Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д
Модератор: Общи модератори
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: Вчера в 18:00 Починаха мои приатели с е60 530д

ХОРА КАРАЙТЕ ПО БАВНООО

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Механджията написа:ами ако бяха нацелили семейство с 2 деца, вместо дървото?
Аз и още 2-3ма човека казахме,че точно това е нашата гледна точка, но чукча писател, нет читател.
И Ачко ... разбирам да съм те правил аз,да ме наричаш нещастник, но не съм. Мери си приказките

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Нелепо щеше да бъде ако си бяха пътували с 90 и катастрофата беше предизвикана не по тяхна вина. Няма нищо нелепо в случай когато малоумен шофьор погубва себе си и всички които вози единствено поради собствената му липса на какъвто и е да е разум и отговорност. Не знам защо изобщо са тия призиви че за загиналите или добро или нищо. Питам аз щяхте ли въобще да коментирате 8 страници вече ако бяха нацелили вместо дървото покрай пътя, младо семейство с Форд Фиеста и бяха убили тях вместо себе си? Сигурен съм че не, щото нямаше да са умрели вашите 18-годишни връстници-приятели с голямото и мощно BMW а някакви си там хора па било то и невинни.Nickelback написа: ... а това, че млад човек си отишъл от тоя свят по нелеп начин..
За тия дето си мислят че 120-150 са нормална скорост по БГ пътищата: Понеже нямате право изобщо на грешки, щото още след първата ще бъде късно, вземете се научете поне от тези на такива като в този случай. А не да си мислите, че просто са имали лош късмет и са загинали нелепо.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nickelback написа:... За някои е по-важно да се заяждат за пълните глупости, а това, че млад човек си отишъл от тоя свят по нелеп начин, какво му дремеТакива не са хора за мен
Но младеж е още, може някой ден да се осъзнае...
Вярно нелепа смърт е това- рано им е било още да мрат децата... Ама да искаш да не ги наричаме "идиоти, олигофрени" и в тоя смисъл вече е прекалено... Никога, ама НИКОГА не ми е пукало когато някой от собствената си простотия е загинал с колата си- щом няма невинни жертви (в друг автомобил) не ме вълнува ни най-малко... Някой го каза- "Ако бяха ударили някоя малка кола"... Тогава може би пътниците в БМВ-то щяха да са живи (макар и с наранявания), а щяха да са загинали случайни хора без късмет... Кого трябваше да жалим тогава- шофьора на Е60-то, или невинните жертви

И определено имам представа за к'во става дума- преди 6-7г. мой роднина катастрофира- блъснаха го, НЕ беше виновен, но загина пътника в колата му, а той беше зверски потрошен... В болницата после почина и шофьора който го удари. Кого да съжалявам и за кой да ми дреме- за невинната жертва или за олигофрена дето е виновен...
Винаги съм казвал и си държа на мнението- карайте както ви е кеф, но като ще умирате в тая кола гледайте да не убиете някой невинен... Пътниците при шофьор-самоубиец хич НЕ ги броя за невинни- всеки има избор дали да се качи в тая кола с тоя пилот... Или поне да слезе в даден момент...
Аз лично съм се прибирал пеша от 20+км. заради липсата на трезвен шофьор- другите стигнаха безгрижно с порядъчно пийнал шофьор, но аз такива рискове не поемам за да ме няма по вестниците после

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio