.
не ми се вадят цитатите -те си седят в постовете ,но нямама намерение някой като приятеля ти да ме обижда ,а аз да го гледам с възхищение. то в темата се вижда кой е посегнал пръв... на всяко действие има обратнопропорционално противодействие. тва е физичен закон. индуцирайте се още заедно и може и да ви се получи...
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Тука май ше има екшън? 

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
Андрей не те нарече смотльо, не спомена и баща ти или майка ти нали ? Или бъркам
Каза ти, че в тази тема разсъждаваш като 6-годишно.. ми и аз съм на това мнение.. и на Тошко Дунев ще му пишат същия акт като тоя на Стамат от Челопечене щото и двамата са направили нещо което е наказуемо.. кво толко сложно има??
Няма да ти пращам никой, ти си човека който заплашва
Споменах ти за келешчетата не за да се уплашиш, а да пийнеш едно валерианче предварително, че последния път си ти трябваше

Каза ти, че в тази тема разсъждаваш като 6-годишно.. ми и аз съм на това мнение.. и на Тошко Дунев ще му пишат същия акт като тоя на Стамат от Челопечене щото и двамата са направили нещо което е наказуемо.. кво толко сложно има??
Няма да ти пращам никой, ти си човека който заплашва

Споменах ти за келешчетата не за да се уплашиш, а да пийнеш едно валерианче предварително, че последния път си ти трябваше

- SKISA
-
-
Demo 9 написа:Андрей не те нарече смотльо, не спомена и баща ти или майка ти нали ? Или бъркам![]()
Няма да ти пращам никой, ти си човека който заплашва![]()
ми тва си е ваше мнение. тва че съм попитал кой е члена в закона при дрифт на улицата ми е трудно да го определя като детинско или старческо....! вие си решавате -вие си пишете.както и аз решавам и пиша. ако беше спора по темата ,а без лични обръщения към мене щеше да си продължи на принципна основа без да смятам старите истории с андрейчо... явно някой не му е отшумяло.
да ! и на дунев и на стамат ще напишат едно и също и разговора беше какво пишат и как се аргументират.
нямам спомен да съм пил валериян с тебе. и никой не заплашвам. заплашат ли ме -само тогава реагирам...
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хехехехехе, нещата както са тръгнали или ще свършат с бой и/или с напиване! 
Скиса, има един начин да разбереш на какво основание ще ти пишат акт за дрифтене!
И ти препоръчвам да го установиш колкото се може по-скоро, щот калвиатурно лизгане не носи такъв кеф, както реално! 

Скиса, има един начин да разбереш на какво основание ще ти пишат акт за дрифтене!

Без страх, без спирачка!