Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
Модератор: Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Старта на ЛИДЛ в 10 града - в един и същи ден?
за к'во държите такива теми да си плачем колко сме бедни, колко сме прости, как България е една мизерна държавица с пенсионери и милионери .. колкото повече се допуска това да се разпространява, толкова по-трудно ще изчезне от хората .. пък и за к'во ми е да гледам бабите от де си пазаруват, данеби някоя да ходи да си земе нещо за бимберицата?'ми? ...
факания лидъл е факан магазин като кауфланд, в който спокойно можеш да си напазариш нещо ако немериш такова подходящо и то най-вероятно ще е на по-приемлива цена отколкото в била примерно и толко!
аре стига с глупостите!
факания лидъл е факан магазин като кауфланд, в който спокойно можеш да си напазариш нещо ако немериш такова подходящо и то най-вероятно ще е на по-приемлива цена отколкото в била примерно и толко!
аре стига с глупостите!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
SKISA написа:чак ме е срам ,че съм част от тоя материял и от тая нация....
Преди да изречеш тези думи, пробвай с месечен доход 130-200 лв. да изкараш година и ти гарантирам, че ще забравиш и за какво съществуваш на тази земя. Мозъкът ти ще бъде промит до неузнаваемост, инстинкът ще се сведе само за набавяне на най-необходимото. И преди да се срамуваш от себе си хвърли на боклука идеята на некачествения мат'рял, подхвърлена от някой си, за който същия този мат'рял гласува. За това че съм част от този народ, лично се срамувам от последното.
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Стига сте плюли по хората, вината е в тия балъци шефовете на магазините, подиграват се с народа ни 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Vra4anin написа:Вица за "кески"-то си е напълно прав и важи с всичката си сила и в днешно време, не само във врачанскоЕто го и него, за любознателните:
Като малки, в село Бъркачево, белослатинско (което от своя страна е врачанска област), се бъзикахме с бабичките:
– Бабо, да знаеш, че в магазина са изкарале кески. Връй да си купиш, че ша свръшат.
Още преди магазинът да е отворил, отпред се събра цяла опашка бабички. Дойде магазинерът и ги пита за какво чакат.
– Ми за кески, нали не са свръшиле още? – Бабичките бяха толкова глупави, че изобщо не подозираха какво може да са кеските. Важното е, че има на магазина, а щом има, значи трябва да се купи от него, понеже ще свърши. Те така си знаят, откакто се помнят. Магазинерът ни познаваше и знаеше за кеските. Падаше от смях и пращаше разочарованите баби да си вървят поживо поздраво
Я сега кажете, кои от вас знаят какво е КЕСКИ ?
Това като с Жмудите

Върви си един човек по улицата и гледа пред един магазин много голяма опашка. Поспрял се той, погледал малко и решил да пита един от опашката:
- Извинявайте, за какво чакате?
- За жмуди.
- Какво е жмуди?
И в този момент му скочили цялата опашка:
- Как може да не знаеш какво са жмуди!?! - и го били здраво.
Заминал си той пребит и на следващия ден, край друг магазин, пак видял голяма опашка. Постоял малко и питал последния от опашката:
- За какво чакате?
- За жмуди.
- Добре де, какво са жмуди? - попитал пак нашия човек. Хората от опашката пак били потресени, че той не знае какво са жмудите, и съответното пак му хвърлили една гора бой.
На следващата сутрин - същия човек, пак голяма опашка, друг магазин. Питал той:
- За какво чакате?
- За жмуди?
Но нашият лиричен герой вече си бил научил урока, и просто се наредил на опашката. След 7!(словом: седемудивителна) часа чакане на опашката дошъл и неговия ред. Продавчката го попитала:
- Какво ще желаете?
- Половин кило жмуди. - отговорил нашият човек. Тя му подала един обемен пакет, той си го прибрал под мишница и заминал. Стигнал до тях си, отървал се от нахалната си жена с поредното оправдание, финтирал децата си, които отново искали да играят на конче, и се затворил в кухнята. С треперещи ръце оставил пакета на масата и почнал внимателно да го разопакова. Стигнал до последния слой обикновена, кафява, опаковъчна хартия. Избърсал потта от челото с опакото на ръката си и разксъсал последната преграда между него и целта. И какво видял вътре?
Жмуди!
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
КЕСКИ - от дрът уй изрезки
а кво е жмуди?
а кво е жмуди?
feel написа:Е.Димитров написа:Бати сме тъпата държава,баси бедняците нещастни...
Бедняците ги обиждаме и богатите също,кои останаха???
остана средната класа- тази същата- дето я нямаме и е характерна за не-банановите държави.
по темата- нямам какво да кажа... обидно ми е по някаква усложнена схема.
едно е американците да се бият на "черния петък" за $150 лаптопи дето са нормално по $350, друго е да се биеш за банани и олио. дори едно време когато бананите ги пускаха само по нова година имаше добре подредени опашки без екшън.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тогава и аз мислех, че бананите зреят само на нова година.
продавал съм на улицата-първите банани не на нова година и не смогвах да зареждам, купуваха с кашони ,никой не питаше за цена и се мъкнеше месеци наред.... когато нещо е липсвало човек като го види и скача като ужилен да се запасява....! тия банани ,които в момента се продават по всички пазари са зреяни с газ и не ,че са вредни ,но не са нормално узряли ,не миришат като истински банани и отделно са 3то и надолу качество. всички до един.
но на оскотял народ можеш да хвърлиш каквато и да е пумия и да гледаш как се хвърля в калта....
продавал съм на улицата-първите банани не на нова година и не смогвах да зареждам, купуваха с кашони ,никой не питаше за цена и се мъкнеше месеци наред.... когато нещо е липсвало човек като го види и скача като ужилен да се запасява....! тия банани ,които в момента се продават по всички пазари са зреяни с газ и не ,че са вредни ,но не са нормално узряли ,не миришат като истински банани и отделно са 3то и надолу качество. всички до един.
но на оскотял народ можеш да хвърлиш каквато и да е пумия и да гледаш как се хвърля в калта....
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
мале мале са тука се бием за банани до къ
де стигнахме като нация

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
niko_11 написа:мале мале са тука се бием за банани до къде стигнахме като нация
През живота си няма да забравя , когато избираха Гоце за президент и имаше митинг , каква безупречна стратегия бяха измислили комунягите - КЕБАБЧЕТА ... на митинга се раздава кебабчета , и понеже нямаше салфетки или хялб , в какво обвити - В БЛАЖНА ХАРТИЯ

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Снощи ми казаха и един виц:
Ще отваря лидл, яко опашка, бутаница...управителя излезнал и казал. Виждате ли тоя големия охранител, той ше пуска, ама първо ше ви ебе, и тогава влизате....И от опашката некъв се извикал, ми докарайте още 15-20, че да става по бързо...
Ще отваря лидл, яко опашка, бутаница...управителя излезнал и казал. Виждате ли тоя големия охранител, той ше пуска, ама първо ше ви ебе, и тогава влизате....И от опашката некъв се извикал, ми докарайте още 15-20, че да става по бързо...

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И с нов дъжд от лакти и псувни на майка
лелки, пенсионери спират да се вайкат,
влизат и се блъскат,
без сигнал, без ред,
всякой гледа само да бъде напред
и гърди висящи на щанда да сложи
и един банан повеч в торбата да положи.
Бабичките блъскат. Лелките крещят,
персоналът жално ги моли да спрат.
Мисля, че е подходящо
влизат и се блъскат,
без сигнал, без ред,
Мисля, че е подходящо

Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:И с нов дъжд от лакти и псувни на майка
влизат и се блъскат,
без сигнал, без ред,
Мисля, че е подходящо
Може да се покани и група Епизод , това да го изпее

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Гледам в момента репортаж за някакъв магазин в New York Sity
- само да видите как се бият на входа на въпросния МОЛ в Манхатън да влязат първи и разграбят 40 инчови плазми Самсунг по 199 долара и ЕКС бох за същите.

- само да видите как се бият на входа на въпросния МОЛ в Манхатън да влязат първи и разграбят 40 инчови плазми Самсунг по 199 долара и ЕКС бох за същите.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Сондьора написа:Ще отваря лидл, яко опашка, бутаница...управителя излезнал и казал. Виждате ли тоя големия охранител, той ше пуска, ама първо ше ви ебе, и тогава влизате....И от опашката некъв се извикал, ми докарайте още 15-20, че да става по бързо...

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Демирев написа:Гледам в момента репортаж за някакъв магазин в New York Sity
- само да видите как се бият на входа на въпросния МОЛ в Манхатън да влязат първи и разграбят 40 инчови плазми Самсунг по 199 долара и ЕКС бох за същите.![]()
![]()
![]()
Е те тва е разликата. Там за плазми тук за банани.
Ако хипотетично си представим, че това с плазмите се случи и в Бг. , то няма начин след това, събитието да не бъде отразено и в учебниците по история. Шипченската битка ще изглежда като семейно сбиване...