Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Re: Паранормални явления

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ludiq1987 написа:arr0gance написа:Преди време си пихме биричка на стената на панчерево и си плямпахме глупости в колата,че беше малко студ.Та обменяхме информация на високо-интелектуално ниво, а именно - " ЖЕНИ" и тн.По едно време точно за незнам дали имаше и секунда небето светна като ден и ми се стори, да виждам нещо, но нито знам какво нито нищо.Като, че ли нещо падна от другата страна на панчерево.Тогава си казахме ,че сме прекалили с бирата, гледахме небето,но толкова, един път става.Наистина немога да обясня какво стана и какво е било ,но нито имаше "бум" нито нищо, просто небето светна за част от секундата.Няма да настоявам,че съм видял нещо и тн , поради лесно обясними причини![]()
Много оглеждам небето, но за съжаление , май не ме търсят.![]()
Живи и здрави.
Видял си "Болид", колега.
http://www.bgastronomy.com/index.php?id=237&cat=11
http://www.youtube.com/watch?v=VZM2cFiqmu8 - е те такова. Късметлия![]()
абре Боби, много си учЕн бре

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Не знам дали да пиша тук,дали е истина или не,но има толкова много необясними неща и толкова въпроси останали без отговори........
Днес 02.01.2013 ,часа бе 02:14мин. се събуждам от силен трясък съвсем близо до главата ми
Напипвам телефона,натискам копчето да светне екрана за да го ползвам като фенер,защото нямам до мен нощна лампа. До леглото ми има съвсем малка шкаф-масичка на което си държа дистанционните за кабелната и TV,една тубичка крем за ръце,капки за нос,малък часовник във вид на пирамида,гсм-а и опаковка тик-так. Почвам да оглеждам к'во падна и да търся от къде дойде този силен трясък? Нищо нямаше! Всичко си бе на мястото....телефона изгасна,аз се обърнах по гръб и затворих очи да заспивам отново. Но започнах да си задавам въпроса : К'во изтрещя така силно до главата ми,а всъщност нямаше никакъв съборен предмет ( то и да бях бутал нещо в съня си ,нямаше да има толкова силен звук,защото предметите които описах по горе са леки и са много близо до пода). Докато размишлявах усетих,че стана студено........завих се до брадата.Определено усетих нечие присъствие.Да си призная тръпки ме полазиха.... пуснах телевизора ,колкото да има светлина. Отново взех телефона ,но този път (имам програма ФЕНЕР) я включих,станах от кревата и започнах да осветявам и изследвам мястото на трясъка. Отново нищо нередно не видях? Викам си ,явно съм сънувал.Понякога сънищата ми са толкова "истински" ,че като се събудя се чудя кое е реално? Плашещо нали?
Реших да погледна зад шкафчето и к'во да видя
орнамента който е за завършек на корниза бе на земята(голяма част колкото юмрук и не е лекичка от дърво)??? Принципно за да падне това нещо което се нанизва като тапа е нужна сила! Същевременно продължавах да усещам присъствие и студенина около мен
Легнах си и седях на вкл.телевизор до 05:00ч. клепачите ми бяха станали по 100кг и едвам си държах очите отворени...заспал съм някъде към 05:30........
Сутринта ,след като видях че жена ми е будна я попитах дали е чула нещо и тя потвърди ( но понеже спи като пън ,не обърна внимание какво става).
Жена ми ми каза следното: "аз ти казвам ,че има нещо тук в тая къща ама ти ми се смееш..."
Къщата е ново построена,никой не е умирал в нея???? А преди няколко месеца жена ми спомена,че докато съблича малкия за къпане пуска предварително душа на чучур да тече топлата вода за да затопли добре банята за детето. И на два пъти се е превключвал душа от чучур на слушалката-ръкохватката? За това е нужна сила -трябва да се дръпне един бутон на-горе!
Аз тогава и се смях......
Сега обаче започнах да си задавам въпроси ,на които не мога да намеря отговори?
Чудя се дали не е духът на майката на Тошко ? http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=304569 Знам ли???

Днес 02.01.2013 ,часа бе 02:14мин. се събуждам от силен трясък съвсем близо до главата ми

Легнах си и седях на вкл.телевизор до 05:00ч. клепачите ми бяха станали по 100кг и едвам си държах очите отворени...заспал съм някъде към 05:30........
Сутринта ,след като видях че жена ми е будна я попитах дали е чула нещо и тя потвърди ( но понеже спи като пън ,не обърна внимание какво става).
Жена ми ми каза следното: "аз ти казвам ,че има нещо тук в тая къща ама ти ми се смееш..."
Къщата е ново построена,никой не е умирал в нея???? А преди няколко месеца жена ми спомена,че докато съблича малкия за къпане пуска предварително душа на чучур да тече топлата вода за да затопли добре банята за детето. И на два пъти се е превключвал душа от чучур на слушалката-ръкохватката? За това е нужна сила -трябва да се дръпне един бутон на-горе!
Аз тогава и се смях......

Сега обаче започнах да си задавам въпроси ,на които не мога да намеря отговори?
Чудя се дали не е духът на майката на Тошко ? http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=304569 Знам ли???

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Едва ли колега,по-скоро е някакво съвпадение,едва ли след всичко което направихте за Тошко би почувствал духа на майка му като неприятно чувство,по-скоро-точно обратното!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Щом къщата е новопостроена задължително викни свещеник да я освети! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Amigo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW i8
С интерес ще следя темата ... само да не си набия филмите 
Между другото и на мен доста често ми се случва това дежа ву и то от 2-3 години насам по няколко пъти на месец, взех да му свиквам вече.

Между другото и на мен доста често ми се случва това дежа ву и то от 2-3 години насам по няколко пъти на месец, взех да му свиквам вече.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Amigo0o написа:С интерес ще следя темата ... само да не си набия филмите
Я дай на Български какви филми си щял да биеш и какво дежа ву?!?!?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако тая история не е художествено творчество предстои развитие.Кошмарите и нощните събуждания облян в студена пот предстоят.Странните случки и съвпадения също.Като цяло се променя общото състояние на човека.Подтиснатост лесно изнервяне бърза умора безсъние и подсъзнателно избягване на дома като място на домашен уют и покой.Захванатите дела често остават недовършени или се приключват по незадоволителен начин.Натрапчиво чувство за чуждо присъствие особено вечер и като си сам.Такива прояви може с месеци да няма и после изведнъж зачестяват.Предполагам че във всеки дом има такива съжителстващи сили но някои са доста активни и се опитват да оказват въздействие върху хората.Нямам представа какво е или как се справя с такова нещо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Дано се оправят нещата. И аз не вярвах докато това лято не ми се случи...
Прибирам се късно от гаража, хапвам набързо, опъвам се на дивана и пускам лаптопа уж да прегледам форума. Няколко минути по-късно съм хвърлил лаптопа настрани и съм заспал... усещам някакво присъствие, отварям очи и гледам черна сянка до мен
опитвам се да мръдна, обаче не мога. Сянката се хвърля отгоре ми и усещам как минава през мен при което изтръпвам целия
събуждам се вцепенен в същото положение, светлината в стаята е същата с това което виждах преди малко - часа е малко след 6 и слънцето тъкмо изгрява
След случката стоях и се опитвах да осъзная сънувал ли съм или не и как ако съм сънувал светлината и обстановката бяха толкова реални... Сянката беше нещо неопределено сиво-черно, високо към 1м и се усещаше че това нещо е зло. Не съм споделял с никой досега защото е доста странно и предполагам че повечето ще ме помислят за 
Прибирам се късно от гаража, хапвам набързо, опъвам се на дивана и пускам лаптопа уж да прегледам форума. Няколко минути по-късно съм хвърлил лаптопа настрани и съм заспал... усещам някакво присъствие, отварям очи и гледам черна сянка до мен

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Братовчед ми преди живееше в Испания. Та той и майка му са ми разказвали как докато си спят се появяват пак такива образи. Братовчедка ми като е била и тя там ми разправя, как се е появил образа на братовчед ми, едно към едно, само, че като се усмихнал бил с тия острите зъби като от детските. Не можела да помръдне, а образа започнал да и натиска главата и да я души.
Друг случай, където братовчед ми си седи на компютъра, котката до него. В един момент котката както спи, става и почва да се дзвери към вратата /знаете котките колко лесно усещат присъствие на някой/. Братовчед ми я е бутал, а тя не е отделяла поглед от вратата в продължение на 10мин.
Та хем ми е интересно има ли духове и такива паранормални неща, хем ме е страх, щото т'ва ако ми се случи ще получа удър сигурно ...
Друг случай, където братовчед ми си седи на компютъра, котката до него. В един момент котката както спи, става и почва да се дзвери към вратата /знаете котките колко лесно усещат присъствие на някой/. Братовчед ми я е бутал, а тя не е отделяла поглед от вратата в продължение на 10мин.
Та хем ми е интересно има ли духове и такива паранормални неща, хем ме е страх, щото т'ва ако ми се случи ще получа удър сигурно ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Macros написа:Е.Димитров написа:по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...
Колега преди около 2 месеца аз наблюдавах същото явление в СофияКакто каза около 10-11 мисля беше и беше цял "рояк" от тези топки, а на следващия ден нищо не се чу никъде по медии.. И като кажа рояк имам предвид че се нижеха в нишка 1 след друга тези светлини в продължение на 15 минути сигурно.... Аз ги гледах от 5те кюшета и изглеждаше че идват от телевизионната кула(но не съм сигурен де- отдалеч така изглеждаше) и си помислих да не са някакви метеорологични балони ама си беше доста странно
Това и аз си го спомням преди време, че го гледах. Точно по същото време и точно около Копитото бяха. От Красно село ги гледах.
Последна промяна CTORH на 03 Яну 2013, 17:50, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
M10 написа:Дано се оправят нещата. И аз не вярвах докато това лято не ми се случи...
Прибирам се късно от гаража, хапвам набързо, опъвам се на дивана и пускам лаптопа уж да прегледам форума. Няколко минути по-късно съм хвърлил лаптопа настрани и съм заспал... усещам някакво присъствие, отварям очи и гледам черна сянка до менопитвам се да мръдна, обаче не мога. Сянката се хвърля отгоре ми и усещам как минава през мен при което изтръпвам целия
събуждам се вцепенен в същото положение, светлината в стаята е същата с това което виждах преди малко - часа е малко след 6 и слънцето тъкмо изгрява
![]()
![]()
След случката стоях и се опитвах да осъзная сънувал ли съм или не и как ако съм сънувал светлината и обстановката бяха толкова реални... Сянката беше нещо неопределено сиво-черно, високо към 1м и се усещаше че това нещо е зло. Не съм споделял с никой досега защото е доста странно и предполагам че повечето ще ме помислят за
спокойно ,аз сънувам подобно нещо на всеки 2-3 месеца и дори си викам насън
и усещаш,че не можеш да помръднеш,защото има фази на съня ,в които наистина не можеш ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тва същество да те души насън и целия да си в студена пот стоиш и без да можеш да мръднеш и пръста си едва ли има нещо общо със съня.А как се обяснява със "фазите на съня" че описаното се случва на даден човек само и единствено като спи в точно определено жилище и никъде другаде ?
Всъщност ясно е че обстановката оказва въздействие върху човека но да каква степен и къде е границата с паранормалното ? Възможно ли е човек сам да е магнит за такива неща или са по скоро свързани с мястото?
Всъщност ясно е че обстановката оказва въздействие върху човека но да каква степен и къде е границата с паранормалното ? Възможно ли е човек сам да е магнит за такива неща или са по скоро свързани с мястото?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
е тука вече не мо'о помогна 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Преди около 2 седмици както си спя в общежитието сънувам, че съкавртиранта си е пуснал някаква силна музика и аз се опитвам да му кажа да я намали, но не мога да мръдна. При което се събудих и наистина бях парализиран за някакви секунди... А пък с приятелката вече 1525325 неща се случиха 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите